אולי כרגע זה לא נראה מתאים כי באמת זה בתקופות מעבר קורה, ככה שאולי העור לא נראה נורא בכל המקומות, אבל כנראה כואב בכל אופןאפשר כמובן גם לשקול לחשוב על הפן ההתנהגותי/רגשי, לפתוח את זה בהדרכת הורים. אם את רוצה כמובן.
אולי כרגע זה לא נראה מתאים כי באמת זה בתקופות מעבר קורה, ככה שאולי העור לא נראה נורא בכל המקומות, אבל כנראה כואב בכל אופןאפשר כמובן גם לשקול לחשוב על הפן ההתנהגותי/רגשי, לפתוח את זה בהדרכת הורים. אם את רוצה כמובן.
ברור שזה מציק באמת ולא רק בכאילו.אולי כרגע זה לא נראה מתאים כי באמת זה בתקופות מעבר קורה, ככה שאולי העור לא נראה נורא בכל המקומות, אבל כנראה כואב בכל אופן
נראה לי שלא הסברתי את עצמי טוב,ברור שזה מציק באמת ולא רק בכאילו.
כשאני מספרת שאני מתייחסת לחלק הרגשי אצל הילדים שלי אני לגמרי מאמינה להם שהם מתמודדים עם משהו אמיתי, השאלה איך אפשר להקל עליו באופן ההתייחסות.
אין שום ספק שזה באמת מציק ולא שהם מנסים 'לעבוד' פה על מישהו.
הסברת מצוין.נראה לי שלא הסברתי את עצמי טוב,
הילד בוגר מאוד ולא מסרב למריחת הקרם אלא שבזמנים קשים כואב לו נורא ששום דבר לא מועיל...
ב"ה שהזה עבר לזמנים הקשים בלבד, צריך לזכור את זה ולהודות
תודה על ההסבר עכשיו יותר הבנתי,הסברת מצוין.
כאשר ילד מתמודד עם משהו כואב ואמיתי מאד (במקרה שאנחנו מדברות כאן זה 'רק' אטופיק, אבל יש בעולם גם תיקים רפואיים יותר כואבים...), יש הרבה מקום לשאלה איך מתמודדים עם זה מבחינה רגשית.
אם מדובר בפעם ב- , אז בהחלט אולי אין טעם לעשות מזה סיפור,
אבל אם מדובר בקושי וכאב שחוזרים על עצמם, והילד מתנגד לטיפול על אף ההסברים השכליים,
אפשר לנסות לגשת לזה מהכיוון הרגשי.
כדי לתת לו כלים להתמודד עם קושי משמעותי שמלווה את החיים שלו לאורך תקופה.
אין כמו.תכלס הכי עזר דיבור ישיר עם הילד
תקון טעות:
מספר הטלפון ש @prozt כתבה הוא אכן שלנו - "אחוזה בהר"
מספר הטלפון של הארגון "שמש צדקה ומרפא" שאנחנו אכן עובדים איתו בשת"פ
הוא: 052-7668014 או 058-3219827.
הארגון עוזר לחולי פסוריאזיס, היו גם מעט חולי אטופיק שנעזרו בארגון וב"ה זכו גם הם להקלה רבה.
בברכת "והסירותי מחלה מקרבך"
ר. מנלה - "אחוזה בהר"
עד עכשיו נתקלתי אצל הבן שלי ביובש עם פצעונים .סיקפלאסט מכילה לחות + 3 מינרלים שמחזקים את העור (אבץ, מנגן ולא זוכרת מה השלישי) + פנתנול שעוזר להחלים מפצעים ושריטות.
ללא מרשם רופא.
קונים בחלק מבתי המרקחת.
לנו רופא ילדים המליץ על גונסון צהוב ,אגב, יש לג'ונסון סבון ושמפו לתינוקות, אל-דמע, שקוף - ממש טוב ועדין.
לשקוף יש בקבוק צהוב בהיר, אז כנראה שזה אותו אחד.לנו רופא ילדים המליץ על גונסון צהוב ,
איך השקוף נראה ?
אדום מאד ממש כמו כויות בדרך כלל דורש משחה עם סטרואידים, לפעמים גם עם אנטי פטרייתי או עם אנטיביוטיקה או גם וגם, לפי שיקול דעת הרופא. (למשל: טבע קוטן).עד עכשיו נתקלתי אצל הבן שלי ביובש עם פצעונים .
האם זה אמור לעזור גם לאזור אדום מאוד ( ממש כמו כויות ) ומגרד ??
האם זה הכוונה אזור רטוב (ע"פ העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס )?
רק לקחת בחשבון שדרמובט זה הסטרואידים הכי חזקים שיש.שלום. אני מניסיון אישי שלי דרמובט קרם עוזר פלאים. זה סטרואיידים . אבל שווה מאוד. רק לזכור להתפלל לפני לבורא עולם..
מניסיון זה עוזר מאוד ומרפא לגמרי ואח"כ יותר קל לשמור על המצב הקיים. (יותר טוב מסנט מוריץ)......רק לקחת בחשבון שדרמובט זה הסטרואידים הכי חזקים שיש.
אם אפשר להסתפק במועט, עדיף
('סטרואידים' זה שם כולל כמו 'חומרי ניקוי'.
מה שאפשר להוריד עם סבון כלים, לא מנקים עם סנט מוריץ...)
זה די ברור שזה מעלים לגמרי, זה זבנג רציני מאד.מניסיון זה עוזר מאוד ומרפא לגמרי ואח"כ יותר קל לשמור על המצב הקיים. (יותר טוב מסנט מוריץ)......
מה עושים?
הילדים מתגרדים ופצועים בצורה חריגה...
האודם הופך לפצעים גדולים שמפרישים מרעין בישין...
הפניסטיל, האריוס, הקרמים והמשחות לא כ"כ עוזרים...
והלילות...
אומללים...
בעלי נסיון, איך עוברים את התקופה הזאת???
ושאלה נוספת- ניסיתם פעם טיפול בהומופתאיה לאטופיק? יש למישהו נסיון או המלצות?
[/QUO
יש משחה מעולה לחברת פוראוור 'אלו רופוליס' שווה לך לנסות היא עוזרת במקרים רבים
למדיני את התורה כולה על רגל אחתחברה שלי שאינה מחוברת לפרוג
מתמודדת עם זה כעת עם תינוק בן כמה חודשים
איך אני נותנת לה לקרא את כל המידע שכאן באשכול כקובץ?
אין לי יכולת לעבור על הכל ולתת לה מידע/עיצות
תודה למסייעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: