עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

מגדלור

משתמש מקצוען
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597

הערה: שימו לב לתנור שלכן.
ממשה שנראה יש תנורים שצריכים פחות זמן אפיה לעוגה הזו...אז תהיו עם יד על התנור החל מ 20 דקות
עשיתי השבוע אפיתי ממש קצת זמן בערך 10 דק'
אבל מאוד מהר העוגה התיבשה מה יכול להיות הסיבה??
כמובן שהיתה גם ככה טעימה ונאכלה..
 

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
הכנתי, יצא מעולה, תודה רבה

אני ממש אוהבת את השילוב של שוקולד עם חלווה
זה אמור לצאת בסדר אם אני אמיר את החמאת בוטנים בטחינה או שהמרקם יהיה שונה?
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

מ.י.ר.י.

משתמש רשום
@ה. בקר אם אני רוצה לצפות את העוגה בגנאש,
מה הכמויות שצריך לריץ ולשוקולד?
וכשיחתכו את העוגה השוקולד יישבר?
 

@אא@

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הכנתי ויצא לי בצק מאדדד דביקי
למרות שהוספתי יותר קמח
 

הישגים

משתמש רשום
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597

הערה: שימו לב לתנור שלכן.
ממשה שנראה יש תנורים שצריכים פחות זמן אפיה לעוגה הזו...אז תהיו עם יד על התנור החל מ 20 דקות
@ה. בקר תודה רבה רבה על זה!
עוגה קלה ואהובה מאד, וגם בחורי הישיבה אוהבים (כך מסרה אחת החברות...)
 

יהודית א' א'

משתמש צעיר
אז אחרי שראיתי את כל התגובות לפה ולפה החלטתי שאני חייבת לעשות את זה רק כדי להוכיח שלי זה הצליח, סתם...
עשיתי חצי כמות בתבנית ח"פ מלבנית (יש 2 מלבן, עשיתי ברחבה יותר)
יצא מושלם!!!

בגלל הפולמוס סביב זמן ההכנה כיוונתי טיימר ל 15 דקות וגם בזמן הזה בדקתי מדי פעם מה קורה,
תכלס אחרי רבע שעה היה מעולה, אם הייתי משאירה יותר כנראה כבר היה פחות טוב...

@ה. בקר אולי כדאי שתשני את ההערה לגבי זמן האפייה ל 15 דקות במקום 20.
תודה ענקית על כל המתכונים האלופים שאת מעלה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה