גם לאזרח אין זכאות? מה הסבר הדבר?אני באותו מצב, לכאו' זה בגלל שהגשתי יחד עם ITIN (אחד מבני הזוג אזרח והשני לא) לפי הנתונים העכשווים אין זכאות.
גם לאזרח אין זכאות? מה הסבר הדבר?אני באותו מצב, לכאו' זה בגלל שהגשתי יחד עם ITIN (אחד מבני הזוג אזרח והשני לא) לפי הנתונים העכשווים אין זכאות.
זהו שאין לי הסבר.גם לאזרח אין זכאות? מה הסבר הדבר?
הבנתיזהו שאין לי הסבר.
אם האזרח הגיש את הדוח מס השנתי לבד, אין לו בעיה לקבל את המענק, ברגע שהוגש יחד עם הבן זוג שיש לו ITIN נעלמה הזכאות, למה ? לIRS הפתרונים.
צפה בקובץ המצורף 636221
תודה על הקישור.החוק הזה שאם יש ITIN על הדו"ח זה פוסל את כל המופיעים בדוח ואינם זכאים, כבר היה בתמריץ של 2008. הסיבה לכך היתה כדי למנוע ממהגרים בלתי חוקיים לקבל את התמריץ. כך כתוב בפירוש כאן לינק
איך?הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
זה אומר שאם עוד לא הגשתי ל2019 אוכל לתקן בקלות?הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
אבל אני לא מבינה איך זה שווהזה אומר שאם עוד לא הגשתי ל2019 אוכל לתקן בקלות?
אם אגיש רק עוד חודש אקבל למפרע?
סליחהאבל אני לא מבינה איך זה שווה
אם אני בכוונה מגישה על מישהו את הדוח, זה בגלל ההכנסה שלו
אני מקבלת יותר כסף כשאני מדווחת על בעל הITIN כמפרנס
מאשר הכסף של המענק...
אז למה, גם במקרה שלא הייתי מגישה כבר ומקבלת, למה היה שווה לי לעשות כך?
אהההסליחה
אני דיברתי על המקרה שלי שבעלי עם ITIN ואני המפרנסת
כמובן שאין לזה שום קשר למקרה שלכם
אני לא הגשתי כלום, מצי שמגיש באופן קבוע מקבל אוטומטיתאשמח לדעת אם יש כאן מישהו שמילא בעצמו את הבקשה למענק, או שהגשתם בעזרת "מבינים בעניין".
שמעתי מבעל מקצוע שניתן להגיש תיקון לדו'ח.איך?
כבר הגשנו את הדוח וכבר קבלנו את ההחזר מס
(המפרנס יש לו מס ITIN) אז איך אפשר כרגע להחליט להגיש עוד דוח, דוח אחר...
לא הבנתי
דומני שכן.זה אומר שאם עוד לא הגשתי ל2019 אוכל לתקן בקלות?
אם אגיש רק עוד חודש אקבל למפרע?
שמעתי מבעל מקצוע שניתן להגיש תיקון לדו'ח.
חושב שכדאי שתעשו זאת דרך בעל מקצוע, או לפחות להתייעץ עם בעל מקצוע, כדי לא לא ליפול בזה
אבל אני לא מבינה איך זה שווה
אם אני בכוונה מגישה על מישהו את הדוח, זה בגלל ההכנסה שלו
אני מקבלת יותר כסף כשאני מדווחת על בעל הITIN כמפרנס
מאשר הכסף של המענק...
אז למה, גם במקרה שלא הייתי מגישה כבר ומקבלת, למה היה שווה לי לעשות כך?
מי שמגיש מה?אני לא הגשתי כלום, מצי שמגיש באופן קבוע מקבל אוטומטית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: