אם כבר מדברים על שניצלים.
מכירים את זה שמכינים שניצלים לשבת בהשקעה רבה, עם תיבול מוקפד וארומה עשירה, וכשמורידים אותם מהפלטה יש להם מראה וגמישות של דג פורל ים תיכוני? בלי שום פריכות וקראנצ'יות מענגת, רק רכות מושית מחרידה ברמת עור לוויתן?
מצאתי פתרון, אתם עוד תודו לי.
פשוט קונים פירורי לחם עבים יותר, והם שורדים את הלחות הנוראה ששוררת מתחת למגבת על הפלטה!
אני מצאתי פירורי לחם 'פנקו' של 'מאסטר שף'. עושים את העבודה נהדר, השניצלים פריכים ברמת חצץ אינדונזי.
יש להם גם טעמים, ממליץ על טעם שום. נותן תחושה מיוחדת לכל השניצל.
מכירים את זה שמכינים שניצלים לשבת בהשקעה רבה, עם תיבול מוקפד וארומה עשירה, וכשמורידים אותם מהפלטה יש להם מראה וגמישות של דג פורל ים תיכוני? בלי שום פריכות וקראנצ'יות מענגת, רק רכות מושית מחרידה ברמת עור לוויתן?
מצאתי פתרון, אתם עוד תודו לי.
פשוט קונים פירורי לחם עבים יותר, והם שורדים את הלחות הנוראה ששוררת מתחת למגבת על הפלטה!
אני מצאתי פירורי לחם 'פנקו' של 'מאסטר שף'. עושים את העבודה נהדר, השניצלים פריכים ברמת חצץ אינדונזי.
יש להם גם טעמים, ממליץ על טעם שום. נותן תחושה מיוחדת לכל השניצל.