הבצק יצא לי מאוד נוזלי למרות שעשיתי לפי החשבון של 240 מל לכוס
למרות זאת העוגיות יצאו טעימות
האם זה אמור לצאת כך?
למרות זאת העוגיות יצאו טעימות
האם זה אמור לצאת כך?
ממש לא !!הבצק יצא לי מאוד נוזלי למרות שעשיתי לפי החשבון של 240 מל לכוס
למרות זאת העוגיות יצאו טעימות
האם זה אמור לצאת כך?
יכולה לנסות להוריד עד חצי כוסאם אוריד קצת מהסוכר יורגש?(2 כוסות סוכר+2 סוכר וניל+תמצית.....)
לא בדקתי אבל בהערכה גסה 3 כפות מלאותתודה על המתכון
כמה זה בכפות הכמות של הוניל?
יש לי רק בקבוק גדול מחנות מוצרי אפיה
אני הכנתי חצי כמותממש לא !!
מוזר מאוד הנוזלי
באיזה קמח השתמשת?
כנל הכנתי כך,אני הכנתי חצי כמות
שמתי 2.5 כוסות קמח ו 3 ביצים m
יצא ממש נוזלי , לא היה שייך לעשות עם הידיים
העברתי עם כף לתבנית
הטעם ממש טעים
תודה , שמחתי לקרוא@שפעל'ה - קייטרינג נכנסתי לתיק עבודות
הכל מרשים ומיוחד ממש!!
איזה אזור את בארץ?
(מחפשת להזמין למפגש אמהות בבני ברק)מאלעד
קמח כוסמין 80% לכמות מלאה כמה ביצים להוריד ?ממש לא !!
מוזר מאוד הנוזלי
באיזה קמח השתמשת
הבן שלי הכין ביום חמישי עם קמח כוסמין 80%- עם כמות נוזלים בדיוק כמו המתכון (לא יודעת עם איזה כוס השתמש- חושבת שכוס ח"פ רגיל לשתיה קרה)קמח כוסמין 80% לכמות מלאה כמה ביצים להוריד ?
ואם אני מודדת עם כוס חד פעמי מה היחס שלו לכוס רגילה?
גם אני אופה רק מקמח כוסמין ומלכתחילה המתכון מדבר על קמח כזהקמח כוסמין 80% לכמות מלאה כמה ביצים להוריד ?
ואם אני מודדת עם כוס חד פעמי מה היחס שלו לכוס רגילה?
תודה רבה רבה!בס"ד
וניל הוא סוג של צמח ממשפחת הסחלביים , ובו מספר מינים.
לצמח זה פירות המכילים זרעים בעלי ארומה ייחודית המשמשים כחומר טעם להכנת מזונות שונים.
הבת שלי אוהבת וניל ! מאוד!
וניל בגלידה המשובחת של שבת , וניל בעוגות ועוגיות , בגבינה או שמנת מתוקה של בלינצע'ס,
וניל בקרם פטיסייר של הפחזניות
וכמובן וניל בשוקו החם של אמא בבוקר !
מתאים ל"מזונות" שלוקחים לבי"ס כל יום, או אחה"צ למשהו מתוק אבל איכשהו גם בריא יותר
אז היום עשינו עוגיות וניל פשוטות , כמו שהיא בקשה :"עוגיות לבנות עם מלא וניל ובלי שום תוספת "
אז הנה לכם המתכון הפשוט אבל המעולה שיצא ב-10 דקות עבודה וכמובן--- ללא מיקסר :
5 כוסות קמח כוסמין 80% ( אני אופה רק מזה, כמובן שאפשר לבן רגיל)
2 כוסות סוכר חום (שוב, אפשר לבן )
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
1/2-3/4 בקבוקון תמצית וניל
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
5 ביצים
(כמובן שאפשר להשתמש במקל וניל אמיתי אבל פחות נגיש בבית רגיל ופחות קל לשימוש...)
הכנה:
בקערה שמים את כל החומרים יחד , מערבבים היטב בכף
ויוצרים כדורים בינוניים, (ניתן לשטח מעט - לא חייבים)
אופים על 180 מעלות עד להשחמה נאה
ולשדרוג- אפשרי לקישוט שוקולד צ'יפס מלמעלה ברגע שיוצא מהתנור על כל עוגיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: