הצלחת לגמור את ההגשה?מה אמורים למלא פה?
צפה בקובץ המצורף 635403
אני נתקעתי ולא ברור לי במה
הצלחת לגמור את ההגשה?מה אמורים למלא פה?
צפה בקובץ המצורף 635403
מה הקשר? חשבון הבנק האמריקאי הוא על שמכם?אם אני אברך עם אזרחות ארצות הברית
ואשתי שכירה בלי אזרחות זה יכול לסכן אותי עם המס שלה ?
כי אנחנו באותו חשבון בנק
במקרה זה הם מבקשים לא להשתמש בכלי זה.
לדעתי זה לא אומר שאין זכאות, כי ניתן להגיש בצורות אחרות כמו להגיש כיחיד (צריך לברר אצל מי שמגיש בצורה מקצועית באיזה צורה ניתן להגיש) ואז לא צריך את פרטי בן הזוג. בקיצור כדאי לברר אצל בעל מקצוע בהגשת דוחות.
אין לנו חשבון בנק אמריקאימה הקשר? חשבון הבנק האמריקאי הוא על שמכם?
אם אין לך רישיון אמריקאי אז אל תמלאימה אמורים למלא פה?
צפה בקובץ המצורף 635403
הצלחת לגמור את ההגשה?
אני נתקעתי ולא ברור לי במה
רשות המיסים של ארה"ב IRS השיקה ממשק שבאמצעותו נתין לבדוק את הזכאות למענק קורונה למי שדווח.
איננו מבינים כיצד צריך למלאות בשורה של הכתובות, ההוראה היא כזו:
Street Address
וההסבר:
Enter your Street Address in "123 Main St NW #7" format. Do not enter City/Town or State.
מישהו יכול לתת דוגמה איך לכתוב?
ב"ה
איני יכול לעזור
אבל מה הקישור ?
מישהו יכול לעזור כיצד מלאים בשורת הכתובת?
זה לא נכון, זה מיועד לכל מי שיש לו אזרחות.בררתי אצל קרובי משפחתי עם אזרחות אמריקאית לכול המשפחה אודות המענק והם טענו שבררו ואמרו שזה רק מי שגר בארהב האם זה נכון???
סליחה על ההתעניינות בנושא, אבל אצלכם שני בני הזוג אזרחי ארה"ב, או שהגשתם את הדוח רק על שם האזרח ?זה לא נכון, זה מיועד לכל מי שיש לו אזרחות.
אני קיבלתי אוטומטית לחשבון הבנק שלי בארה"ב ב-15.4 (שבוע שעבר), והכתובת המדווחת שלי הוא כאן בישראל מאז ומתמיד.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: