עוגות/עוגיות איזה עוגה שאת מכינה את הכי אוהבת?

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
מסכנה היית ערה כל הלילה ;)
דווקא אפיתי בבוקר... הלילה היה שמור למשהו אחר...o_O
אני אף פעם לא עושה עם סרגלים וכו'
בספונטני יוצא לי הכי טוב כששחושבים יותר מדי יוצא עקום...
וואלה צודקת... ככה אני חותכת תמיד.
עכשיו כי זה לאירוע התחלתי עם מדידות.
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
🍰
עוגת שוקולד מושלמתתת שתמיד מצליחה
🍰

בקערה גדולה קודם שמים יבשים:
2.5 כוסות קמח
2 סוכר וניל
2 אפיה
2.5 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו

מערבבים לאיחוד.

מוסיפים:

3/4 כוס שמן
4 ביצים.

מרתיחים מים בקומקום ומכינים מקצף.
מקציפים את הביצים והשמן עם התערובת יבשה לערבוב ראשוני.
שופכים 2 כוסות מים רותחים מעל,
ואז עם מקצף מיד ובמהירות מערבבים את הכל לבלילה אחידה (שלא תיווצר חביתה...)
להקציף טוב זה עושה אותה גבוהה ואווירירית...(אגב אני כל בחושה מקציפה את החומרים יחד... ככה יוצא לי הכל אחיד ואוורירי)

תנור מחומם מראש על חום 180

סירופ לשפוך מעל:
1 חפיסת ורד הגליל (100 גרם) /צימיקאו
50 גרם מרגרינה/חמאה
4 כפות מים.
להמיס על הגז:)
 

גויבה

משתמש פעיל
אני הכנתי את זה לאחרונה לשמחה יצא מושלם!!
טעים ברמות ולא התפרק
קיבלתי עליו המון מחמאות
(החלוקה של הטורט לא יצא סימטרי עשיתי את זה פעם ראשונה ולא היה לי עדיין טיפים איך לעשות שווה בשווה)

צפה בקובץ המצורף 1725902צפה בקובץ המצורף 1725911

ווו נחתך לך ממש יפה
את הקפאת קודם ?
כי לי למרות ההקפאה הקרם קצת נמרח בחיתוך
לקרוץ בכלל לא היה מה לדבר
 

בלה כהן

משתמש חדש
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
  • בצק:
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 א.אפיה
  • כוס שמן
  • לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
  • למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
  • לשכבת טורט:
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 א. אפיה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות קפה נמס
  • כוס שמן
  • 1 3/4 כוס סוכר
  • לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
  • לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
  • מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
עוגה טעימה מאד . הכנתי אתמול יצא מעולה ב"ה אני כן עבדתי עם מיקסר בקטנה.. והפחתתי בשמן ובסוכר של הטורט . ממש תודה רבה
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
  • בצק:
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 א.אפיה
  • כוס שמן
  • לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
  • למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
  • לשכבת טורט:
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 א. אפיה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות קפה נמס
  • כוס שמן
  • 1 3/4 כוס סוכר
  • לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
  • לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
  • מצ''ב תמונה:
גם אני הכנתי אותה כבר מלא פעמים
אימצנו לספר המתכונים...
 

דולי בול

משתמש פעיל
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
  • בצק:
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 א.אפיה
  • כוס שמן
  • לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
  • למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
  • לשכבת טורט:
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 א. אפיה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות קפה נמס
  • כוס שמן
  • 1 3/4 כוס סוכר
  • לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
  • לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
  • מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
 

דולי בול

משתמש פעיל
עוגה טעימה מאד . הכנתי אתמול יצא מעולה ב"ה אני כן עבדתי עם מיקסר בקטנה.. והפחתתי בשמן ובסוכר של הטורט . ממש תודה רבה

גם אני הכנתי אותה כבר מלא פעמים
אימצנו לספר המתכונים...
האם מקציפים את הטורט או שמערבבים עם כף???
כי טורט זה הקצפה
 

בתיה 123

משתמש צעיר
עוגת שכבות חלבה
לבצק:

2.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 מרגרינה רכה
1 שקית אבקת אפיה
פחות מחצי כוס יין
להקצפה:
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
המסה בסיר:
300 גרם שוקולד מריר/לבישול
2 כפות קפה נמס
1 מרגרינה
לציפוי:
300 גרם חלבה מפוררת
1/2 מרגרינה

הוראות הכנה:
לבצק:
ללוש היטב את חומרי הבצק ולשטוח (בעזרת ידיים רטובות) בתבנית ענקית ח"פ מרופדת בנייר אפיה.
להמיס בסיר:חצי מרגרינה להוסיף שוקולד וקפה לקראת סיום להוסיף עוד חצי מרגרינה לערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק לצנן מעט.
להקציף: חלבונים וסוכר להנמיך מהירות ולהוסיף חלמונים והשוקולד המומס, לשפוך מעל הבצק ולאפות על 175 מעלות כ35 דקות.לצנן
לציפוי: להמיס בסיר (להבה נמוכה מאוד) 1/4 מרגרינה כשנמס מעט להוסיף את החלבה המפוררת לערבב היטב לקראת סיום ההמסה להוסיף עוד 1/4 מרגרינה , צריך להתקבל מרקם חלק ומבריק ללא גושים!
לשפוך על העוגה הקרה לטלטל מעט את התבנית מצד לצד לקבלת ציפוי חלק ואחיד.
להקפיא, לחתוך את העוגה כשהיא קפואה.
בהצלחה!
מצ"ב תמונות:צפה בקובץ המצורף 1575494צפה בקובץ המצורף 1575495צפה בקובץ המצורף 1575500
האם היית מחליפה את המרגרינה לשמן?
מישהי ניסתה פעם?
 

TM3

משתמש חדש
נחשפתי לפיתרון מעניין של החלפת המרגרינה, בפתרון נכתב כך : "על כל מרגרינה, שמים ביצה מקשקשים אותה ומוסיפים כ3/4 כוס שמן עד לגובה הכוס, מערבבים היטב למראה של מרגרינה מומסת" וההסבר לכך הוא שהשמן נותן את השומן והביצה את היציבות,
מהאתר של ברוכי קופטיל ניסיתי יוצא מעולה!!!!
 

אביגדורל

משתמש צעיר
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
  • בצק:
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 א.אפיה
  • כוס שמן
  • לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
  • למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
  • לשכבת טורט:
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 א. אפיה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות קפה נמס
  • כוס שמן
  • 1 3/4 כוס סוכר
  • לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
  • לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
  • מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
הכנתי עכשיו ויצא טעיםםם
תודה @קאלישית !
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
  • בצק:
  • 3 1/2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 א.אפיה
  • כוס שמן
  • לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
  • למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
  • לשכבת טורט:
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 א. אפיה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות קפה נמס
  • כוס שמן
  • 1 3/4 כוס סוכר
  • לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
  • לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
  • מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
הכנתי למצואי כיפור...יצא מעולה!!!
תודה ענקית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה