דיון שניצלים- מה עושה אותם לזהובים?

חנה תהילה

משתמש מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
 

בלבוסטע

משתמש צעיר
אני משתמשת בפירורים מוזהבים, מטגנת בהתחלה על אש גבוהה מ2 הצדדים ואח"כ על אש נמוכה כמה דקות
יוצא שניצלים מוזהבים כמו בחתונות!

טיפ:
למי שרוצה שניצל רך ומשובח !

להכין בלילה:
ביצה /שתיים תלוי בכמות השניצלים
לערבב עם מלח וחצי אבקת אפיה
להכניס את השניצלים ולשמור במקרר לילה
(אפשר גם חצי שעה וכו
ככל שיותר זמן שורה בבלילה יוצא יותר רך)
לטבול בפירורי זהב ולטגן
יוצא מעדן!!!!!!!!!
 

secret

משתמש סופר מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
אחרי כל 2 נאגלות אני מנקה את המחבת ושמה שמן מחדש, גם ככה הוא נשרף וכבר לא נקי.
 

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
טיגון בשמן עמוק עם רשת, הפרורים שוקעים למטה.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:

מרכיבים:

חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים

בשקית הקפאה מערבבים:

פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם

טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)

מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה

מעדן
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:

מרכיבים:

חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים

בשקית הקפאה מערבבים:

פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם

טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)

מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה

מעדן
אני מורחת את החזות בשמן ואז מצפה בפירורים מתובלים.
 

saryk

משתמש מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
אחרי 2-3 נגלות אני מטה בזהירות את המחבת לצד אחד ואוספת עם כף את הפרורים השחורים - לפח. אחכ מטב לצד השני וכנ"ל.
לא מנקה את השמן לגמרי אבל זה כבר לא נדבק לשניצלים.
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
מקררת טיפה את המחבת
מנגבת את הפרורים בנייר סופג ומחזירה לאש.
 

מושית

משתמש מקצוען
תודה על כל הטיפים המוצלחים.
משתפת גם את המתכון שלי:
לוקחת 3 צלחות.
צלחת ראשונה: מערבבת קמח+ תבלינים
צלחת שניה: 4 ביצים+קטשופ+חרדל+תבלינים+מלח+רוטב צילי.
צלחת שלישית: פירורים מוזהבים + שומשום.
טובלים את השניצלים לפי סדר הצלחות.
מכינה תמיד את כל השניצלים ורק אז מטגנת הכל, כדי שלא ישרף לי.
הטיגון הוא ממש מהר.
מטגנת בשמן עמוק אבל על אש נמוכה.
ומניחה על נייר מגבת.
יוצא ממש טוב!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמו

א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ:
נקרא  21  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה