זה !צריך לחשוב שם איזשהו אסיטואציה בשביל לדמיין במח מה כשר ומה לא
אולי שמחת תורה בבית הכנסת, תפילות ימים נוראים וכ'ו
בהחלט!ואני אוסיף שלאו דווקא חב"ד בעצם כל חסידות יש לה ניגונים איכותיים וטובים ממקורות קדושים וטהורים ממש, גם עתיקים וגם חדשים ברוח טובה וחסידית אמיתית שמקרבת לבבות לאביהם שבשמים. ואולי באמת זה המדד מה שלא היו שרים ב'טיש' אז הוא כנראה לא מספיק...... וד"ל
ואני מוסיף שזה בכיוון החסידי, אבל בטוח לי שיש גם מהסגנון הליטאי/מזרחי איכותי וטוב שצריך לחשוב שם איזשהו אסיטואציה בשביל לדמיין במח מה כשר ומה לא, אולי שמחת תורה בבית הכנסת, תפילות ימים נוראים וכ'ו
זוכרים את האיש בהפגנה ששמע את השיר "לכה דודי"..?לראות אנשים שגישרו על פערים מאד גדולים בין תפיסות העולם שלהם (חרדים וחילונים למשל, ועוד) בזכות המוסיקה שחיברה בין הלבבות. הכוח שלה עצום.
תוכן זה מכלוללמה??!! מה עם כל הפסוקים.......? התוכן שלהם 100% קדוש מהמקורות אבל לצערי השיר פסול 100%
יש משמעות לדוגמא טובה של מי שמבינה במוסיקה ואוהבת מאד לשמוע ואפילו מתמודדת עם הנושא בעצמה
אולי תביאי כאלו נשים/בנות/בחורות שהתמודדו או מתמודדות עם הנסיון הזה,זה אוטומטית יקרב את הענין ללב הבנות ויסביר להן שאת לא מדברת כדמות מנותקת שנמצאת בבועה של אסור ומותר אלא אישיות שמדברת מהחים ובקרבה לנושא
התשובה הזאת לא באמת קונה....תסבירו להם שזה סתם מתלציו''ת !
אין בזמר החילוני שום דבר יותר טוב!
הזמרים החרדים היום מגוונים ביותר ויש מהם מקצוענים שלא נופלים בכלום מזמרים אחרים.
להיפך יש הרבה זמרים ששרים עם קול ממש לא יפה ומילים מטופשות שאין שום קשר בין אחת לשנייה...
ע''ע הזמר הידוע ש.א.
בתור אחד ששמע כמה שירים בבחרותו....
מצד שני לא רואה בזה כזה נזק.
היום לא מעניין אותי בכלל זמרים חילוניים.
נטו מתלציו''ת!!
נראה לי שזה היה השיר הזה, מקווה שלא התבלבלתי בין השיר הזה לשיר אחרזוכרים את האיש בהפגנה ששמע את השיר "לכה דודי"..?
סיפור באמת מרגש,נראה לי שזה היה השיר הזה, מקווה שלא התבלבלתי בין השיר הזה לשיר אחר
בכ"א,
זה היה ביום חמישי והדליקו שירים של שבת,
למי שראה את הסרטון..
רואים אותו בוכה ומרים ידיים ,נראה כאילו מתפלל..
מ-צ-מ-ר-ר!
הניסוי היה יותר מורכב, ובוצע באופן חד פעמי על ידי סטודנט, והוא לא ממש מוכיח שהמוזיקה הרועשת היא שלילית.עכשיו נזכרתי- היתה איזשהי קבוצת מחקר שבדק כיצד המוזיקה משפיעה על המח, ולקחו 2 קבוצות עכברים.
לקבוצה אחת שמו מוזיקה עדינה ורגועה, ולקבוצה שניה שמו מוזיקה רועשת ופראית.
ובדקו את ההתנהגות של העכברים. (לאחר שבועיים אני חושבת כשכיבו את המוזיקה...) וזה היה מדהים! העכברים ששמו להם מוזיקה פראית הסתובבו בתזזיתיות ובחוסר מנוחה ואף שרטו, נשכו ופצעו את חבריהם. ולעומת זאת העברים שלהם שמו מוזיקה רגועה היו נינוחים ורגועים.
שמעתי על זה..התברר שבאותה תקופה של המוזיקה הרדודה, הבחור היה בתקופה לא טובה בישיבה.
ופתאום בלי סיבה מוגדרת התחיל להתעלות.
עד שנהפך לבחור מצוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: