משום מה הודעת הפתיחה כתובה בצורה לא מספיק מובנת. לא זכיתי להבין את המסר שהכותבת רצתה להביע. כנראה שהבעיה בי
אני מצטרפת.משום מה הודעת הפתיחה כתובה בצורה לא מספיק מובנת. לא זכיתי להבין את המסר שהכותבת רצתה להביע. כנראה שהבעיה בי
משום מה הודעת הפתיחה כתובה בצורה לא מספיק מובנת. לא זכיתי להבין את המסר שהכותבת רצתה להביע. כנראה שהבעיה בי
לא הבנתי ....
יש לך או אין לך ... ??
תסלחי לי,
קראתי את כל האשכול ולא הבנתי...
יש לך מעל מליון או שחשבון הבנק שלך ריק?
מה בדיוק מטרתך בפתיחת האשכול?
את מעוניינת להתבכיין על מצבך הטוב? הגרוע? או לחלופין לחנך את חברי פרוג להתחזק באמונה ובטחון???
אפשר אולי לכתוב ברור, ולא להסתתר מאחורי מסך ערפל ?
יש לך כסף או מה ?
רק אני לא הבנתי כלום?
אני מצטרפת.
והייתי די טובה בהבנת הנקרא...
גם אני ...
ומקווה שלא פגעתי,
פשוט באמת לא הבנתי בהתחלה מה רוצים
נשמע ישר מתוך ספת הפסיכולוג...אוצר בלום היקרה
ספרי לנו מה מציק לך. אם את יושבת בבית רגועה ושמחה, לא רודפת אחרי הכסף, בעלך משקיע בך, חיה חיי אמונה בטחון ודביקות בקב"ה,
מה מביא אותך להיכנס לאשכולות של אנשים פשוטים ונמוכים שרודפים אחריו?
מה מציק לך כל כך בלראות את זה - איפה זה נוגע בך?
כל מילה !!!אין לי כח לדפדף אחורה לציטוטים,
אבל הקושי בקבלת הדברים היה בעיקר כי השתמע זלזול בנשים צדיקות שרצות טרופות נשימה לעבודתן, כדי שיוכלו לחזור לקחת ילדים מהמעון, כדי שבעלן ימשיך לשבת ללמוד, וגם אם לא ללמוד- הן רוצות לכלכל את ביתן בכבוד.
לתת לילדיהן כל צרכם.
הנשים האלה (ואני בתוכן) שרצות בבוקר, הן נשים שראויות להערצה,
אם במקרה מישהי מחליטה מבחירה ומידיעה שכך טוב לה להישאר בבית ולהסתדר בדרכים אחרות (משיטוט בהיסטוריה של הניקית הנ"ל ניתן קצת להבין איך) זה מצוין ונפלא! והלוואי על כולן,
אבל להכליל שכולן רודפות קריירה וכסף?
החיים עולים כסף. והרבה. נקודה.
ממתי כסף נהיה מילה מגונה??
טוב עכשיו אני הבנתי אותךטוב, אז הנה אני כאן להתנצלות והבהרה:
גם אני בקריאה (שניה ושלישית)- של מה שיצא מבין אצבעות ידי
לא הבנתי את עצמי.
כל שורה שנכתבה תומצתה וזוקקה, כי לי הדברים מובנים, אז אני כותבת ברמזים,
אך הציבור היקר והגדול שנחשף לתוכן: לא הבין ובצדק, מה המטרה ולאן אני חותרת.
אז כמו שראיתם, דבר ראשון - אחרי שראיתי את הכאוס ואת הפגיעה האישית שפגעתי
קבל עם ועולם-
קיבלתי על עצמי קבלה:
לא להגיב מיד, אף פעם. בלי נדר, (בפורום כזה או אחר)
לא להשפריץ את כאבי הבטן שלי לאנשים חפים מפשע
ולקרא כמה וכמה פעמים בכל מיני סוגי משקפיים של אנשים שונים ונסות להבין איך זה נראה מבחוץ.
ואסיים בסליחה אמתית מעומק הלב לכל הנשים היקרות מפז שמוסרות את נפשם החביבה לגידול משפחתם היקרה!!
וכעת סליחה גם בשבילי:
כל התארים היפים שנכתבו כאן, וניתוח מצבי הפיננסי- לא קשורים כהוא זה לחיים שלי.
גם אני, כמו כל אישה מתמודדת עם הראשון לחודש, ועם כרטיס אשראי חסום (ואומרת לקופאית: אין סיכוי שזה לא עובר, בדקתי ויש שם כסף) ועובדת גם עובדת (לא רצה כל בקר, אבל בהחלט עובדת לפרנסתי,)
ומשלמת ביש בכסף ולא באושר, וצריכה רשימה אינסופית של תשלומים וכספים, וחושבת איך להשיג את התשלום הבא של....
רציתי רק דבר אחד, ועדיין אני רוצה מאד-
אל תיבהלו מכל אשכול שקם חדשים לבקרים ומספר על סכומי כסף להשקעה,
על עוד דירה
על עוד שיפוץ מטבח (ממש לא מזלזלת!!!)
על עוד רכישה ועוד קריאה ללמודי מקצוע
על עוד משפחה שיש לה כסף מיליון שקל ששוכב לה בבנק
פשוט, אל תתנו לדברים האלו להכנס ללב שלכם,
תבדקו מה באמת הצרכים שלכם, בלי קשר לסביבה שמלחיצה,
מה עושה לכם טוב
ותתמקדו בעבודה הכיפית סביבכם,
למשל: אישה שזכתה לצאת לעבודה, תסתכל על השמים הצבועים, הדשא הירוק והעולם המתוק ותזכור שכל זה נברא כדי לענג אותה, כי שאת מוסיפה עונג לעבודה שלך כל פמליה של מעלה שמחה! (עשית מצווה מתוך שמחה)
ותזכרי שלא המותרות מביאות שמחה אלא את!!!
וכל בוקר כשאני רואה אותך מהחלון אני שרה לך שאת מלכה!!! ושמחה בשבילך ובשביל כולנו על הזכות להיות חלק מהעם הנפלא הזה שאנו זוכות להמשיך את הקיום שלו.
בבקשה, רק נשיר את זה ביחד,
אישה יהודייה היא מלכה!!!
ומתפללת שיהיו כל מעשנו לשם שמים, ולא תצא תקלה תחת ידנו (מקלדתנו)
נ.ב. הדברים נכתבו, ורק לאחר שעה של בדיקה וקריאה חוזרת שוב ושוב -התפרסמו.
מודה ועוזב- ירוחם
כל טוב!!!
אלף לייקים!כדי לסיים עם הכסף לצמיתות צריך לעבור לעולם שכולו טוב.
עד אז הכסף הוא חלק מהחיים שלנו ומהנסיונות שלנו- לטוב ולמוטב.
טוב שנשאר משהו...ואני באתי לשאול ולהתייעץ עם הנשים החכמות דכאן איפה כדאי להשקיע את ה-5 שקל שנשאר לי, או שלא נשאר, בסוף החודש.
טוב שנשאר משהו...
כי יש כאלו שגם זה לא.
ואני באתי לשאול ולהתייעץ עם הנשים החכמות דכאן איפה כדאי להשקיע את ה-5 שקל שנשאר לי, או שלא נשאר, בסוף החודש.
היא כתבה שהיא גרה בדירה שאינה שלה,את ה''כלים'' שברוב טובך רצית לתת לנו- ציבור העובדות שכחת לציין, אבל שכחת לציין עוד פרט חשוב - שב''ה יש לך דירה משלך ואת שוכרת אותה, ובהמשך רמזת גם על האבא הצדיק שדואג לשפע....(לא מקנאה בך לרגע, להיפך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם תמיד!)
שני הנתונים החשובים האלו לא לקחת בחשבון שלא כל אחת זכתה בהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: