שלום לכולם מועדים לשמחה!
רציתי להכין את הבשר כמו במתכון של
@java ביום שישי האחרון
הפשרתי נתח מס' 6 ותכננתי להכניס אותו בחמישי בערב לאפייה ארוכה חום נמוך (יש לי ניסיון עם המתכון הזה עשיתי אותו כבר 3 פעמים בשבועות האחרונים ויצא מצויין)
תכלס שכחתי להכניס לתנור
נזכרתי בשישי בבוקר שהבשר עוד במקרר
הכנסתי אותו לשליקה בסיר (כמו שהייתי עושה תמיד כשבישלתי בשר) של שלוש- ארבע שעות ואז הכנסתי למקפיא כדי שיתקרר
אחרי שעתיים הוצאתי ופרסתי - הבשר היה קשה וקשה לפריסה. כלומר החתיכות יצאו יפה אבל הבשר לא היה מבושל מספיק
ואז הכנסתי לתנור עם בצל מטוגן, שום , ערמונים והרבה מאוד נוזלים - לשעתיים על 180
והגיעה שבת אז העברתי לפלטה
תכלס הבשר עוד קשה
האם אפשר להציל אותו איכשהו?