בדיוק גם אני הכנתי את העוגה לשבת, ויצא מדהים.למה עוגה נופלת??
אני מאמינה שאפשר להרתיח את השוקולד בשקית הקפאה בתוך המים החמים (או במיקרוגל), ואז לשפוך לתוכו את השמנת המתוקה.איך אפשר להכין גנאש אם יש רק מים חמים?
אני דווקא חושבת שעדיף ההיפך. להרתיח את השמנת מתוקה, ואז להכניס את השוקולד והוא יימס.אני מאמינה שאפשר להרתיח את השוקולד בשקית הקפאה בתוך המים החמים (או במיקרוגל), ואז לשפוך לתוכו את השמנת המתוקה.
אני מכינה ככה הרבה פעמים:איך אפשר להכין גנאש אם יש רק מים חמים?
ואם יש רק מיקרוגל? (אני לא בטוחה שיש מיקרו).
לא ניתן להקציף שמנת בעלת פחות מ32 אחוזי שומן.זקוקה לדעת המומחיות @shira bira @ה. בקר @רוחי בלבוחי וכל מי שיש לה דעה...
מנסה לחסוך בקלוריות...
לכן חושבת על הרעיון, אך תוהה אם יהיה מוצלח...
לכאורה, ההבדל בין שמנת לבישול ושמנת להקצפה הוא אחוזי השומן ותוספת סוכר
מה דעתכן, האם אפשר לנסות להקציף שמנת לבישול במקום שמנת מתוקה?
מדובר על עוגת גבינה ללא אפיה שכוללת בין המרכיבים גם פודינג וניל שמייצב אותה...
שימי לב שזה לא אשכול לבקשת מתכוניםמחפשת בדחיפות מתכון של עוגת קפה מעליה מורחים שוקולד
פשוט וטעים
חייבת שיהיה עוד שניה בתנור!
שלחישימי לב שזה לא אשכול לבקשת מתכונים
אם כוונתך לעוגה מאד מסוימת אז כדאי לעשות חיפוש גוגל של עוגת קפה פרוג
ואם לא עוגה מסוימת אז יש לי בשבילך מתכון של טורט קפה ושוקולד מעולה.
שלחי
חיפשתי ולא מצאתי...
מתנצלת אחכ תמחקי. סליחה.
שלחי
חיפשתי ולא מצאתי...
מתנצלת אחכ תמחקי. סליחה.
אי אפשר להקציף שמנת לבישול.מה דעתכן, האם אפשר לנסות להקציף שמנת לבישול במקום שמנת מתוקה?
תודה הכנתי אותהעוגות/עוגיות - עוגה לשבת - טורט קפה ושוקולד קל ומעולה.
עוגה פשוטה וטובה, מהסוג שלא מפסיקים ליישר. הכי מתאימה לצד כוס קפה או תה בשבת חורפית של חנוכה. מידות: המידות בכוס פלסטיק חד פעמית סטנדרטית (לא גבוהה) כלים : תבנית עוגה בינונית משומנת קלות רכיבים: 1/2 כוס מים חמימים כף גדושה אבקת נס קפה (עדיף מגורען). 5 ביצים מופרדות בטמפ' החדר. קורט מלח 1 כוס...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: