SOS מטבח

מאה100

משתמש מקצוען
אני שמרתי מרביעי בלילה למוצ"ש נשאר מעולה
לפני שהשתמשתי ערבבתי שוב בבלנדר לאיחוד

-זה משחיר קצת
 

גילה רינה

משתמש פעיל
יש לי הרבה קוטג', אני רוצה להכין פשטידת קוטג' ליום א'
האם אפשרי להכין את התערובת מראש היום (שישי)
או עדיף שהקוטג' ישמר בקופסא הסגורה שלו כמה שיותר?
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ריץ'.
אינלי מושג איך, אבל התאריך שלו זה 18-4...
ריח מצוין, לא ניצפו גושים.
אפשר להשתמש?.

על הדרך-יש מתכון לקינוח? אינלי שוקולד בבית.
ולא מיקסר.

מה אפשר להכין?
 

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איך אפשר להכין גנאש אם יש רק מים חמים?
ואם יש רק מיקרוגל? (אני לא בטוחה שיש מיקרו).
אני דווקא חושבת שעדיף ההיפך. להרתיח את השמנת מתוקה, ואז להכניס את השוקולד והוא יימס.
@משתמש אנונימי צודק.
קודם קצפת, אח"כ שוקולד.
(מיקרו)
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
שאלה דחופה
מישהי יודעת אם ניתן להחליף קמח רגיל בחביתיות לקמח עדשים כתומות?
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
אני רוצה להכין פלאפל מחומוס שהשריתי והיה במקפיא.
לחכות שיפשיר קצת ואז לטחון, או שאפשר לטחון ישר כשזה עוד קפוא?
מקווה שמישהו פה לענות לי ;)
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני רוצה להכין פלאפל מחומוס שהשריתי והיה במקפיא.
לחכות שיפשיר קצת ואז לטחון, או שאפשר לטחון ישר כשזה עוד קפוא?
מקווה שמישהו פה לענות לי ;)
אני חושבת שכדאי שתפשירי קצת ואז שזה קר תטחני, ע"מ שלא יהיה נוזלים בעיסה ואז הקציצות יתפרקו בטיגון.
בהצלחה
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מילויים לתשעת הימים לטורטיות, יש למישי?
בדחיפות, תודה:)
חוץ מטונה, כי אין יש רק 2 קופסאות וזה לא מספיק..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מילויים לתשעת הימים לטורטיות, יש למישי?
בדחיפות, תודה:)
חוץ מטונה, כי אין יש רק 2 קופסאות וזה לא מספיק..
שימי לב שיש כבר אשכול בנושא
כמו כן, לפי הכללים אשכול זה משמש לשאלות ולא לבקשת מתכונים.
 

חוקרת

משתמש מקצוען
אפשר
עשיתי את זה בעבר
יצא מצוין
רק תקפידי להכניס לתנור חם כבר
אם זה כבר שחום מלמעלה תני לו להאפות עם נייר כסף מעל
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הבת שלי משועממת והבטחתי לה שנאפה עוגיות
אבלאין לי כמעט סוכר לבן
יש לי סוכר חום כהה +סוכר דמררה
אפשר להחליף את הסוכר הלבן בדמררה, או שלא כדאי?
 

חוקרת

משתמש מקצוען
אם זה לא סוכר שמוסף לקצף לא אמורה להיות בעיה
אם זה עוגיות - זה יעשה אותם יותר טופי ופחות קראנצ'י
לטעמי מוצלח יותר...
 

גילה רינה

משתמש פעיל
הכנתי את המתכון הזה כבר כמה פעמים, יוצא טעים מאוד ממש מעדן, אך התחתית ממש מתפוררת ולא נחתכת יפה, ניסיתי לשנות מעט אך לא ממש הצלחתי
אני תוהה למה בכלל מצריך אפיה? אולי אם אוותר על האפיה יתפורר פחות
מה דעתכם? @סטאזרית האם גם אצלך מתפוררת השכבה התחתונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה