מאוחדת בירושליםבאיזו קופה את?
ובאיזו עיר?
רופאים לא נוטים להאריך בהסברים, בכל מקרה. הפרטיים הכי פחות.
מאוחדת בירושליםבאיזו קופה את?
ובאיזו עיר?
רופאים לא נוטים להאריך בהסברים, בכל מקרה. הפרטיים הכי פחות.
כנראה שהאתר לא לגמרי מעודכן, כי היא נכנסה לסל התרופות מגיל 6.@גלבוע - לפי מה שראיתי באתר על הדופיקסנט, תרופה זו אינה מיועדת לילדים מתחת לגיל 12. האמנם?
מכירה כאלה שהשתמשו בתרופה ואפשר להתייעץ איתם? ולשמוע עליה קצת יותר?כנראה שהאתר לא לגמרי מעודכן, כי היא נכנסה לסל התרופות מגיל 6.
תפני לקומי עורי- אור חדש@גלבוע אני רואה שיש לך הרבה ידע בנושא. אשמח לעזרה ממך.
הייתי היום עם הבת שלי בת 8 אצל רופאת עור אחרי היסטוריה ארוכה ארוכה של אטופיק. כלום לא עוזר. זה בא והולך.
הרופאה המליצה על פוטותרפיה כי לטעמה אין מה לנסות יותר משחות
יכולה לתת לי מידע מנסיונך על הטיפול? כי מהמידע שקראתי ברשת קצת נלחצתי....
זו חתיכת השקעה (3 פעמים בשבוע) רוצה לדעת כמה זה מומלץ וכדאי
תודה ענקית!!
בהצלחה!!גוגל מצא לי מהר
- טלפון: 08-9969970.
- דוא"ל: info#atopic-d.org. (להחליף סולמית בשטרודל).
- אתר: https://atopic-d.org.
אכןכנראה שהאתר לא לגמרי מעודכן, כי היא נכנסה לסל התרופות מגיל 6.
כל מה שכתבת זה רק טיפולי החזקה ומנע ודחיה של ההתפרצות הבאההי,
אני צריכה את עזרתכם אני מיואשת
תינוק בן חמישה חודשים התחיל לו לפני שבועיים פריחה על הפנים מיום ליום זה מתפשט עוד ועוד, התחיל עכשיו גם על הצוואר ,ליד האוזניים בקיצור הוא נראה ממש מסכן
והוא מתגרד ובוכה הרבה , רופא עור ראה אותו והוא טוען שזה אטופיק דרמטיטיס
תמיד היה לו קצת באזור ליד האוזן, ובדיוק לפני שבועיים התחלתי להביא לו מטרנה (עד עכשיו רק ינק), וזה ממש החמיר
מה שעשיתי עד עכשיו:
1. רק כותנה - הכל בגדים מצעים וכו
2. אבקת כביסה תינוקלין בלי מרכך
3. בלי שמפו רק שמן אבמט טיפולי- קמומילו
4. עברתי למטרנה צמחית, והפסקתי לאכול מוצרי חלב(אני עדיין מניקה קצת)
5. מורחת לו 3 פעמים ביום קרם פרופוליס מעורבב עם שמן אובליפיחה (ניסיתי ליפיקאר וזה שורף לו)
6. שמה לו גרביים על הידיים כדי שלא ישרוט את עצמו כשהוא מתגרד
וזהו
ומיום ליום זה רק מחמיר לא רואה שום שיפור, והיום התחיל לצאת לו נוזל כזה מהפצעים
אני ממש לא רוצה לשים לו קורטיזון כמו שהרופא עור אמר
מה אתם אומרים? מה עוד אני יכולה לעשות?
נ.ב עכשיו ההרשמה פתוחה למחנה של בשוויץ כדאי לבדוק ולברר ובכל אופן יש לקומי עורי הרבה מידע בעניין אז כדאי ליצור איתם קשר בכל זאת
תפני אליהם כי יש להם את הידע ואת הכלים לעזור לך עוד לפני המחנה..גוגל מצא לי מהר
- טלפון: 08-9969970.
- דוא"ל: info#atopic-d.org. (להחליף סולמית בשטרודל).
- אתר: https://atopic-d.org.
5. מורחת לו 3 פעמים ביום קרם פרופוליס מעורבב עם שמן אובליפיחה (ניסיתי ליפיקאר וזה שורף לו)
אוטופיק על הלחים זה אלרגיה\ רגישות לביצים כל אלרגולוג יגיד לך את זה המון כוח ואיתך בכאבהי,
אני צריכה את עזרתכם אני מיואשת
תינוק בן חמישה חודשים התחיל לו לפני שבועיים פריחה על הפנים מיום ליום זה מתפשט עוד ועוד, התחיל עכשיו גם על הצוואר ,ליד האוזניים בקיצור הוא נראה ממש מסכן
והוא מתגרד ובוכה הרבה , רופא עור ראה אותו והוא טוען שזה אטופיק דרמטיטיס
תמיד היה לו קצת באזור ליד האוזן, ובדיוק לפני שבועיים התחלתי להביא לו מטרנה (עד עכשיו רק ינק), וזה ממש החמיר
מה שעשיתי עד עכשיו:
1. רק כותנה - הכל בגדים מצעים וכו
2. אבקת כביסה תינוקלין בלי מרכך
3. בלי שמפו רק שמן אבמט טיפולי- קמומילו
4. עברתי למטרנה צמחית, והפסקתי לאכול מוצרי חלב(אני עדיין מניקה קצת)
6. שמה לו גרביים על הידיים כדי שלא ישרוט את עצמו כשהוא מתגרד
וזהו
ומיום ליום זה רק מחמיר לא רואה שום שיפור, והיום התחיל לצאת לו נוזל כזה מהפצעים
אני ממש לא רוצה לשים לו קורטיזון כמו שהרופא עור אמר
מה אתם אומרים? מה עוד אני יכולה לעשות?
על הלחיים זה אלרגיה או רגישות לביצים? באמת? לא שמעתי על כזה כללאוטופיק על הלחים זה אלרגיה\ רגישות לביצים כל אלרגולוג יגיד לך את זה המון כוח ואיתך בכאב
למרוח משכה גם לפעמים עוזר אבל צריך לראות מה גורם לזה לחזור אז ברור שמעבר עונות חום וכו אבל אני יודעת מ 3 רופא אלרגיה שהם אמרו לי שבלחיים זה ביציםעל הלחיים זה אלרגיה או רגישות לביצים? באמת? לא שמעתי על כזה כלל
לבת שלי יש כל הזמן אדמומיות בלחיים ולפעמים גם בכל הקפלים בגוף כל פעם בדרגה שונה
וההנחייה שקיבלתי משולמית בורשטיין (קומי עורי) זה למרוח לה סיקאלפט וליפיקאר...
אולי אני אנסה להפסיק עם ביצים ולראות אם זה עוזר, אני מורחת לה כל יום קרמים ובבוקר זה נראה טוב ובערב מחמיר בחזרה..
כולם אומרים לי שזה רק יובש ולא לרוץ לחשוב שזה אטופיק אבל משום מה מרגיש לי שזה זה (יש לה גם עיגולים כאלו בגוף שממש מזכירים לי אטופים..)
טוב, אז תודה על המידעלמרוח משכה גם לפעמים עוזר אבל צריך לראות מה גורם לזה לחזור אז ברור שמעבר עונות חום וכו אבל אני יודעת מ 3 רופא אלרגיה שהם אמרו לי שבלחיים זה ביצים
הלואי שהיו בוחרים או שהיה משהו לעשות למנוע למה את לא בודקת? בדרך כלל זה מגיע ביחד(לא שאני רוצה שהיא תהיה אלרגית אבל...)
ב"ה אין לה כ"כ רציני והיא בת 8 חודשים כך שלא עשיתי מזה עסקהלואי שהיו בוחרים או שהיה משהו לעשות למנוע למה את לא בודקת? בדרך כלל זה מגיע ביחד
רופא אלרגולוג תחפשו תור עכשיו כי זה לוקח חודשיםב"ה אין לה כ"כ רציני והיא בת 8 חודשים כך שלא עשיתי מזה עסק
לאיזה רופא אני הולכת בשביל לבדוק אלרגיות? גם לרופא עור לא הלכתי, מה העניין אם אני יודעת מה למרוח לה?
את עלולה לייצר אצלו אלרגיה מסכנת חיים לחלב. שימי לב.. עברתי למטרנה צמחית, והפסקתי לאכול מוצרי חלב(אני עדיין מניקה קצת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: