דווקא אפיתי בבוקר... הלילה היה שמור למשהו אחר...מסכנה היית ערה כל הלילה
וואלה צודקת... ככה אני חותכת תמיד.אני אף פעם לא עושה עם סרגלים וכו'
בספונטני יוצא לי הכי טוב כששחושבים יותר מדי יוצא עקום...
אני הכנתי את זה לאחרונה לשמחה יצא מושלם!!
טעים ברמות ולא התפרק
קיבלתי עליו המון מחמאות
(החלוקה של הטורט לא יצא סימטרי עשיתי את זה פעם ראשונה ולא היה לי עדיין טיפים איך לעשות שווה בשווה)
צפה בקובץ המצורף 1725902צפה בקובץ המצורף 1725911
כן הקפאתי לילה שלםוו נחתך לך ממש יפה
את הקפאת קודם ?
כי לי למרות ההקפאה הקרם קצת נמרח בחיתוך
לקרוץ בכלל לא היה מה לדבר
@קאלישיתבמעבד מזון בלהב הסכין:
את הבייצים,סוכר וניל,מרגרינות עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
עוגה טעימה מאד . הכנתי אתמול יצא מעולה ב"ה אני כן עבדתי עם מיקסר בקטנה.. והפחתתי בשמן ובסוכר של הטורט . ממש תודה רבהעוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
- בצק:
- 3 1/2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 א.אפיה
- כוס שמן
- לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
- למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
- לשכבת טורט:
- 1 1/2 כוסות קמח
- 5 ביצים שלמות
- 3/4 א. אפיה
- סוכר וניל
- 4 כפות קפה נמס
- כוס שמן
- 1 3/4 כוס סוכר
- לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
- לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
- מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
יש לך תמונה?עוגה טעימה מאד . הכנתי אתמול יצא מעולה ב"ה אני כן עבדתי עם מיקסר בקטנה.. והפחתתי בשמן ובסוכר של הטורט . ממש תודה רבה
יש לך תמונה?
גם אני הכנתי אותה כבר מלא פעמיםעוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
- בצק:
- 3 1/2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 א.אפיה
- כוס שמן
- לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
- למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
- לשכבת טורט:
- 1 1/2 כוסות קמח
- 5 ביצים שלמות
- 3/4 א. אפיה
- סוכר וניל
- 4 כפות קפה נמס
- כוס שמן
- 1 3/4 כוס סוכר
- לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
- לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
- מצ''ב תמונה:
עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
- בצק:
- 3 1/2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 א.אפיה
- כוס שמן
- לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
- למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
- לשכבת טורט:
- 1 1/2 כוסות קמח
- 5 ביצים שלמות
- 3/4 א. אפיה
- סוכר וניל
- 4 כפות קפה נמס
- כוס שמן
- 1 3/4 כוס סוכר
- לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
- לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
- מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
עוגה טעימה מאד . הכנתי אתמול יצא מעולה ב"ה אני כן עבדתי עם מיקסר בקטנה.. והפחתתי בשמן ובסוכר של הטורט . ממש תודה רבה
האם מקציפים את הטורט או שמערבבים עם כף???גם אני הכנתי אותה כבר מלא פעמים
אימצנו לספר המתכונים...
מערבבים היטב עם כףהאם מקציפים את הטורט או שמערבבים עם כף???
כי טורט זה הקצפה
האם היית מחליפה את המרגרינה לשמן?עוגת שכבות חלבה
לבצק:
2.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 מרגרינה רכה
1 שקית אבקת אפיה
פחות מחצי כוס יין
להקצפה:
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
המסה בסיר:
300 גרם שוקולד מריר/לבישול
2 כפות קפה נמס
1 מרגרינה
לציפוי:
300 גרם חלבה מפוררת
1/2 מרגרינה
הוראות הכנה:
לבצק:ללוש היטב את חומרי הבצק ולשטוח (בעזרת ידיים רטובות) בתבנית ענקית ח"פ מרופדת בנייר אפיה.
להמיס בסיר:חצי מרגרינה להוסיף שוקולד וקפה לקראת סיום להוסיף עוד חצי מרגרינה לערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק לצנן מעט.
להקציף: חלבונים וסוכר להנמיך מהירות ולהוסיף חלמונים והשוקולד המומס, לשפוך מעל הבצק ולאפות על 175 מעלות כ35 דקות.לצנן
לציפוי: להמיס בסיר (להבה נמוכה מאוד) 1/4 מרגרינה כשנמס מעט להוסיף את החלבה המפוררת לערבב היטב לקראת סיום ההמסה להוסיף עוד 1/4 מרגרינה , צריך להתקבל מרקם חלק ומבריק ללא גושים!
לשפוך על העוגה הקרה לטלטל מעט את התבנית מצד לצד לקבלת ציפוי חלק ואחיד.
להקפיא, לחתוך את העוגה כשהיא קפואה.
בהצלחה!
מצ"ב תמונות:צפה בקובץ המצורף 1575494צפה בקובץ המצורף 1575495צפה בקובץ המצורף 1575500
הכנתי עכשיו ויצא טעיםםםעוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
- בצק:
- 3 1/2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 א.אפיה
- כוס שמן
- לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
- למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
- לשכבת טורט:
- 1 1/2 כוסות קמח
- 5 ביצים שלמות
- 3/4 א. אפיה
- סוכר וניל
- 4 כפות קפה נמס
- כוס שמן
- 1 3/4 כוס סוכר
- לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
- לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
- מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
הכנתי למצואי כיפור...יצא מעולה!!!עוגת שכבות נוגט קלה קלה!!! (ללא מיקסר וללא בישול- רק קערה וכף ללא שטיפה)
טעימה מאוד! (מקור לא ידוע - חברה)
תבנית ח''פ ענק/כוס ח''פ קר
- בצק:
- 3 1/2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 א.אפיה
- כוס שמן
- לערבב את כל החומרים בקערה ולשטוח על תבנית ח"פ ענק מרופדת בנייר אפיה.
- למרוח מעל בצק לא אפוי קרם נוגט שכבה נדיבה-כמה שיותר יותר טעים. (200-250 גרם)
- לשכבת טורט:
- 1 1/2 כוסות קמח
- 5 ביצים שלמות
- 3/4 א. אפיה
- סוכר וניל
- 4 כפות קפה נמס
- כוס שמן
- 1 3/4 כוס סוכר
- לערבב בקערה לשפוך על קרם נוגט להכניס לתנור ל30 דק' לחם של 180 מעלות.
- לצנן ולחתוך לריבועים.(אין צורך להקפיא לפני)
- מצ''ב תמונה:צפה בקובץ המצורף 1590366צפה בקובץ המצורף 1590367
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: