'קרכאעיחלך
משתמש רשום
לאלי -
לגבי פרטים על תמצית מעין החיים - המייל לא נכון.
כמובןלאלי -
llwy3690 gmail.comעשיתי כך ולא הצלחתי לשלוח, רוצה לשלוח מייל מעודכן?
ולא חזר לה כי הבן שלי היה במצב זוועה וזה עזר פלאים אך אחרי תקופה הכל חזר ובגדול.יש רופא בשם ולדמן גר בחיפה יש לו משחה טבעית במרשם שלו.
פלאים!!!!
הבת שלי הייתה בת חודש עם אטופיק דרמטיטיס
רמה בינוני+
המשחה פשוט העלימה את הכל
כהיום העור שלה חלק בה!!!
ממליצה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב"ה שלאולא חזר לה כי הבן שלי היה במצב זוועה וזה עזר פלאים אך אחרי תקופה הכל חזר ובגדול.
את מתכונת לדר אריה ולדמן המוהל ?יש רופא בשם ולדמן גר בחיפה יש לו משחה טבעית במרשם שלו.
פלאים!!!!
הבת שלי הייתה בת חודש עם אטופיק דרמטיטיס
רמה בינוני+
המשחה פשוט העלימה את הכל
כהיום העור שלה חלק בה!!!
ממליצה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון מאוד,את מתכונת לדר אריה ולדמן המוהל ?
מעניין כי הוא רופא קונבנציונלי שעובד בקופות חולים אז איך הוא משווק משחה טבעית שלו
העניין הוא שהוא ממליץ להשתמש במשחה שלו שנתיים שכל צנצנת 150 ש"ח זה נראה לי מופקענכון מאוד,
איך הוא עושה את זה אני לוידעת אבל תכלס המשחה שלו עוזרת פלאים
מי שמספיק לו המשחה של ולדמן לדעתי לא כדאי לו דופיקסנט.העניין הוא שהוא ממליץ להשתמש במשחה שלו שנתיים שכל צנצנת 150 ש"ח זה נראה לי מופקע
האי זה לא מרפא זה רק מקל
למה כבר לא עדיף דופיקסנט ?
אגב לא יודעת לכמה זמן מספיק צנצנת משחה,העניין הוא שהוא ממליץ להשתמש במשחה שלו שנתיים שכל צנצנת 150 ש"ח זה נראה לי מופקע
האי זה לא מרפא זה רק מקל
למה כבר לא עדיף דופיקסנט ?
אם ככה זה ממש גניבה לגבות על זה 200 ש"ח לצנצנת שכל רופא עור נותן את זה בקלות ואפילו הרופא משפחה מחדש לי את המרשם של השלושה האלה לבד וזה עולה שקלים בקופההמשחה של ד"ר ולדמן מצוינת אבל בהחלט לא טבעית.
דומה לזו של ד"ר אביקם הראל.
ערבוב שלוש משחות סטרואידים אנטיביוטיקה ופרפין לדילול.
בערך לחודשייםאגב לא יודעת לכמה זמן מספיק צנצנת משחה,
אבל דופיקסנט זה השתתפות עצמית בערך 400 שח לחודש.
קבוצה עדיין פעילה? אפשר להשתתף?עבדתי בעבר בעמותה לאטופיק, כיום כבר לא.
בין השאר כתבתי את אתר העמותה וערכתי את הניוזלטרים החודשיים.
מתקופת עבודתי בעמותה בעבר נותרה לי עדיין 'ירושה': אני מנהלת קבוצת ווטסאפ של הורים לילדים עם אטופיק דרמטיטיס.
(150 הורים בקבוצה)
אגב, אם יש פה מי שיכול ורוצה להשתתף (ווטסאפ ווטסאפ, לא הודעות קוליות) אפשר לשלוח הודעה באישי עם שם + מספר טלפון.
ואיך שכחתי לציין, אני גם אמא לאטופיים
נראה לי שהניק @גלבוע כבר לא פעיל (ככה הבנתי)קבוצה עדיין פעילה? אפשר להשתתף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: