SOS מטבח

ניק 122456

משתמש חדש
אני רוצה לאכול כבד לא ביצים קשות...
על חבילה של 250 ג' בערך (אם אני זוכרת נכון) אני שמה בין 3 ל4 ביצים תלוי בכמות שאני רוצה שתצא
צריך יותר?
אם תנסי אחת יותר לא יזיק, אצלי הכמויות לפי יחידות ולא גרמים אבדוק מחר שוב.
 

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
תגידו זה רק על עוגות?
כי יש לי שאלה על כבד?
תמיד כשאנחנו מכינים כבד לשבת בבוקר הוא יוצא נוזלי
כבר הורדנו מים מהבצל המאודה הוספנו טיפונת מיונז
נאדה לא עזר שום דבר...
פעם זה כן היה יוצא לנו יפה מה יכול להיות שהשתנה?
כל כך חבל על פרוסות שהיו יכולות לצאת גבוהות ויפות ובסוף זה נראה איזה גלידה שנמסה
מכינים מכבד קפוא או טרי?
 

daf120161

משתמש פעיל
אולי את טוחנת זמן רב מידי?
ומנסיון לא להקפיא
במרוקו וצרפת נוהגים לטחון במקום חלק מהביצים - עוף מבושל הטעם יותר מעודן
 

חנהנה

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי את טוחנת זמן רב מידי?
לא נראה לי, זה עד שאין גושים אלא זה פשוט טחון בלי חתיכות
ומנסיון לא להקפיא
אבל אם קונים אותו קפוא? בד"כ אנחנו לא מכינים אותו מיד כשקונים...
במרוקו וצרפת נוהגים לטחון במקום חלק מהביצים - עוף מבושל הטעם יותר מעודן
לא יעבור אצלנו, אשכנזיים רוסיים ליטאיים (שילוב מאד מוצלח בשביל מרוקו וצרפת...)
 

daf120161

משתמש פעיל
שוברת את הראש מה הבעיה כי יש לנו הרבה נסיון
ודווקא אוהבים אותו חלקלק וטחון היטב
אני מכניסה לכלי שיתן לו צורה למשל מרקיה חד פעמית
מרפדת קודם הנילון
מעבירה לכלי ומכניסה למקרר (בשלב הזה אין להקפיא)
לפני ההגשה הופכת על צלחת להגשה מרכזית נאה.
 

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נתקע לי בקנווד החלק שמערבל
הבליטות בחוץ וזה לא יוצא, כשמסובבים המיקסר מסתובב
מישהו יודע איך מחלצים?
1703186822845.png
 

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
SOS מטבח,
למתכון של עוגה בחושה (מייפל ואגוזים של קרין גורן) צריך 2 כוסות קמח
ונותרה לי אחת:oops:
הכל כבר בקערה
מה עושים? יש משהו שאפשר לשים במקום?
תודה רבה!!
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
SOS מטבח,
למתכון של עוגה בחושה (מייפל ואגוזים של קרין גורן) צריך 2 כוסות קמח
ונותרה לי אחת:oops:
הכל כבר בקערה
מה עושים? יש משהו שאפשר לשים במקום?
תודה רבה!!
אני הייתי שמה:
שקדים טחונים לאבקה
או קוואקר טחון (אפילו במקל בלנדר)
 

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה

super tiger

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגה שהוצאה מהתנור ומתברר שלא אפויה מספיק (כבר התקררה)
החזרה לתנור תעזור?
 

מ....

משתמש פעיל
לא יודעת אם זה האשכול המתאים,
צריכה להכין כמות גדולה של סלט ירקות קלאסי( לא חסה וכרוב) למוצ"ש
איך מכינים שישמר טרי??
הסלט מכיל- פלפל, מלפפון, עגבניה, גזר ובצל
 

976חני

משתמש מקצוען
לא יודעת אם זה האשכול המתאים,
צריכה להכין כמות גדולה של סלט ירקות קלאסי( לא חסה וכרוב) למוצ"ש
איך מכינים שישמר טרי??
הסלט מכיל- פלפל, מלפפון, עגבניה, גזר ובצל
חותכים את הירקות ומאחסנים כל ירק בקופסה נפרדת מסוג אטום (טפאוור ודומיו) מרכיבים ומערבבים עם רוטב במוצש
 

מ....

משתמש פעיל
חותכים את הירקות ומאחסנים כל ירק בקופסה נפרדת מסוג אטום (טפאוור ודומיו) מרכיבים ומערבבים עם רוטב במוצש
אין לי כלי אטום, רק קופסאות אחסון פשוטות.
יותר לחוצה על העגבניות והגזר...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אפשר מתכון לתחרה הזו?
ובשתי מילים איך עובדים איתה.
(התמונה מאשכול העוגות המעוצבות)
1705221348527.png
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה