לאכשזה מגיע להקפאה מלאה מחלצים את זה.
זה קפוא לגמרי?
כמה זמן לוקח לזה?
לאכשזה מגיע להקפאה מלאה מחלצים את זה.
זה קפוא לגמרי?
לפחות חצי יממה אם לא יותר בחום הזה.לא
כמה זמן לוקח לזה?
בבלילה של העוגה אן בקרם?
בבלילה של העוגהבבלילה של העוגה אן בקרם?
אם בבלילה תוסיפי טיפונת נוזלים [בערך 1/4 כוס ח"פ
אם בקרם, תורידי מעט מרכיבי הקרם האחרים
אם יש לך חלב סויה למשל שימי רבע כוסבבלילה של העוגה
נוזלים - להוסיף מים? (או שמן/מיץ אפרסקים/רעיון אחר?)
תודה, שמתי מים ולא מורגש בכלל.אם יש לך חלב סויה למשל שימי רבע כוס
אחרת מים
לפחות חצי יממה אם לא יותר בחום הזה.
תודהלפחות חצי יממה אם לא יותר בחום הזה.
רק עכשיו רואה....גיליתי ששכחתי לשים שמן בבצק של החלות, הן כבר בשלב הקליעה. . . מה עושים????
@hbecker @shira bira @הרי זהב
זה פחות או יותר מה שעשיתי . . . החזרתי למיקסר, הוסםתי שמן ולשתי שוב, התפחתי שוב . . . יצא מצוין.רק עכשיו רואה....
מקווה שהסתדרת.
אולי יועיל לאחרות..
הייתי מוסיפה כעת את השמן, לשה עד להטמעה. מחלקת את הבצק לעיגולים לפי מה שאני צריכה, (שיתפח מהר) מחכה 10 דק' ומתחילה ליצור את הצורות.
אני מכינה לפעמים כמעט בלי שמן(כף לקילו, רק בשביל הגמישות והנוחות בקליעה. לא לטעם) ויוצא מאוד טעים. שונה אמנם, וטעיםזה פחות או יותר מה שעשיתי . . . החזרתי למיקסר, הוסםתי שמן ולשתי שוב, התפחתי שוב . . . יצא מצוין.
אף אחת?איזה משקל אני צריכה לחתוך בצק שהכנתי לפיתות, אם אני רוצה להכין פיתות קטנות(ביס).
(לדיאטה )
תודה מראש למסייעות!
סורי על ההטרדה פשוט אתן המומחיות...
איזה משקל אני צריכה לחתוך בצק שהכנתי לפיתות, אם אני רוצה להכין פיתות קטנות(ביס).
(לדיאטה )
תודה מראש למסייעות!
היתי עושה 30 גרם, ובודקת אם זה הגודל הרצוי.איזה משקל אני צריכה לחתוך בצק שהכנתי לפיתות, אם אני רוצה להכין פיתות קטנות(ביס).
(לדיאטה )
תודה מראש למסייעות!
עשיתי 55 בסוף,איזה משקל אני צריכה לחתוך בצק שהכנתי לפיתות, אם אני רוצה להכין פיתות קטנות(ביס).
(לדיאטה )
תודה מראש למסייעות!
אני אישית דוגלת באי-הקפאה, אבל אפשר להקפיא, והם עדיין יהיו מעולים.האם אפשר להקפיא פרלינים מוכנים או שזה פוגם בטעמם?
ואם כן לכמה זמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: