דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

חנהלי

משתמש פעיל
אפשר לקבל מספר של המומחים?
במקרה זה הם מבקשים לא להשתמש בכלי זה.
לדעתי זה לא אומר שאין זכאות, כי ניתן להגיש בצורות אחרות כמו להגיש כיחיד (צריך לברר אצל מי שמגיש בצורה מקצועית באיזה צורה ניתן להגיש) ואז לא צריך את פרטי בן הזוג. בקיצור כדאי לברר אצל בעל מקצוע בהגשת דוחות.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

Yerushalmit

משתמש מקצוען
נראה לי שכל מקרה לגופו וכדאי לא לסמוך על מה שכתוב פה אלא להשתמש ברואה חשבון שמכיר את החוק האמריקאי

אשמח לקבל מידע והמלצות

עדיף בירושלים

בתודה מראש

ייי

משתמש חדש
רשות המיסים של ארה"ב IRS השיקה ממשק שבאמצעותו נתין לבדוק את הזכאות למענק קורונה למי שדווח.
איננו מבינים כיצד צריך למלאות בשורה של הכתובות, ההוראה היא כזו:
Street Address
וההסבר:
Enter your Street Address in "123 Main St NW #7" format. Do not enter City/Town or State.
מישהו יכול לתת דוגמה איך לכתוב?

חיה דרליך

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
רשות המיסים של ארה"ב IRS השיקה ממשק שבאמצעותו נתין לבדוק את הזכאות למענק קורונה למי שדווח.
איננו מבינים כיצד צריך למלאות בשורה של הכתובות, ההוראה היא כזו:
Street Address
וההסבר:
Enter your Street Address in "123 Main St NW #7" format. Do not enter City/Town or State.
מישהו יכול לתת דוגמה איך לכתוב?

ב"ה

איני יכול לעזור
אבל מה הקישור ?

הרבי משה

משתמש רשום
מסתבר שזה באותו פורמט שממלאים דוח הרגיל של כל שנה (1040) מכיון שמשם לוקחים את המידע שלהם בנוגע לכתובת וכאן המטרה היא להזדהות.
בדוח של כל שנה מדובר בשורת הכתובת כמו
.33Rabbi Akiva st
כמובן עם רווח בין המספר למילה Rabbi לא כמו כאן
הם במפורש מבקשים לא להוסיף שם עיר וכו' כמו שבדוח עצמו אין את השם העיר בשורת הכתובת.
אגב, ה-NW הוא רק כשיש את זה בכתובת וברוב הכתובות אין את זה (זה ראשי תיבות של צפון מערב northwest)

נערך לאחרונה ב:

עובדת לפרנסתי

משתמש פעיל
בררתי אצל קרובי משפחתי עם אזרחות אמריקאית לכול המשפחה אודות המענק והם טענו שבררו ואמרו שזה רק מי שגר בארהב האם זה נכון???

Rochit

משתמש מקצוען
בררתי אצל קרובי משפחתי עם אזרחות אמריקאית לכול המשפחה אודות המענק והם טענו שבררו ואמרו שזה רק מי שגר בארהב האם זה נכון???
זה לא נכון, זה מיועד לכל מי שיש לו אזרחות.
אני קיבלתי אוטומטית לחשבון הבנק שלי בארה"ב ב-15.4 (שבוע שעבר), והכתובת המדווחת שלי הוא כאן בישראל מאז ומתמיד.....

שרה 2019

משתמש צעיר
קיבלתי עדכון מרואה חשבון שלי שמגיש עבורי את הדוחות בארה''ב שאכן גם המתגוררים בישראל זכאים לקבל את המענק.

הרבי משה

משתמש רשום
לכל אלה שמחכים לתשלום שלהם לאחר שכבר יש לIRS את פרטיהם.
בכתבה בוושינגטון פוסט (מובא באתר החרדי באנגלית Matzav: כאן ) התפרסם שישנם מליוני אנשים שהיו צריכים לקבל תשלום זה ולא קבלו ובחלק גדול מהמקרים מדובר בכאלה שהשתמשו בשירות הגשת דוחות של חברות מסויימות.
מתברר שישנם כל מיני בעיות (עי' כתבה הנ"ל) בהענקת תשלום זה לאזרחים, וייאלצו לחכות בסבלנות.

ayys

משתמש מקצוען
זה לא נכון, זה מיועד לכל מי שיש לו אזרחות.
אני קיבלתי אוטומטית לחשבון הבנק שלי בארה"ב ב-15.4 (שבוע שעבר), והכתובת המדווחת שלי הוא כאן בישראל מאז ומתמיד.....
סליחה על ההתעניינות בנושא, אבל אצלכם שני בני הזוג אזרחי ארה"ב, או שהגשתם את הדוח רק על שם האזרח ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה