SOS מטבח

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
בצק עלים שמופשר מאתמול בלילה במקרר, מה דינו?
האם מומלץ להקפיא שוב עקב תכנונים רבים שלא בוצעו...
או שהוא נשמר היטב במקרר וחכה לישועתו? (כמה זמן?)
להקפיא.
האמת שמעצבן לעבוד איתו כשהוא מופשר לגמרי.
 

וייס1

משתמש מקצוען
דחוףףף!!
לא מצליחה להקציף את הביצים :( מעולם לא קרה לי....
הקצפתי חלבונים עם סוכר והם פשוט לא הוקצפו...מדובר ב8 חלבונים וחבל לי מאוד לזרוק...
יש רעיון???
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
דחוףףף!!
לא מצליחה להקציף את הביצים :( מעולם לא קרה לי....
הקצפתי חלבונים עם סוכר והם פשוט לא הוקצפו...מדובר ב8 חלבונים וחבל לי מאוד לזרוק...
יש רעיון???
מן הסתם כבר מאוחר
אבל אם היו מים בקערה, אפילו טיפה או שמן או חלמון, אפילו ממש קצת, החלבונים לא יוקצפו כמו שצריך.

חלבונים כדי להקציף כשהם בטמפרטורת החדר
 

ציפי :)

משתמש חדש
ריצ' זה דבר רגיש??
יש לי במקרר 2 חבילות שתוכננו למוס שבסוף לא יצא אל הפועל
יש להן עוד 5 ימים לתאריך
כדאי להקפיא או מה??
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
שפכתי עכשיו שקית אבקת אפיה לתערובת ואני רואה שהיא נהייתה חומה, זה מקולקל?
 

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הפשרתי עוף ,פתחתי עכשיו את האריזה ומעולם לא נתקלתי במרקם כזה-כל החזה כמו חוטים עבים מפוררים
ריח רגיל של עוף
זה תקין?
נפלתי על עוף קשיש?!
אפשר להשתמש בעוף?
1633683843661.png
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הכנתי עוגת טורט עם תחליף סוכר-אריתריטול,
היא גבוה ויפה וניראית טוב ב"ה.
אבל לשכבה העליונה שלה (הקרום הזהוב הזה...) יש קצת טעם לוואי
מזכיר את הטעם של האבקות סוכר שהילדים אוכלים, מתממס כזה ומשאיר טעם על הלשון.
יש דרך לטשטש את זה?
יש איזה ציפוי שמתאים לעוגה שמיועדת לאדם עם בעיות סוכר?
(ממש מבעס, קניתי במיוחד את התחליף הזה :( )
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הכנתי עוגת טורט עם תחליף סוכר-אריתריטול,
היא גבוה ויפה וניראית טוב ב"ה.
אבל לשכבה העליונה שלה (הקרום הזהוב הזה...) יש קצת טעם לוואי
מזכיר את הטעם של האבקות סוכר שהילדים אוכלים, מתממס כזה ומשאיר טעם על הלשון.
יש דרך לטשטש את זה?
יש איזה ציפוי שמתאים לעוגה שמיועדת לאדם עם בעיות סוכר?
(ממש מבעס, קניתי במיוחד את התחליף הזה :( )
קצת בעיה
אפשר פשוט להמיס שוקולד ללא סוכר עם מעט שמן
אבל בטח כבר מאוחר מדי
 

לוקסוס

משתמש פעיל
קנינו פעם ראשונה רביולי, ואין לנו שמנת :mad:
יש רעיון לרוטב אחר שאפשר לאכול עם זה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אפשר לשדך עם רוטב בשמל אבל זה יהיה כבד יותר.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה