דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

Rochit

משתמש מקצוען
סליחה על ההתעניינות בנושא, אבל אצלכם שני בני הזוג אזרחי ארה"ב, או שהגשתם את הדוח רק על שם האזרח ?
שנינו אזרחים + אזרחנו את הילדים. אני חושבת שמי שמדווח סדיר כל שנה קיבל ראשון אוטומטית לחשבון הבנק שמעודכן אצלם מהדיווחים, ואח"כ הם עוברים לאחרים שיותר מורכבים בשבילם.

ayys

משתמש מקצוען
שנינו אזרחים + אזרחנו את הילדים. אני חושבת שמי שמדווח סדיר כל שנה קיבל ראשון אוטומטית לחשבון הבנק שמעודכן אצלם מהדיווחים, ואח"כ הם עוברים לאחרים שיותר מורכבים בשבילם.
תודה על המענה, אני מגיש שנים, אבל אשתי עם ITIN כך שלכאורה זה יגרום לכך שלא נקבל את המענק.
אני בדקתי אולי בכל אופן יש מישהו עם אותם תנאים שקיבל.

אף פעם לא מאוחר מדי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תודה על המענה, אני מגיש שנים, אבל אשתי עם ITIN כך שלכאורה זה יגרום לכך שלא נקבל את המענק.
אני בדקתי אולי בכל אופן יש מישהו עם אותם תנאים שקיבל.
הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק

jacobs

משתמש פעיל
@ייי תוכלו לפרט לי איך מילאתם?
ניסיתי המון פעמים ולא הצלחתי. כל פעם כותב לי - האינפורמציה לא תואמת.
את המס' סושל סקיוריטי כתבתם בלי המקפים?
את הכתובת עם מס' דירה (#), או בלי?

פרק שירה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו יכול לעזור לי: אם אני עונה לכל ההגדרות, אבל לעולם לא הגשתי דוחו"ת לארה"ב
ואני עצמאית.
שווה להתחיל עם זה ?
או שאצטרך לשלם מהיום ולעולם ביטוח לאומי לארה"ב ?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ואני עצמאית.
שווה להתחיל עם זה ?
תצטרכי לשלם תמיד.
אולי רווחי ואולי לא.
2 נקודות שהרבה לא שמים לב:
- אם בשלב כלשהו יש לך 10,000 ש"ח על שמך (במצטבר בחשבונות בנק+קופות גמל וכדו') את כבר חייבת לדווח, בין אם את רוצה או לא.
- יש מספר רבעונים מסוים שאם מדווחים מיסים עליהם (כמדומני 40, שזה 10 שנים) אז מקבלים קצבת זיקנה מבי"ל האמריקאי, שזה בנוסף לקיצבה הישראלית, וגדולה יותר.

פפרר

משתמש מקצוען
חברתי היתה מקבלת כל שנה את המענקים על הילדים כאשר היתה שכירה
היא אמרה לי שמאז שהפכה לעצמאית היא לא זכאית
אז תבדקי טוב עם משרדים שמגישים את התביעה למענק
ואני עצמאית.
שווה להתחיל עם זה ?

ayys

משתמש מקצוען
הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
זה דבר שאני לא יעשה, ראשית לא כדאי אף פעם לעשות 'שטיקעס' עם ארה"ב, הכי טוב זה ללכת ישר כל הזמן.
סיבוך אחד קטן וזה נוראי.

שנית גם ללא הנ"ל זה לא משתלם בשביל משהו חד פעמי (אני לא חושב שארוויח מכל המהלך).

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
זה דבר שאני לא יעשה, ראשית לא כדאי אף פעם לעשות 'שטיקעס' עם ארה"ב, הכי טוב זה ללכת ישר כל הזמן.
סיבוך אחד קטן וזה נוראי.

שנית גם ללא הנ"ל זה לא משתלם בשביל משהו חד פעמי (אני לא חושב שארוויח מכל המהלך).

צריך להתייעץ עם בעל מקצוע, לא בטוח שזה 'שטיקעס'.
בני זוג יכולים להגיש שניהם יחד, והם גם יכולים להגיש כל אחד בנפרד. זה אפשרי.

יתכן ואם כל אחד יגיש בנפרד, אז האזרח כן יקבל.
חיפשתי פרסום מפורש של הIRS בענין, אבל לא מצאתי.

ayys

משתמש מקצוען

יתכן ואם כל אחד יגיש בנפרד, אז האזרח כן יקבל.
חיפשתי פרסום מפורש של הIRS בענין, אבל לא מצאתי.
מאוד יתכן ואתם צודקים.

אבל אין לי ענין להבליט את העצמי בשביל מענק חד-פעמי (הגמ' בסוטה כותבת משל לאדם בשדה שבולים, מה שבולט וגבוה נקצר ראשון), עם הIRS כדאי תמיד להיות בפרופיל נמוך גם עם הכל תקין.

ייי

משתמש חדש
@ייי תוכלו לפרט לי איך מילאתם?
ניסיתי המון פעמים ולא הצלחתי. כל פעם כותב לי - האינפורמציה לא תואמת.
את המס' סושל סקיוריטי כתבתם בלי המקפים?
את הכתובת עם מס' דירה (#), או בלי?
מעתיקים את הכתובת בדיוק כמו שכתובה בטופס 1040 האחרון שמילאתם, רק את השורה של הרחוב.
ובשורה מתחת את המיקוד 5 ספרות, שמופיע גם ב1040 בשורה מתחת.

אבן שלמה

משתמש מקצוען
סיבוך אחד קטן וזה נוראי.

שמעתי פעם משפט יפה:
בישראל קשה לגנוב מהמדינה אבל אם תפסו אותך לא נורא, בארה"ב קל לגנוב מהמדינה אבל אם תפסו אותך זה מסובך...

אף פעם לא מאוחר מדי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אכן שמעתי זאת מבעל מקצוע.
אבל בגלל שאכן חשוב מאוד לא להסתבך איתם,
לכן סייגתי זאת בצורה שכל אחד יפעל לפי הוראות בעל מקצוע שהוא שומע ממנו ישירות

פפרר

משתמש מקצוען
מאוד יתכן ואתם צודקים.

אבל אין לי ענין להבליט את העצמי בשביל מענק חד-פעמי (הגמ' בסוטה כותבת משל לאדם בשדה שבולים, מה שבולט וגבוה נקצר ראשון), עם הIRS כדאי תמיד להיות בפרופיל נמוך גם עם הכל תקין.
זה נכון מאוד
אבל אל תהיה בטוח שזה נחשב לשיבולת בולטת
שווה להתייעץ עם רו"ח המתמחה בתחום
למרות שאני גם קצת פוחדת להאמין להם , כי להם יש אינטרס שכן נגיש דוחות והם יקבלו את העמלות שלהם ....

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
אם כתוב PAYMENT STATUS NOT AVAILABLE יש ענייןלעשות משהו? יש מה לעשות? או שזה עניין של זמן ותקווה?

ayys

משתמש מקצוען
זה נכון מאוד
אבל אל תהיה בטוח שזה נחשב לשיבולת בולטת
שווה להתייעץ עם רו"ח המתמחה בתחום
למרות שאני גם קצת פוחדת להאמין להם , כי להם יש אינטרס שכן נגיש דוחות והם יקבלו את העמלות שלהם ....
אני כבר הגשתי את הדוחות של השנה (2019), להגיש מחדש זה כבר להיות תחת הזכוכית מגדלת לא משנה מי שלא יגיש את זה.

ayys

משתמש מקצוען
אם כתוב PAYMENT STATUS NOT AVAILABLE יש ענייןלעשות משהו? יש מה לעשות? או שזה עניין של זמן ותקווה?
אני באותו מצב, לכאו' זה בגלל שהגשתי יחד עם ITIN (אחד מבני הזוג אזרח והשני לא) לפי הנתונים העכשווים אין זכאות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה