החכמה צודקת
משתמש מקצוען
אשרי המאמיןהוא יודע מה הוא כותב..
אשרי המאמיןהוא יודע מה הוא כותב..
העניין הוא לא האם מותר אסור או רצוי, העניין הוא שא"א לשכנע ילד לא לשמוע שירים ע"י גיחוך מהשירים, הוא יודע כמה השירים הללו מקצועיים ויפים, הפוך השדר שאתה משדר הוא שלא טוב לשמוע את השירים הללו בגלל שהם לא יפים ו/או מגעיליםנראה לי שזו אחת הליצנויות שמותרות לכתחילה..........
וכל זמר שעושה שטויות שיקח בחשבון שהוא יהיה ללעג וקלס, זה יהיה מצוין.
יש מושג שאם עושים צחוק ממשהו זה מראה לאדם בפנים, עד כמה זה תת רמה ולא לעניין...העניין הוא לא האם מותר אסור או רצוי, העניין הוא שא"א לשכנע ילד לא לשמוע שירים ע"י גיחוך מהשירים, הוא יודע כמה השירים הללו מקצועיים ויפים, הפוך השדר שאתה משדר הוא שלא טוב לשמוע את השירים הללו בגלל שהם לא יפים ו/או מגעילים
צריך למצוא את הדרך להסביר למה למרות שהשירים הללו מקצועיים (ואני גם מבין אותך למה אוהב לשמוע אותם) עדיין הם בלתי ראויים (ובמקרים מסוימים אף אסורים)
אבל בלי הסבר לוגי הוא לא ישתכנע, לא משנה איזה הצגות תעשה לו
זאת מניפולציהיש מושג שאם עושים צחוק ממשהו זה מראה לאדם בפנים, עד כמה זה תת רמה ולא לעניין...
מה שגורם פחות לאהוב את השירים הרדודים
זו כמובן טקטיקה אחת מתוך כמה.
זו כמובן עוד נקודה בתוך מכלול של הסברה מקיפה .זאת מניפולציה
עם הזמן המניפולציות האלו פחות ופחות עובדות
(ומתגלות ההשלכות שלהן)
פעם זה היה עוזר..זו כמובן עוד נקודה בתוך מכלול של הסברה מקיפה .
ואני לא מדברת על זלזול וצחוק ברמה האישית לגופו של איש
אלא ברמה הכללית לסגנון ולצורה.
מצד שני - ברגע שאת עושה צחוק משירים שהיא אוהבת, את בעצם צוחקת עליה שהיא נהנית מכאלה שיריםיש מושג שאם עושים צחוק ממשהו זה מראה לאדם בפנים, עד כמה זה תת רמה ולא לעניין...
ועדיין...זו כמובן עוד נקודה בתוך מכלול של הסברה מקיפה .
ואני לא מדברת על זלזול וצחוק ברמה האישית לגופו של איש
אלא ברמה הכללית לסגנון ולצורה.
למה??פעם זה היה עוזר..
בדור של היום כנראה שלא כ"כ
בנות ששומעות את השירים המדוברים למעלה, מן הסתם לא מאוד התעניינו מלכתחילה בטרנד הזה.למה??
מי שזוכר את הטרנד המטופש של " ומניח בקדושה"...
בכיתות ובמוסדות שהשכילו להפוך את השטות הזו למשהו טיפשי התלמידים התפדחו לעשות את זה.
לפי מה שאני מבינה פותחת האשכול לא התכוונה רק לשירים חילוניים.בנות ששומעות את השירים המדוברים למעלה, מן הסתם לא מאוד התעניינו מלכתחילה בטרנד הזה.
מבחינתם זה כמו כל שיר חסידי ואין להם סיבה לאהוב דווקא את זה.
בלת"ק.זה נהיה ממש קשה התחום של שירים מבחוץ
מחפשת מאמרים, פסקי הלכה, סיפורים , או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות סדרת שיעורים שיתנו לבנות את ההבנה והרצון לסנן שירים בכוחות עצמם.
על הרעיון הזה הוציאו את השיר "אדמדם וירקרק"דברי איתם על חשיבות מילים מהמקורות!!!
בלת"קזה נהיה ממש קשה התחום של שירים מבחוץ
מחפשת מאמרים, פסקי הלכה, סיפורים , או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות סדרת שיעורים שיתנו לבנות את ההבנה והרצון לסנן שירים בכוחות עצמם.
יש כאן קונפליקט בלתי פתיר לעת עתה.כמו שכבר כתבו לפני
כאשר אתה בגיל הנעורים
יש שני סוגי שירים:
1. שירים חילוניים שמדברים על אהבה ועל רגשות, שעם כל הכבוד אין לזה כמעט שום מענה אצלינו, ולזה אין כמעט שום תשובה שתשביע את דעתו של הנער המתבגר, אלא אם כן הוא יבין את כל הבעייתיות מסביב..
2. גם שירים שהם לא חילוניים אלא רק על הגבול, נער או נערה בגיל הזה, רוצים שירים שידברו אליהם, ואם כל הכבוד גם לשירי הרגש הטובים שיש במוזיקה החסידית זה שירים שסובבים סביב פסוקים וכדו׳, שמה לעשות לא מדברים לנפש המתבגר, ובמיוחד לא השירים הסתומים של ״ירקרק ירוק שבירוקים״.
מה התשובה?
לא יודע
אבל מי שכבר נחשף..
כשבא מבוגר ואומר לו, ״אין בזה כלום״
או ״מה שאצלינו קוראים אהבה, אצלם תאווה״ וכדו׳
לא עוזרות אלא רק מזיקות.
נו נויש מושג שאם עושים צחוק ממשהו זה מראה לאדם בפנים, עד כמה זה תת רמה ולא לעניין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: