משתמש סופר
משתמש צעיר
אולי תפרט יותר מה זה? ולמה זה עוזר?מדהים אותי איך מכינים עוגה בלי ביצים....
ולענין האטופיק -
יש תמצית מדהימה בשם " מעין החיים שעוזר מאד לבעיות עור קשות.
מי שמעונין שיציין מייל ואשלח לו פרטים.
בריאות איתנה
אולי תפרט יותר מה זה? ולמה זה עוזר?מדהים אותי איך מכינים עוגה בלי ביצים....
ולענין האטופיק -
יש תמצית מדהימה בשם " מעין החיים שעוזר מאד לבעיות עור קשות.
מי שמעונין שיציין מייל ואשלח לו פרטים.
בריאות איתנה
אני דברתי עם דוקטור וולדמן והוא אמר שזה טבעי לחלוטין .אני מורחת לבן שלי עדיין הוא מאוד יבש ומגורד וניסיתי להפסיק את המשחה והמצב נהיה גרוע בהרבה מיד חזרתי למשחה וברוך ה' המצב משתפר .אם ככה זה ממש גניבה לגבות על זה 200 ש"ח לצנצנת שכל רופא עור נותן את זה בקלות ואפילו הרופא משפחה מחדש לי את המרשם של השלושה האלה לבד וזה עולה שקלים בקופה
אבל לא נראה לי שזה המשחה הזאת 1 כי שאלתי את המרפאה שלו אם זה תרופה טבעית ובפרוש אמרו לי כן אם הוא משקר לגבי הרכיבים זה ממש בעיה (עיין ערך אילן זמיר) 2 ראיתי באחד האתרים שהמשחה שלו רשומה כפטנט לא נראה לי שיתנו לו לרשום משחה כזאת פשוטה כפטנט
מטריד קצת.אני דברתי עם דוקטור וולדמן והוא אמר שזה טבעי לחלוטין .אני מורחת לבן שלי עדיין הוא מאוד יבש ומגורד וניסיתי להפסיק את המשחה והמצב נהיה גרוע בהרבה מיד חזרתי למשחה וברוך ה' המצב משתפר .
הוא לא אמר לי מה יש , אבל יש לו משחה חדשה באישור משרד הבריאות רשום על זה את כל הפרטים כמו רכיבים ועוד ...וכן רשום שם מסדרת וולדמן אז ככל הנראה זה דומה למשחה הראשונה שלו.מטריד קצת.
הוא יכול לרשום מה יש במשחה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: