אין שום בעיה.... ברוכיםאיפה באיזה סניף מצטערת על החפירה ....
אין שום בעיה.... ברוכיםאיפה באיזה סניף מצטערת על החפירה ....
{מכבי חיפה}
למכבי קיים שירות כזה.לפחות קו טלפון לייעוץ בשעות הלילה,
לא ידוע לי כשהתקשרתי למוקד אז הפנו אותי לאיזה סניף בחיפה להתייעץ עם הרופא שם והוא היה עד 12, יותר מזה כלום במוקד לא יושבים רופאים והם לא יודעים איך לעזורלמכבי קיים שירות כזה.
למכבי קיים שירות כזה.
קיים במכבי רופא ילדים שעונה בטלפון ומוקד נשים למענה טלפוני.לא ידוע לי כשהתקשרתי למוקד אז הפנו אותי לאיזה סניף בחיפה להתייעץ עם הרופא שם והוא היה עד 12, יותר מזה כלום במוקד לא יושבים רופאים והם לא יודעים איך לעזור
לא ידוע לי כשהתקשרתי למוקד אז הפנו אותי לאיזה סניף בחיפה להתייעץ עם הרופא שם והוא היה עד 12, יותר מזה כלום במוקד לא יושבים רופאים והם לא יודעים איך לעזור
הם יכולים לזרז את הזמני המתנה אבל השירות קיים.אם כבר קיים השירות כדאי לתגבר כדי לא לחכות למענה אחות שעה ורבע...
למכבי קיים שירות כזה.
אם כבר קיים השירות כדאי לתגבר כדי לא לחכות למענה אחות שעה ורבע...
הם יכולים לזרז את הזמני המתנה אבל השירות קיים.
סתם ככה, כשאני השתמשתי בו (והשתמשתי כמה פעמים) המתנתי גג חצי שעה.
סליחהקיים במכבי רופא ילדים שעונה בטלפון ומוקד נשים למענה טלפוני.
התיעצתי פעם אחת עם רופא ילדים דרך המוקד בשעה רבע ל12 (בגלל נפיחות מוזרה בפנים של הילד). הוא היה ממש מקצועי ואדיב. בקש שאני אשלח לו תמונה למייל, ודאג לי למרשם ישר בכרטיס.
היה בסדר גמור
אני מאווווד נהנה משירותי הקופה. זה לא סתאאאאאם!!!איןןןןןן על מכבי!!!!!!
סתאםם לא באמת........
א. בדיקות דם עד שעה 11 + יום שישי, במיוחד כי חלק מהבדיקות צריך לקום כמה שעות לפני וכו'
ב. שהרוקחות והמזכירות יפסיקו לצעוק בקול כל מה שאומרים להם, קצת פרטיות.
הרבה מהבדיקות יש תוצאות ב12 בבוקר,כמעט ואין אפשרות לעשות בדיקות דם ביום שישי.
הדמים יאלצו להמתין ליום ראשון וחלק מהאפקטיביות תאבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: