אחרי כל 2 נאגלות אני מנקה את המחבת ושמה שמן מחדש, גם ככה הוא נשרף וכבר לא נקי.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
טיגון בשמן עמוקמה נותן לשניצלים כמו של חתונות את הצבע הכתום-מוזהב שלהם? אני משתמשת בפירורי לחם מוזהבים ולא יוצא ככה. למה?
טיגון בשמן עמוק עם רשת, הפרורים שוקעים למטה.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
אני מורחת את החזות בשמן ואז מצפה בפירורים מתובלים.כותבת את המתכון שלי פה שוב ושוב
וכל אלה שמכירות ומכינות תעדנה:
שניצלים זהובים, פריכים מבחוץ, רכים מבפנים עם מינימום שמן
ובלי לכלוך וקלי קלותתת:
מרכיבים:
חזה עוף פרוס לשניצלים\חתוך לאצבעות-איך שאוהבים
בשקית הקפאה מערבבים:
פירורי לחם מוזהבים
פפריקה מתוקה כמות נכבדת
שום גבישי לפי הטעם
מלח לפי הטעם
טובלים כל חתיכה בשקית הפירורים (לא צריך ביצה)
מחממים תנור על 200 מע'
מרפדים תבנית ח"פ בנייר אפיה, מניחים את החתיכות הטבולות בצפיפות בתבנית,
מטפטפים שמן על החזות, לא מידי בקמצנות (נשאר בתבנית בסוף הרוב)
אופים כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע
להפוך ולאפות עוד דקה
מעדן
או לקחת נייר סופג ולהעביר קלות על המחבת...מה שעוד עוזר לצבע של השניצל ושלא יהיו פירורים שנדבקים ,
לשים מקלות גזר בטיגון ומידי פעם כשמשחירים להחליף.
אחרי 2-3 נגלות אני מטה בזהירות את המחבת לצד אחד ואוספת עם כף את הפרורים השחורים - לפח. אחכ מטב לצד השני וכנ"ל.אם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
מקררת טיפה את המחבתאם כבר מדברים על טיגון שניצלים.
החידה שלי:
אחרי שאני מטגנת נגלה חלק מהפרורים נשארים במחבת.
ואז כשאני מטגנת עוד כמות הפרורים שנותרו במחבת נשרפים ונדבקים לשניצלים החדשים.
מה עושים למנוע את זה?
בין כל כמות לכמות אתם שוטפים את המחבת ומייבשים ומחממים מחדש שמן?
נשמע לי הזוי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: