דרוש מידע איזה שירות הייתם רוצים לקבל מקופת חולים?

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
כאנשים שומרי תורה ומצוות, מה הייתם רוצים לשנות או לשפר בשירותי קופת חולים שלכם?
אין הכוונה שד"ר מרגריטה אלקבץ-שילדקראוט תקבל בין הסדרים.
זה עניין פרטי, בינה לבין מזכירות הסניף המקומי.
הפניה כאן מכוונת לנושאים כלליים יותר הנוגעים לחיי המבוטחים בכלל, והאוכלוסייה החרדית בפרט.
תודה מראש למגיבים.
פחות פרסומות נוצצות בעיתונות, פחות כתבות יח"ץ מטופשות עם תמונות של חבורת אישים שבעים סביב שולחנות עמוסים, פחות נטילות חסות על מופעי תרבות שלא קשורים כהו-זה לפעילות הליבה של הקופה. יותר רופאים, יותר תורים, יותר שירות, זה הכל.

vhsvchch

משתמש מקצוען
פחות פרסומות נוצצות בעיתונות, פחות כתבות יח"ץ מטופשות עם תמונות של חבורת אישים שבעים סביב שולחנות עמוסים, פחות נטילות חסות על מופעי תרבות שלא קשורים כהו-זה לפעילות הליבה של הקופה. יותר רופאים, יותר תורים, יותר שירות, זה הכל.
כל מילה !!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

sbf

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני במכבי בבני ברק:
שיהיה יותר זמינות של רופאות נשים טובות
יותר זמניות לבדיקות US וכד'
ושיהיה יותר מותאם לציבור החרדי בלי כל החילויות שמסתובבות שם

אלכסנדריה

משתמש מקצוען
D I G I T A L
קופה שעושה הטבות שוות להסרת משקפיים אצל לוינגר אני עוברת לשם! (בינתיים מכבי הכי שווה וזה סה"כ 2000, לא משו....)

רְפָאֵל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בנוסף לזה נראה לי שחבר'ה כאן נסחפו עם בקשות למרפאה עד 00:00 בלילה

לא נסחפתי ולא הגזמתי.
כשהילד שלך יקבל אנטיביוטיקה שלא מתאימה לו ויתחיל להתנפח לו הפרצוף ב19:00
בערב (באשמת הרופא שהיית אצלו כמה שעות לפני כן בקופ"ח) אתה לא תרצה לעמוד בתור בטרם
ולהמתין שעות לאיזה רופא ערבי שלא יודע מימינו ומשמאלו (וגם בסוף נתן אנטיביוטיקה אחרת שלא מתאימה!!!!!!!!), רק כי אותו רופא בקופ"ח הלך בדיוק כמה דקות לפני-כן, אתה תרצה לחזור לאותו רופא להמשך טיפול ולא להתחיל לספר לרופא הערבי ב"טרם" את הסיפור מבראשית...

מה הבעיה שקופת חולים תפתח כמה סניפים בעיר (כל פעם סניפים אחרים) עד מאוחר למענה ולתת שירות??? אם לא עד 00:00 אז לפחות עד 22:00 או 23:00
בגלל הטעות של הרופא, אנחנו היינו צריכים לשלם לטרם ולהמתין שעות לרופא ערבי שרק ה' יודע איך הוא רופא ולא מוסכניק...

כל גוף היום מספק שירותים עד שעות מאוחרות, כל שכן שירותי בריאות!!!
מה הבעיה להעסיק בכמה מוקדים בעיר רופאים כחלק מהתורנות??? כי חקקו לנו שנים במח
שרופא לא יסכים לעבוד בשעות כאלה??? שטויות!!!
גובים מהציבור מליונים כל חודש, אי אפשר לקבל שירות בשעות מאוחרות??? זה בריאות!

תלמ

משתמש צעיר
  • בית מרקחת לכל סניף קופ"ח - הנהלים והתנאים לפתיחת בית מרקחת הם קשוחים מאוד.
  • אמרו כבר, אבל חשוב מאוד, רופאות נשים אמפטיות עם הבנה לציבור החרדי (שלא מבצע בדיקות מסוימות ולא מרשלנות, חוסר עניין ('יש לך כבר הרבה ילדים אז לא אכפת לך') או הזנחה ח"ו, אלא מהתיעצות וקבלת דעת תורה).
  • בדיקות דם עד שעה מאוחרת יותר ולא רק עד 8:00-9:00 בבוקר

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
שיתנו לאנשים את מה שמגיע להם.
חד וחלק.

אני לא אמורה להתחנן חודש ימים לתרופה מצילת חיים שכלולה בסל
(300ש"ח לחודש אם שאלתם. כבר הייתי הולכת וקונה את זה בפרטי רק ששום בית מרקחת פרטי לא מחזיק אותה)
שני אשפוזים שנגרמו מהמחסור בתרופה ואני עוד צריכה לעמוד ולהתחנן למנהל קופ"ח כמו איזה מקבצת נדבות...

ושכול המזכירות תהינה מסונכרנות עם עצמן.
הגעתי לקבל טופס 17 לבדיקה בבי"ח.
תביאי את ההפניה מרופא מקצועי. הבאתי.
זה לא רופא של הקופה, זה רופא של בי"ח של הקופה.
לכי להוציא הפניה מרופא משפחה.
הלכתי.
המתנתי בתור 40 דקות, קיבלתי הפניה.
חזרתי לקופ"ח.
חסר לך האישור שאכן הוזמן לך תור בבי"ח.
דיייייייייי!!
כולה על בדיקה שעולה 150 ש"ח והטופס 17 עלה לי 34 ש"ח.
שרפתי יום עבודה שלם בשביל 120 שקל...
(הייתי משלמת את זה בפרטי רק שבי"ח טען שהוא לא מתעסק עם כסף.
ובלי טופס 17 צריך להגיע לגזברות, לבקש טופס מתאים, לשלם בבנק הדואר ולהביא אישור ששילמתי. לא יותר קצר...)

ממ"ד

משתמש מקצוען
כתושב ביתר עילית ולאחר בדיקה מעמיקה, וכאחד שנמצא בתחום עמוק וכבר נפגשתי עם מנהלי הקופות השונות. להלן דעתי.
1. שיהיה שעות נורמטיביות לפתיחת בתי המרקחת.
ואפרט.
כיום בכללית זה עובד שכל יום משתנים שעות הפעילות של כל סניף של בי"מ לעצמו, דהיינו ביום ראשון בין 8 ל 12:45 פתוח X וביום שני אותם שעות פתוח רק Y וביום שלישי רק Z, ואתה פשוט צריך להחזיק ביד או בארנק את השעות ולפני כל הליכה לבי"מ לבדוק מי פתוח עכשיו. וכן שיש לפעמים שבימי שישי פתוח רק לסירוגין, איך אידע מה השבוע? פתוח או סגור?
להתקשר? לא עונים פחות מ10 דקות המתנה.
2. כמו כן הגיע השעה שיענו בקופות חולים במהירות ולא לבשל את המבוטחים על הקו, ואז להעביר למזכירה הבאה.
3. לדעתי יש להקים אגף בתוך כל מרפאה עבור שיחות, וכך לא יבלבלו בין קבלת פניות פיזיות לטלפוניות.
4. במאוחדת חושבים שהגברים יולדים, ולא מודעים לכך שגם נשים יולדות ולכן פשוט אין רופאות נשים ויש רק רופאים שכבר לא נסבל המצב המביש שהם עושים לנשים חרדיות. ואין כאן המקום לפרט.
5. בכללית נדרשים מוקדי חירום בשבת שמופעלים 24 שעות ע"י רופא ולא ע"י חובש שמפנה לבית חולים את כולם, מחוסר סמכות לטפל. גם אני חובש ואני יודע מה זה שווה... זה רק לרפואה ראשונית וחירום ולא עבור לתת שום תרופה או משהו רציני יותר.
6. מכבי אין להם שום דבר בביתר.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אני לא יודעת אם זה רק כללית בב"ב או בעוד מקומות אבל הרוקחים בבית מרקחת עושים ככול העולה על רוחם.
יום שישי אחת לשבועיים, סגור בלי שום הודעה מוקדמת.
למה?
הרוקחים נסעו לתפילות יום השישי בהר הבית.
איד אל פיטר, חג הקורבן, מוחרם, סגור.
ראמדן? סוגרים מוקדם הרוקחים כבר רעבים...
יתכבדו הרוקחים ויעבדו בבית מרקחת בכפר קאסם, או לחלופין יקפידו על כול שעות הפתיחה בכול מצב שהוא.

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתן התחיבויות לטיפולים בבתי חולים ובמכונים השונים בפריסה ארצית ולא לפי מחוזות.

זה לא הגיוני שאני לא יכולה להיות מסונפת לקופת חולים הקרובה אלי היות ואני מטופלת בבית חולים מסוים (במעקב ארוך טווח) כיון שלא אוכל לקבל מהסניף המקומי טופס 17 לטיפול באותו בית חולים.

(כללית)

אלכסנדריה

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הנחות שוות להסרת מ
1. סבסוד למכון כושר ופילאטיס, שזה לא שום דבר אחר אלא בריאות.
2. שעות פתיחה נורמליות של בית מרקחת הקופה, ולא רק א' ג' ד' בין 9-10 ובין 3-5
והיום סגור כי הרוקח לא פנוי, אה ומחר גם...
מסכימה עם כל מילה- שיהיה סיבסוד למכון כושר נורמאלי כמו ג'אמפ וכדומה ולא רק שיעורים מוזנחים של הקופה פעם בשבוע שלא עוזרים כלום!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה