עזרה עם המשכנתא שלי-הכסף הולך לפח

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כשאני פורע הוא שואל האם אני רוצה לקצר תקופה או להקטין החזר
אם אפשר לקצר ברור שכדאי לקצר. השאלה אם אפשר והריביות ישארו אותו דבר.

Kochavee

משתמש רשום
זה מה שהם ענו שקיצור תקופה לא משנה את הריבית הנוכחית,וע'ז אני שואל לאיזה תקופה יחשב מספיק טוב שיהיה אפשר להשטלת על הקרן,25,20,15
וגם שאלתי איזה מסלול צמוד מדד לעבוד עליו,הקטן או הגדול או לא משנה

שירבירשירי

משתמש פעיל
עזרה אם אפשר מהמומחים
מה לעשות עם המשכנתא שלי,השליש שיש לי מ''צ פשוט אוכל לי את הקרן,כעת זה לקח לי כבר באזור ה18אש''ח והורדתי את הקרן רק 10אש''ח ואני משלם כבר 3 שנים

צפה בקובץ המצורף 1710211

הכל ל30 שנה.אולי לקצר את התקופה במ''צ ל15 שנה?? ההחזר עומד כעת על 2600 אם אני יכול להעלות איזה 200-300 לחודש יעזור?
לאיפה אני נכנסת כדי לראות את הנתונים אצלי במשכנתא?
תודה

Kochavee

משתמש רשום
לאיפה אני נכנסת כדי לראות את הנתונים אצלי במשכנתא?
תודה
אם את גם בטחות פשוט תכנסי לאתר שלהם ונכנסים ב''חשבון ללקוחות טפות'' וממלאים פרטים
1721333937276.png

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה מה שהם ענו שקיצור תקופה לא משנה את הריבית הנוכחית,וע'ז אני שואל לאיזה תקופה יחשב מספיק טוב שיהיה אפשר להשטלת על הקרן,25,20,15
15 שנים, 10 משובח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה