עוגות/עוגיות כושית! אמיתית! נימוחה! שוקולדית!- וללא מיקסר!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
יש לי בעיה...!!
אני אוהבת עוגות כושיות, אבל כושיות כושיות ממש, לא יודעת אפילו מה בדיוק אני אוהבת בהן...
המשפט הזה רצד לי בעין לא מזמן כאן בפורום...
אז אלייך ולעוד הרבה "בעיתיות " כמוך וכמוני, אגלה לך מה את בדיוק אוהבת בהן...
את אוהבת את המרקם, את העסיסיות, את הטעם העשיר, את השוקולדיות הנימוחה,
את --- פשוט אוהבת את הכושית האמיתית , המקורית, המשובחת !!
אז למרות החותים שפוגעים בייבוא דברים לארץ מייבאת לכם את המתכון הסודי שלי היישר מכוש לכושית אמיתית ...
אז אם את גם מאלו שאוהבים אוכל אמיתי, משובח, עסיסי ומושקע כמו שאני יוצרת באוכל שאני מכינה לאנשים, את תאהבי את המתכון הזה גם...
הנה לכם המתכון שלי , נכון רק שלישי היום אבל תכינו אותה , תצפו את הגנאש מלמעלה ותצפו בהתרגשות כבר לשבת המלכה ששוב תבוא..
תודה לך ד' על המתנה!


מראש מחממים תנור על 160 מעלות

החומרים:
7 ביצים L
4 כוסות סוכר(נכון, זה המון , לא אמרנו עוגה בריאה אלא עוגה כושית אמיתית .)
2 כוסות קקאו הולנדי מהזן המשובח והכהה
4 כוסות קמח( אפשר 80%)
1 ו-1/2 כוס יין מתוק
1 ו- 1/2 כוס שמן
מעט רום
מעט תמצית וניל
2 א. אפייה
2 כפיות סודה לשתיה
1 ריצ'- קצפת צמחית
2 כפות מלית אוכמניות- לבחירה!

לציפוי:
1 ריצ'
3 חבילות שוקולד מריר

הוראות הכנה לעוגה:
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עם מטרפה עד למרקם חלק ,
את הסודה לשתיה יש לשים אחרון ומיד להכניס לתנור למניעת תסיסה של העיסה.
על ניר אפיה מעט משומן בתבנית חד"פ גדולה (גודל תנור ) שופכים את העיסה
ואופים כ-1/2 שעה עד 40 דקות ( תלוי בתנור )עד להתייצבות מלאה!- תעקבו אחר האפייה אל תתקבעו לזמן שרשמתי
יש לנעוץ קיסם לראות שלא רטוב /נוזלי אך בהחלט לח ושוקולדי .העוגה יוצאת גבוהה ויפה ונשארת לחה ונימוחה !

הוראות הכנה לציפוי:
להמיס על אדים /במיקרוגל/לחמם על להבה נמוכה עד להמסה- שלא יישרף!
לאחר מעט צינון של העוגה שופכים את השוקולד על העוגה ,
בעזרת נענועים קלים להשטיח את השוקולד כשי להשאיר מרקם חלק ונוצץ!
יש לקרר היטב ואז לחתוך ומהר להקפיא לשבת המלכה!
המלצה- לחמם את העוגה ולהגיש לצד כדור גלידת וניל משובחת !





עוגה 2.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

saralulu

משתמש מקצוען
יש לי בעיה...!!
אני אוהבת עוגות כושיות, אבל כושיות כושיות ממש, לא יודעת אפילו מה בדיוק אני אוהבת בהן...
המשפט הזה רצד לי בעין לא מזמן כאן בפורום...
אז אלייך ולעוד הרבה "בעיתיות " כמוך וכמוני, אגלה לך מה את בדיוק אוהבת בהן...
את אוהבת את המרקם, את העסיסיות, את הטעם העשיר, את השוקולדיות הנימוחה,
את --- פשוט אוהבת את הכושית האמיתית , המקורית, המשובחת !!
אז למרות החותים שפוגעים בייבוא דברים לארץ מייבאת לכם את המתכון הסודי שלי היישר מכוש לכושית אמיתית ...
אז אם את גם מאלו שאוהבים אוכל אמיתי, משובח, עסיסי ומושקע כמו שאני יוצרת באוכל שאני מכינה לאנשים, את תאהבי את המתכון הזה גם...
הנה לכם המתכון שלי , נכון רק שלישי היום אבל תכינו אותה , תצפו את הגנאש מלמעלה ותצפו בהתרגשות כבר לשבת המלכה ששוב תבוא..
תודה לך ד' על המתנה!


מראש מחממים תנור על 160 מעלות

החומרים:
7 ביצים L
4 כוסות סוכר(נכון, זה המון , לא אמרנו עוגה בריאה אלא עוגה כושית אמיתית .)
2 כוסות קקאו הולנדי מהזן המשובח והכהה
4 כוסות קמח( אפשר 80%)
1 ו-1/2 כוס יין מתוק
1 ו- 1/2 כוס שמן
מעט רום
מעט תמצית וניל
2 א. אפייה
2 כפיות סודה לשתיה
1 ריצ'- קצפת צמחית
2 כפות מלית אוכמניות- לבחירה!

לציפוי:
1 ריצ'
3 חבילות שוקולד מריר

הוראות הכנה לעוגה:
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עם מטרפה עד למרקם חלק ,
את הסודה לשתיה יש לשים אחרון ומיד להכניס לתנור למניעת תסיסה של העיסה.
על ניר אפיה מעט משומן בתבנית חד"פ גדולה (גודל תנור ) שופכים את העיסה
ואופים כ-1/2 שעה עד 40 דקות ( תלוי בתנור )עד להתייצבות מלאה!- תעקבו אחר האפייה אל תתקבעו לזמן שרשמתי
יש לנעוץ קיסם לראות שלא רטוב /נוזלי אך בהחלט לח ושוקולדי .העוגה יוצאת גבוהה ויפה ונשארת לחה ונימוחה !

הוראות הכנה לציפוי:
להמיס על אדים /במיקרוגל/לחמם על להבה נמוכה עד להמסה- שלא יישרף!
לאחר מעט צינון של העוגה שופכים את השוקולד על העוגה ,
בעזרת נענועים קלים להשטיח את השוקולד כשי להשאיר מרקם חלק ונוצץ!
יש לקרר היטב ואז לחתוך ומהר להקפיא לשבת המלכה!
המלצה- לחמם את העוגה ולהגיש לצד כדור גלידת וניל משובחת !





צפה בקובץ המצורף 1546334
אסור לראות כזאת עוגה כשרעבים...;):p
מה גודל הכוסות?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
נראה טוב
איזה גודל כוס?
וכמה ביצים M אם אין L
כוס 240 מ"ל
הייתי אומרת 10 ביצים אולי אפ' 11 אם הן ממש קטנות..
בכללי לא אוהבת ולא ממליצה לשנות את גודל הביצים
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
את רצינית קילו סוכר בעוגה???!!!
(חוץ מ2ריצ' והשוקולד שמכילים עוד מלאא סוכר)

זה יוצא קצת פחות מק"ג
אבל בהחלט, עוגה מושחתת מבחינה בריאותית
אבל זה חלק מהסוד שלה...
זו לא עוגה שמכינים כל יום !(אצלי בכל אופן..)
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
תוכלי להשתמש באריתריתול- תחליף סוכר( שהוא גם בריא)
הייתי שמה חצי מהכמות סוכר רגיל או קצת פחות והשאר תחליף סוכר אריתריתול
ודאי שאפשר לשים גם מחצית מכמות הסוכר בלי להוסיף שום תחליף אבל לא תצא אותה תוצאה
ובהחלט יכול להיות שיהיה מספיק טעים עבורכם
זו בהחלט עוגה עתירת סוכר ושומנים שלא אוכלים ממנה כל יום...אבל משובחת במיוחד
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לוותר על היין?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  20  פעמים

לוח מודעות

למעלה