כבר מזמן חשבתי לפתוח אשכול כזה.
זוכרת @gbg ?
שבו מי שרוצה תכיר לנו חומר גלם במטבח מקרוב ולעומק.
לא חייבים משהו חדשני.
אלא פשוט ירק/דגן/קטניה/כל דבר אחר שנראה לכן כי הם פחות מוכרים לקהל הקדוש אבל אתן יודעות ששווה להכיר ולנסות.
התוכניות שלי הן לספר על תערובת אורז פרא ועל מנגולד.
אז אם יש לכן בקנה חומר גלם, עצה ותבונה וטיפים להכנה.
אשמח לשיתוף.
זוכרת @gbg ?
שבו מי שרוצה תכיר לנו חומר גלם במטבח מקרוב ולעומק.
לא חייבים משהו חדשני.
אלא פשוט ירק/דגן/קטניה/כל דבר אחר שנראה לכן כי הם פחות מוכרים לקהל הקדוש אבל אתן יודעות ששווה להכיר ולנסות.
התוכניות שלי הן לספר על תערובת אורז פרא ועל מנגולד.
אז אם יש לכן בקנה חומר גלם, עצה ותבונה וטיפים להכנה.
אשמח לשיתוף.
נערך לאחרונה ב: