מצות יהודהמי היצרן
מצות יהודהמי היצרן
לא!דחווווווףףףףףף
אפשר לשים שקף לעוגות בתנור?
תודה
תוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.עזרה דחופה..
אני באמצע להכין את זה
וכנראה שהכוסות שם הם לא ע"פ כוסות מדידה כי הבצק נוזלי מאד..
האם יש איך להציל?
להוסיף עוד הרבה קמח לא יהרוס את הפרופורציה?
אשמח לסיוע!!
לאתוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.
תעבדי כמה דקות ואז תבחני את הבצק. אם הוא דביק רק במעט תשמני ותתפיחי. אם הוא לא ניתן לעבודה בכלל תוסיפי עוד קצת קמח ותעבדי שוב.
זה נכון שעקרונית יש מידות אבל כושר הספיגה של הקמח משתנה בין יצרן ליצרן. (יש מצב שקנית שטיבל?)
יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)לא
של 'יש'
כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)
אבל זה לא משנה.
תנסי להביא את הבצק למצב שהוא דביק אך במעט ובהתפחה הוא יתאזן בעז"ה.
המתכון שהבאת הוא מאמהות מבשלות- אוסף של מתכונים מאנשים פרטיים אז אני הייתי מניחה שרוב הסיכויים שהוא בחד"פ.כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?
למה לא להשתמש בכוסות מדידה, אוף
השמנת היתה קרה ממש? או פושרת?הקצפתי שמנת מתוקה וכשהוספתי את הסוכר היא נהיתה גושים עם נוזלים
מה הסיפור? יש מה לעשות עם זה?
אני משערת שהית צריכה להקציף את הריץ ואז ביצים ואז חומרים, לא הכול. תוכלי להעלות את המתכון? אולי יעזור יותר.
ואוווו, לא יודעת מה להגיד לך, ממש מוזר. הריץ היה מהמקרר? כמה זמן הקצפת? לפעמים דרוש יותר מ10 דקות ליצירת קצף
מהמקרר זה טוב. תנסי להקציף שוב ל10 דקות. הצלחות!הריץ' היה מהמקרר.
זה טוב או לא?
ולא נראה לי שהיו 10 דק', 5 דק' בוודאי היה, וראיתי שלא קורה כלום, אז כיביתי מאוכזבת....
שאני אפעיל עכשיו שוב ל10 דק'? או שכבר מאוחר מידי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: