ניק 122456
משתמש חדש
אם תנסי אחת יותר לא יזיק, אצלי הכמויות לפי יחידות ולא גרמים אבדוק מחר שוב.אני רוצה לאכול כבד לא ביצים קשות...
על חבילה של 250 ג' בערך (אם אני זוכרת נכון) אני שמה בין 3 ל4 ביצים תלוי בכמות שאני רוצה שתצא
צריך יותר?
אם תנסי אחת יותר לא יזיק, אצלי הכמויות לפי יחידות ולא גרמים אבדוק מחר שוב.אני רוצה לאכול כבד לא ביצים קשות...
על חבילה של 250 ג' בערך (אם אני זוכרת נכון) אני שמה בין 3 ל4 ביצים תלוי בכמות שאני רוצה שתצא
צריך יותר?
מכינים מכבד קפוא או טרי?תגידו זה רק על עוגות?
כי יש לי שאלה על כבד?
תמיד כשאנחנו מכינים כבד לשבת בבוקר הוא יוצא נוזלי
כבר הורדנו מים מהבצל המאודה הוספנו טיפונת מיונז
נאדה לא עזר שום דבר...
פעם זה כן היה יוצא לנו יפה מה יכול להיות שהשתנה?
כל כך חבל על פרוסות שהיו יכולות לצאת גבוהות ויפות ובסוף זה נראה איזה גלידה שנמסה
לפי גודל החבילה זה נראה לי כבד מצונן לא קפואמכינים מכבד קפוא או טרי?
קפוא אבל מפשירים אותו טוב לפני הבישול כדי שלא יוציא עוד נוזליםמכינים מכבד קפוא או טרי?
לא נראה לי, זה עד שאין גושים אלא זה פשוט טחון בלי חתיכותאולי את טוחנת זמן רב מידי?
אבל אם קונים אותו קפוא? בד"כ אנחנו לא מכינים אותו מיד כשקונים...ומנסיון לא להקפיא
לא יעבור אצלנו, אשכנזיים רוסיים ליטאיים (שילוב מאד מוצלח בשביל מרוקו וצרפת...)במרוקו וצרפת נוהגים לטחון במקום חלק מהביצים - עוף מבושל הטעם יותר מעודן
אני הייתי שמה:SOS מטבח,
למתכון של עוגה בחושה (מייפל ואגוזים של קרין גורן) צריך 2 כוסות קמח
ונותרה לי אחת
הכל כבר בקערה
מה עושים? יש משהו שאפשר לשים במקום?
תודה רבה!!
תודה ענקית!!!אני הייתי שמה:
שקדים טחונים לאבקה
או קוואקר טחון (אפילו במקל בלנדר)
איזה סוג עוגה- בד"כ לא מאוד רק טיפונת עוזרעוגה שהוצאה מהתנור ומתברר שלא אפויה מספיק (כבר התקררה)
החזרה לתנור תעזור?
עם קצף ביציםאיזה סוג עוגה- בד"כ לא מאוד רק טיפונת עוזר
לדעתי יותר ייבש את העוגה מאשר לאפות אותהעם קצף ביצים
חותכים את הירקות ומאחסנים כל ירק בקופסה נפרדת מסוג אטום (טפאוור ודומיו) מרכיבים ומערבבים עם רוטב במוצשלא יודעת אם זה האשכול המתאים,
צריכה להכין כמות גדולה של סלט ירקות קלאסי( לא חסה וכרוב) למוצ"ש
איך מכינים שישמר טרי??
הסלט מכיל- פלפל, מלפפון, עגבניה, גזר ובצל
אין לי כלי אטום, רק קופסאות אחסון פשוטות.חותכים את הירקות ומאחסנים כל ירק בקופסה נפרדת מסוג אטום (טפאוור ודומיו) מרכיבים ומערבבים עם רוטב במוצש
קופסת אחסון פשוטה זה גם טוב רק לא לערבב את הירקות.אין לי כלי אטום, רק קופסאות אחסון פשוטות.
יותר לחוצה על העגבניות והגזר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: