לא בגלל שזה לא נכוןנראה לי שזו אחת הליצנויות שמותרות לכתחילה..........
וכל זמר שעושה שטויות שיקח בחשבון שהוא יהיה ללעג וקלס, זה יהיה מצוין.
אלא כדי שהילד לא ירגיש ' ההורים שלי לא מעודכנים' \'לא מבינים אותי' וכד'
לא בגלל שזה לא נכוןנראה לי שזו אחת הליצנויות שמותרות לכתחילה..........
וכל זמר שעושה שטויות שיקח בחשבון שהוא יהיה ללעג וקלס, זה יהיה מצוין.
אפלטון הוא פילוסוף נחמד.בבקשה הסבר.
החוברת לא מולי כרגע
אבל זכור לי שהוא מביא מאפלטון וכדו'
הרבה דורות לפני שבני חם הגיעו לארה"ב
אבל זכור לי שהוא מביא גם מקורות תורניים.
יש לי רעיון נחמדון..או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות סדרת שיעורים שיתנו לבנות את ההבנה והרצון לסנן שירים בכוחות עצמם.
שטויות. בנ"א יפסיק רק מתי שהוא באמת ירצה והוא צריך לרצות מעצמו ולא ע"י דברים אחרים ואם לא רוצה מעצמו לא יעזור גם אם גדול הדור יצווה אותו ישירות כמו שאמרו "אין דבר העומד בפני הרצון" ומה שנותר לנו זה רק להתפלל ולבקש מהקב"ה שיחנון אותם בחכמה בינה ודעת ואין תפילה שבה ריקם.אם הם יקראו או ישמעו תשובות של גדולי ישראל החיים איתנו וכן אלה שנפטרו כבר
כמה הנושא הזה חמור, כזה השירה והמוסיקה משפיעה על נפש האדם לטוב ולמוטב
בלי ספק שזה יעורר אותם וישפיע עליהם
ראיתי בעבר כמה מכתבים ותשובות מגדולי ישראל כמו ר' מיכל יהודה ליפקוביץ והרב וולבה וגם תשובה של הרב זילברשטיין כמה זה חמור וכמה זה משפיע לדעתי זה יכול מאד לעזור
נשמח..כשיהיה לי הכל מעובד בל"נ אני יעלה את זה לפה.
דבר ידוע ופשוט וברור וכבר ידוע שהיכל הנגינה קרוב להיכל התשובה כך שזה משפיע ישירות על הנשמה ולא צריך להגיע לרגש.אני חושבת שבגלל שהמוזיקה מפעילה את הרגש,
לכן קשה לתת הסברים
יותר מאשמח !פעם העבירו לנו על הנושא פעילות יפה ממש, אם את רוצה אני יכולה לבקש אותה.
קטע בדיוק כתבנו יחד.. התכוונתי ממש לזההניגון הוא קולמוס הנפש, היוצר מכניס את הנפש שלו לתוך הלחן, כשאני מאזינה למוזיקה אני נותנת לעצמי לקבל השפעות מאותו יוצר, כל הבלבולים שלו, האמונות. ולכן זה בעייתי התופעה שלוקחים שיר משנים לו מילים ו"מגיירים" אותו. ולכן גם יש כאלה ששומעות רק ניגונים. (בחב"ד לפחות)
לפעמים יש בשירים גם מילים בעייתיות, אבל גם אם אין עדיין זה בעייתי.
פעם העבירו לנו על הנושא פעילות יפה ממש, אם את רוצה אני יכולה לבקש אותה.
שאלת הביצה והתרנגולתפשוט צריכים להסביר את השורש
נפתח כבר,,,,לא נפתח לי , אם תוכלו לשלוח לי אשמח ממש נשמע שזה ממש מה שאני מחפשת.
למה??!! מה עם כל הפסוקים.......? התוכן שלהם 100% קדוש מהמקורות אבל לצערי השיר פסול 100%התוכן הוא שקובע, לא הצורה.
ותוכן כזה, בפירוש חסר.
ואני אוסיף שלאו דווקא חב"ד בעצם כל חסידות יש לה ניגונים איכותיים וטובים ממקורות קדושים וטהורים ממש, גם עתיקים וגם חדשים ברוח טובה וחסידית אמיתית שמקרבת לבבות לאביהם שבשמים. ואולי באמת זה המדד מה שלא היו שרים ב'טיש' אז הוא כנראה לא מספיק...... וד"להעתקתי מאחד האתרים החב"דיים, אולי יוסיף בתושיה (ללא אחריות על התוכן):
כך נראים היום הבחורים בחתונות, לא?!עכשיו נזכרתי- היתה איזשהי קבוצת מחקר שבדק כיצד המוזיקה משפיעה על המח, ולקחו 2 קבוצות עכברים.
לקבוצה אחת שמו מוזיקה עדינה ורגועה, ולקבוצה שניה שמו מוזיקה רועשת ופראית.
ובדקו את ההתנהגות של העכברים. (לאחר שבועיים אני חושבת כשכיבו את המוזיקה...) וזה היה מדהים! העכברים ששמו להם מוזיקה פראית הסתובבו בתזזיתיות ובחוסר מנוחה ואף שרטו, נשכו ופצעו את חבריהם. ולעומת זאת העברים שלהם שמו מוזיקה רגועה היו נינוחים ורגועים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: