SOS מטבח

כבי !

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש מצב שאת אופה את זה מדי הרבה וזה מתייבש .. או שתוסיפי יותר מרגרינה...
 

מטיז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
שאלה דחופה ממש-
אני לא מצליחה להכין קרמל...
חחחח
מרגישה די טיפשה, אבל לא מצליח לי.
במתכון כתוב להמס את הסוכר על אש נמוכה עד שמקבל צבע ענברי,
ואז להוסיף שמנת מתוקה מחוממת (שלא יתגבש?)
למה לא מצליח לי? דחוף עזרההה
ה. בקר@
 

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
שאלה דחופה ממש-
אני לא מצליחה להכין קרמל...
חחחח
מרגישה די טיפשה, אבל לא מצליח לי.
במתכון כתוב להמס את הסוכר על אש נמוכה עד שמקבל צבע ענברי,
ואז להוסיף שמנת מתוקה מחוממת (שלא יתגבש?)
למה לא מצליח לי? דחוף עזרההה
ה. בקר@
שמנת מתוקה???
 

מטיז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כן...
עשיתי שוב,
הצליח הפעם אבל יצא מגעיל נורא בטעם. זרקתי.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
שאלה דחופה ממש-
אני לא מצליחה להכין קרמל...
חחחח
מרגישה די טיפשה, אבל לא מצליח לי.
במתכון כתוב להמס את הסוכר על אש נמוכה עד שמקבל צבע ענברי,
ואז להוסיף שמנת מתוקה מחוממת (שלא יתגבש?)
למה לא מצליח לי? דחוף עזרההה
ה. בקר@

באיזה שלב זה לא מצליח?
את השמנת צריך להוסיף בזרם דק ולערבב כל הזמן
 

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה דחופה ממש-
אני לא מצליחה להכין קרמל...
חחחח
מרגישה די טיפשה, אבל לא מצליח לי.
במתכון כתוב להמס את הסוכר על אש נמוכה עד שמקבל צבע ענברי,
ואז להוסיף שמנת מתוקה מחוממת (שלא יתגבש?)
למה לא מצליח לי? דחוף עזרההה
ה. בקר@
כדי להמיס את הסוכר לקרמל
תניחי על אש בינונית-גבוהה
ולבחוש ללא הפסקה! (אפילו שזה משעמםםם נורא...:sneaky:)
בד"כ מתחיל להינמס בצדדים
אם מתכהה מהר מדי להנמיך קצת.

ורק אח"כ, להוסיף את השמנת בזילוף עדין תוך כדי בחישה!,
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
שמנת מתוקה שהיתה בהקפאה והפשרתי במקרר ולא השתמשתי עדיין, ז"א כבר כמעט חודש נמצאת במקרר...
בעייתי להשתמש?
 

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אפשר להחליף במתכון של עוגיות את המרגרינה בשמן?
במתכון כתוב 2 חבילות מרגרינה.
(זה מתכון של עוגיות קלאסיות שיש בכל באר בשמחות ופרח לי השם שלהן, כמו רוגלאך , מגולגלות אבל בלי מילוי)
 

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
@ה. בקר @shira bira
יש לכן ניסיון דומה?
אפשר להחליף במתכון של עוגיות את המרגרינה בשמן?
במתכון כתוב 2 חבילות מרגרינה.
(זה מתכון של עוגיות קלאסיות שיש בכל באר בשמחות ופרח לי השם שלהן, כמו רוגלאך , מגולגלות אבל בלי מילוי)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר @shira bira
יש לכן ניסיון דומה?
אני לא יודעת לאלו עוגיות את מתכוונת
אבל אם זה כמו בצק פריך מגולגל למעין מרוגלך, לא יודעת אם הייתי ממריה כי הבצק יתפשט קצת באפיה והם עלולים לאבד את צורתם היפה והצק גם יכול להסדק בגלגול
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שמנת מתוקה שהיתה בהקפאה והפשרתי במקרר ולא השתמשתי עדיין, ז"א כבר כמעט חודש נמצאת במקרר...
בעייתי להשתמש?
משקשקים, מוציאים מעט כדי לבחון את המרקם וטועמים- אין מנוס מזה.
או שתמצאי קרבן אחר מבני הבית לטעימות. :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שאלה דחופה!
האם קמח 'כרגיל' יכול להצליח בבצק שמרים?
זה לא יצא כמו קמח לבן ועדיף לחפש מתכון יעודי כי לפעמים שמרים ללא גלוטן כוללים תוספים ואופני הכנה שונים.
זה לא שמשתמשים בתחליף לקמח עם מתכון רגיל וזהו.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה