בדקתי ובפירוש לא ניתן. זה צריך להיות מופקד לחשבון על שם המגיש או בן/בת הזוגאיו לו חשבון בנק בארה"ב, האם הוא יכול להשתמש בחשבון שרשום ע"ש קרובי משפחה?
בדקתי ובפירוש לא ניתן. זה צריך להיות מופקד לחשבון על שם המגיש או בן/בת הזוגאיו לו חשבון בנק בארה"ב, האם הוא יכול להשתמש בחשבון שרשום ע"ש קרובי משפחה?
מי שמגיש את הדוחות השנתיים?כנ"ל
מי שמגיש כל שנה לא צריך למלא כלום
את הדוח עצמו אני ממלאה לבד, בעזרת הבלוג של המתורגמן הפיננסי
כן, דוחות מס שנתייםמי שמגיש מה?
דוחות מס?
ולשלוח לכתובת של קרוב משפחה בארה"ב?בדקתי ובפירוש לא ניתן. זה צריך להיות מופקד לחשבון על שם המגיש או בן/בת הזוג
למיטב ידיעתי הם שולחים לכתובת שרשמו ככתובת המגיש.ולשלוח לכתובת של קרוב משפחה בארה"ב?
יש כבר מידע?אעדכן כשיהיה לי מידע
אני מחכה לקבל טופס 106דומני שכן.
תגישו על 2019 על האמריקאי בלבד, ואז זה יותר פשוט.
ההורים שלי עובדים איתם כבר הרבה שנים
לא חייבים טופס 106אני מחכה לקבל טופס 106
לא ישנה אם אחכה קצת או שכן?
כן
אמינים מאוד!מישהו יודע מניסיון אם החברה הזו אמינה?
אם אפשר לדעת איפה בדקתם וראיתם שאי אפשר ?בדקתי ובפירוש לא ניתן. זה צריך להיות מופקד לחשבון על שם המגיש או בן/בת הזוג
בתור SINGLE או married filing separately?דומני שכן.
תגישו על 2019 על האמריקאי בלבד, ואז זה יותר פשוט.
בתור SINGLE או MARRIED FILING JOINTLY.הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
אתה יודע ממקור מוסמך ? מי אמר לך ?אם אפשר לדעת איפה בדקתם וראיתם שאי אפשר ?
לי אמרו שכן אפשר.
מי שדווח 40 רבעונים?תצטרכי לשלם תמיד.
אולי רווחי ואולי לא.
2 נקודות שהרבה לא שמים לב:
- אם בשלב כלשהו יש לך 10,000 ש"ח על שמך (במצטבר בחשבונות בנק+קופות גמל וכדו') את כבר חייבת לדווח, בין אם את רוצה או לא.
- יש מספר רבעונים מסוים שאם מדווחים מיסים עליהם (כמדומני 40, שזה 10 שנים) אז מקבלים קצבת זיקנה מבי"ל האמריקאי, שזה בנוסף לקיצבה הישראלית, וגדולה יותר.
כמה הבהרות על מה שאמרתי:מי שדווח 40 רבעונים?
כמדומה, שרק אם שילמו בשביל זה.
בפשלה הגדולה לפני 8 שנים בערך הם פישלו בענק.ההורים שלי עובדים איתם כבר הרבה שנים
הם אמנם גובים עמלה די גבוהה
אבל למי שלא מסתדר עם אנגלית והגשת דוחות, שווה.
שמעתי שאפשר לחכותאני מחכה לקבל טופס 106
לא ישנה אם אחכה קצת או שכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: