SOS מטבח

ריקי שחור

משתמש מקצוען
איכשהו זה לא עובד בבקבוק תרסיס ריק. שמן הוא הרבה יותר סמיך ממים.
אבל גם בבקבוקים המיוחדים לריסוס שמן, שקונים בחנויות כלי מטבח, זה דורש מאמץ, ואני התייאשתי וחזרתי לתרסיס הקנוי- יש בו חומר מסוים שהופך את השמן לתרסיס.
 

שי1

משתמש מקצוען
איכשהו זה לא עובד בבקבוק תרסיס ריק. שמן הוא הרבה יותר סמיך ממים.
אבל גם בבקבוקים המיוחדים לריסוס שמן, שקונים בחנויות כלי מטבח, זה דורש מאמץ, ואני התייאשתי וחזרתי לתרסיס הקנוי- יש בו חומר מסוים שהופך את השמן לתרסיס.
משהי קנתה בבני ברק לאחרונה?
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
השאלה איזה חומר... ;)
תרסיס שמן קנולה מכיל
שמן קנולה (75%)
אתיל אלכוהול
פחמן דו חמצני
מתחלב (לציטין סויה)
מים

אגב, אני משתמשת בו רק לאפיה כי בטיגון הוא משפריץ (שמן+מים....) ובד"כ צריך יותר מריסוסון או שניים בטיגון, אז זה כבר לא משתלם.....
 

tb

משתמש רשום
יש למישהי רעיון מה לעשות עם כמות גדולה של ריצ' מוקצף יחד עם פודינג וניל??
הכנתי עוגת מספרים, ולא חישבתי נכון כמויות....
מה אתן מציעות חוץ מלהכין עוד כמה עוגות כאלו?? :p
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש למישהי רעיון מה לעשות עם כמות גדולה של ריצ' מוקצף יחד עם פודינג וניל??
הכנתי עוגת מספרים, ולא חישבתי נכון כמויות....
מה אתן מציעות חוץ מלהכין עוד כמה עוגות כאלו?? :p
כמה אפשרויות מעולות:
1.תוסיפי גבינה, שמנת חמוצה, סוכר לפי הצורך, ותעשי שכבות ביסקויטים /גבינה
שדרוג: למרוח על הבסקויטים ריבת חלב וכד'

2.קינוח כוסות לשבת. תחלקי את המילוי ל2, בחלק אחד תוסיפי מעט קקאו או שוקולד מומס, ותשימי שכבות לבנה/חומה/שוקולד מגורר, וכד'
אפשר להקפיא.

3.גלידה מצויינת: לכל ריץ מוקצף 4 ביצים מופרדות, להקציף חלבונים, ולאחד 2 הקצפים. זה הבסיס, מכאן את יכולה לשחק עם הטעמים, להוסיף: קפה/פירורי שוקולד/תות מרוסק/בננה מרוסקת/אפרסק משימורים/קוי...
כיד הדמיון, וכמובן להקפיא
 
נערך לאחרונה ב:

אסתי אחת

משתמש מקצוען
לאחר שניסיתי כמה בקבוקי תרסיס שמן ולא נהניתי לאורך זמן מאף אחד מהם -קבלתי המלצה על בקבוק של חברת ''דקור'' ניתן לקניה רק בחנויות ''נחמד''- כבר 3 שנים בשימוש -נוח להפליא לא נסתם לא נהיה 'דביק ומעצבן' והמינוס? קצת יקר כ 70 שקל .
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קניתי את המוצר הנ"ל ,
המרקם לא דומה בכלל לרוטב פיצה הרגיל,
מה אני צריכה אולי להוסיף?
84662.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קניתי את המוצר הנ"ל ,
המרקם לא דומה בכלל לרוטב פיצה הרגיל,
מה אני צריכה אולי להוסיף?
84662.jpg
את לא צריכה להוסיף כלום
הכנו פיצות בחוגים שלי עם זה ויצא מעולה
אם את רוצה את יכולה להוסיף קצת שמן זית

פעם הבאה תקני את ההוא שבקופסא מלבנית. הוא טוב יותר
אבל זה גם בסדר גמור
 

לילה טוב

משתמש סופר מקצוען
שאלה דחופה,
אגוזים לקרסט לדג(סלומון) אני עושה בד"כ קראסט מקשיו ואגוזי מלך,
אבל כרגע ראיתי שיש לי רק אגוזי לוז,
ילך? זה יהיה פחות טעים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שאלה דחופה,
אגוזים לקרסט לדג(סלומון) אני עושה בד"כ קראסט מקשיו ואגוזי מלך,
אבל כרגע ראיתי שיש לי רק אגוזי לוז,
ילך? זה יהיה פחות טעים?
מאמינה שילך.
עשיתי פעם עם פקאן ויצא מעולה.
 

סימה שלי

משתמש פעיל
צריכה טיפים לאפיה עם שמרים יבשים.
אני רגילה להשתמש עם לחים, ותכלס עם השמרים היבשים הוא לא תופח לי.
כמה צריך להשים לקילו קמח? למיטב ידיעתי 50 גרם שמרים זה כמו 2 כפות.
ואיך
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
צריכה טיפים לאפיה עם שמרים יבשים.
אני רגילה להשתמש עם לחים, ותכלס עם השמרים היבשים הוא לא תופח לי.
כמה צריך להשים לקילו קמח? למיטב ידיעתי 50 גרם שמרים זה כמו 2 כפות.
ואיך
2 כפות לקילו קמח
שלא יהיה מגע בין השמרים למלח.

להתפחה יש הרבה טיפים כמו גפרורים שרופים על הניילון שמכסה את הקערה שבה את מתפיחה.
כמה שיני שום על השקית, במקום גפרורים
ועוד כל מיני כמו התפחה בתוך פוך וכיוצ"ב.
בחורף לוקח יותר זמן להתפחה מאשר בקיץ
 

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
לחם שום בלי פטרוזיליה הולך?
 

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לראשונה בחיי יש לי עלי פילו ואני רוצה למלא אותם בהודו טחון מוקפץ עם ירקות,
אבל לא לטגן.
איך אופים אותם?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה