את יכולה לפתוחסימתי לבשל בסיר לחץ
הרמתי את השסתום ולא יצאו אדים
יש סיכון בפתיחת המכסה?
כבר עברה חצי שעה מהכיבוי
תודה !את יכולה לפתוח
אמא שלי שמה פעם שמן זית בגלידה של פסח (בטעות, במקום שמן אגוזים)כמה גרוע זה יהיה אם אשמן נייר אפיה לעוגת רולדה בשמן זית?
נגמר לי התרסיס שמן הרגיל
מנסה... אחזור לעדכן!מאמינה שלא יקרה שום דבר לעוגה שלך
מקווה בשבילך שיצא בסדר מניסיוני זה לא משהו...כמה גרוע זה יהיה אם אשמן נייר אפיה לעוגת רולדה בשמן זית?
נגמר לי התרסיס שמן הרגיל
השרית את העדשים קודם?אוף הכנתי מרק עדשים ירוקות
והיה כתוב לבשל בהתחלה את העדשים ולסנן ולשים מים אחרים
ולא שמתי לב והוספתי את כל הירקות לאותו סיר
עדיף לשפוך עכשיו את כל המים?
ולתבל מחדש?
לא יודעת לגבי השאלה שלךברשימה השבועית היה כתוב בזיליקום.
הביתה הגיעה אריזה עם הכיתוב בזיליקום,
התכולה היתה זה:
צפה בקובץ המצורף 985827
למיטב ידיעתי בזיליקום זה ירק עלי עם גבעולים רכים ועלים ירוקים גדולים ורכים, ובעל ריח חזק, אופייני וממכר
כאן יש לי מקבץ זרדים דקיקים וקשים עם עשרות עלעלים קטנים וריח לא מספיק חזק בשביל לזהות.
מה אומרות? אלו סתם בזיליקומ'ים שלא הספיקו לגדול? יש מה להכין פסטו מהמקבץ המוזר הזה?
או שבאופן מוזר כלשהו כתוב על האריזה בזיליקום וקיבלתי מוצר שונה?
זה נראה יותר כמו טימיןברשימה השבועית היה כתוב בזיליקום.
התכולה היתה זה:
צפה בקובץ המצורף 985827
למיטב ידיעתי בזיליקום זה ירק עלי עם גבעולים רכים ועלים ירוקים גדולים ורכים, ובעל ריח חזק, אופייני וממכר
כאן יש לי מקבץ זרדים דקיקים וקשים עם עשרות עלעלים קטנים וריח לא מספיק חזק בשביל לזהות.
מה אומרות? אלו סתם בזיליקומ'ים שלא הספיקו לגדול? יש מה להכין פסטו מהמקבץ המוזר הזה?
ראיתי לאחרונה בחנויות רוזמרין עם כיתוב מוטעה של בזיליקום.ברשימה השבועית היה כתוב בזיליקום.
התכולה היתה זה:
צפה בקובץ המצורף 985827
נכון?טימין
יש לי המון מתכונים עם טימין- הוא באמת תבלין המם.טימין טרי - את יכולה לקצוץ לערבב עם שמן זית ושום כתוש על בצק חלות ,לחתוך למלבנים וייצא לך לחם שום טעיםםם !!!
או לערבב ברוטב עגבניות של פיצה יצא לך ריח ....
טימין מגידול ללא חרקים זה אוצר נדיר למדי.יש לי המון מתכונים עם טימין- הוא באמת תבלין המם.
אבל אני רציתי בזיליקום
אין בעיה להקפיאהאם אפשר להקפיא עוגת תפוחים?
או מה אפשר לעשות עם מלאי ענק של תפוחים חוץ מקומפוט לזוג צעיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: