לא אמורה להיות בעיה.במתכון הזה של שוקולד ציפס סטיקס (עוגיות שוקולד ציפס)
1.5 כוסות ס לבן
2.5 כוסות סוכר חום
2 כוסות שמן
4 ביצים
וניל
4 כוסות קמח
מלח
2 אא
שוקוציפס
חסר לי מעט יותר מרבע כוס שמן
בעיה?
אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,אפשר להכין מקלות שום מבצק של חלות (מתוק מאוד-כוס סוכר על קילו קמח)?
או שהמתוק לא יילך עם שום וכו?
שמים חלב וביצים בבצק, כך שהופך אותו למזונות.אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,
אבל מצד שני המון מאפיות ופיצריות מכינות לחם שום מזונות - מה שאומר שהוא מתוק.
אז לכאורה זה הולך. לא?
לדעתי - ממש לא.אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,
אבל מצד שני המון מאפיות ופיצריות מכינות לחם שום מזונות - מה שאומר שהוא מתוק.
אז לכאורה זה הולך. לא?
מצאתימחפשת מתכון של @hbecker לעוגה בחושה קפה-קינמון ואולי גם אגוזים עם שטרויזל למעלה וסוכר וקינמון באמצע הבלילה
לא מצליחה למצוא את זה פה, העני יכולה להפנות אותי למתכון?
אני שמה מעט אבקת מרק בטעם עוף+אבקת בצל לפעמים מוסיפה גם שבבי בצל תלוי לאיזו מטרה,מה התחליף לאבקת מרק בצל?
המומחית כבר ענתה!אני שמה מעט אבקת מרק בטעם עוף+אבקת בצל לפעמים מוסיפה גם שבבי בצל תלוי לאיזו מטרה,
אולי המומחיות מכאן תחכמנה אותנו יותר
אבקת בצל + שבבי בצל + מלח. אם מדובר על משהו שצריך למרקם ולא רק לטעם, + קורנפלור (או קמח)מה התחליף לאבקת מרק בצל?
אם יש לך איזה קרם בבית, אז תכיני משהו כזההכנתי סופלה, ויצא ספוג
אולי למישהי (אולי לך? @hbecker אשת הרעיונות הבלתי נדלים) יש רעיון מה אפשר לעשות עם הספוגים הנחמדים האלה? בלי ריצ׳?
חשבתי אולי להשתמש בהם כבסיס לקינוח שכבות אישי, אבל לא מצליחה לחשוב על משהו שלא כולל ריצ׳
תודה! את אלופה!! יש לי רק חמאת בוטנים… צריך להוסיף לה משהו כדי שיעבוד?אם יש לך איזה קרם בבית, אז תכיני משהו כזה
קינוחים - איך נולד קינוח? או איך מנצלים עוגה שהתפשלה לקינוח מרשים וטעים.
איך באמת? נראה אתכם מגלים...www.prog.co.il
תוותרי על הריצ' בציפוי, שימי רק שוקולד מומס עם מעט שמן
אפשר כמובן בלי פקאנים ובלי אבקת זהב וכו'
רק לשים תלולית של מלית כלשהי
להקפיא.
אחר כך לטבול הפוך בשוקולד מומס במעט שמן
ולזלף עוד שוקולד , עדיף בצבע מנוגד.
אם הסופלה שיש לך גבוהים, תחתכי אותם ל- 2 חלקים ברוחב כדי שיהיו יותר נמוכים
אפשר גם לטבול בשוקולד ומלמעלה לפזר פירורי חלבה/אגוזים/שקדים וכו'
את יכולה לערבב חמאת בוטנים עם אבקת סוכר שיתעבה לקרם סמיך יותר מחמאת בוטנים ומשם להמשיך כמו שכתבתיתודה! את אלופה!! יש לי רק חמאת בוטנים… צריך להוסיף לה משהו כדי שיעבוד?
תודה ענקית! אין מיליםאת יכולה לערבב חמאת בוטנים עם אבקת סוכר שיתעבה לקרם סמיך יותר מחמאת בוטנים ומשם להמשיך כמו שכתבתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: