SOS מטבח

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אפשר קישור?
עבר לפחות חצי שנה מאז שהכנתי בפעם האחרונה...
לא זוכרת מאיפה המתכון. אבל הכנתי ממספר מתכונים בעבר.
זה מאחת הפעמים
20210428_203534.jpg
20210428_202833.jpg

וזה פעם אחרת:
IMG-20191117-WA0025.jpg
 

רק אושר!

משתמש מקצוען
בחיפוש שניה מצאתי את זה
אם אני לא טועה זה זה,
הדיוק בכמויות חשוב
מחר אבדוק בוודאות שאני לא מטעה
הכנתי הרבה פעמים יוצא פצצה
חייבים שהמחבת יהיה קר
וכדי ששוליים יהיו יפים לנסות תוך כדי הכנסת הבלילה למחבת שתתפזר,לא לעזור לה מידי להמרח... מקווה שמובן.
 

קבצים מצורפים

  • 20210919_035329.jpg
    20210919_035329.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 102

אדריכלות מזווית אחרת

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לעזרתכן,
אתמול הכנתי מניפות תפו"א, הכנתי אותן לאפיה ותכננתי לאפות היום. (בינתיים במקרר)
עכשיו אני באה להכניס לתנור, ורואה כתמים שחורים על התפו"א, מצ"ב תמונה,
מה זה אומר?
לזרוק?
תודה על כל תגובה!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_4772.JPG
    IMG_4772.JPG
    2 MB · צפיות: 90

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אשמח לעזרתכן,
אתמול הכנתי מניפות תפו"א, הכנתי אותן לאפיה ותכננתי לאפות היום. (בינתיים במקרר)
עכשיו אני באה להכניס לתנור, ורואה כתמים שחורים על התפו"א, מצ"ב תמונה,
מה זה אומר?
לזרוק?
תודה על כל תגובה!
התחמצן
לא חושבת שצריך לזרוק
אולי תנסי להסיר את החלקים השחורים
 

שירונת

משתמש סופר מקצוען
תפוחים אדומים שלא נאכלו כאן (לא מספיק קשים)
מה אפשר להכין מהם?
פשטידת תפוחים צריך תפוחים ירוקים דוקא?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תפוחים אדומים שלא נאכלו כאן (לא מספיק קשים)
מה אפשר להכין מהם?
פשטידת תפוחים צריך תפוחים ירוקים דוקא?
לא. אפשר כל סוג תפוחים. אבל לשחק עם הסוכר. כלומר אם המתכון מותאם לתפוחים חמוצים כמו גרנד אז להפחית קצת.
אפשר להכין קומפוט מבושל.
עוגת תפוחים.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
שלום לכולם מועדים לשמחה!
רציתי להכין את הבשר כמו במתכון של @java ביום שישי האחרון
הפשרתי נתח מס' 6 ותכננתי להכניס אותו בחמישי בערב לאפייה ארוכה חום נמוך (יש לי ניסיון עם המתכון הזה עשיתי אותו כבר 3 פעמים בשבועות האחרונים ויצא מצויין)
תכלס שכחתי להכניס לתנור
נזכרתי בשישי בבוקר שהבשר עוד במקרר
הכנסתי אותו לשליקה בסיר (כמו שהייתי עושה תמיד כשבישלתי בשר) של שלוש- ארבע שעות ואז הכנסתי למקפיא כדי שיתקרר
אחרי שעתיים הוצאתי ופרסתי - הבשר היה קשה וקשה לפריסה. כלומר החתיכות יצאו יפה אבל הבשר לא היה מבושל מספיק
ואז הכנסתי לתנור עם בצל מטוגן, שום , ערמונים והרבה מאוד נוזלים - לשעתיים על 180
והגיעה שבת אז העברתי לפלטה
תכלס הבשר עוד קשה
האם אפשר להציל אותו איכשהו?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה