SOS מטבח

אשה כשרה

משתמש צעיר
מים רותחים וסוכר (למפעלים מגיע חומר מוכן בשם 'סירופ סוכר')

מתכון:
 

אשה כשרה

משתמש צעיר
שמים בכוס - סוכר ומים רותחים (אצלנו אוהבים שמוסיפים לזה רום או יין)
ואיך שהתבנית יוצאת עוברים עם כף ושופכים על כל רוגעלך.
המים צריכים להיות רותחים וגם העוגיות/עוגה

מברישים במברשת כמו חלות... לפיזור מלא..
 

פרקטית

משתמש מקצוען
אני רוצה להכין עוגת גבינה אפויה שהמתכון מתאים לגדול תבנית אלומיניום של A4 (32*26)
אין לי את הגודל הזה אלא רק או גודל קטן יותר 31.5*21.5 או גדול יותר 41.5*30
או עגולה עם שוליים נמוכות 28 ס"מ
באיזה תבנית כדאי להשתמש?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני רוצה להכין עוגת גבינה אפויה שהמתכון מתאים לגדול תבנית אלומיניום של A4 (32*26)
אין לי את הגודל הזה אלא רק או גודל קטן יותר 31.5*21.5 או גדול יותר 41.5*30
או עגולה עם שוליים נמוכות 28 ס"מ
באיזה תבנית כדאי להשתמש?
כנראה כבר לא רלוונטי אולי להבא

מאד תלוי במתכון האם זו עוגה גבוהה או נמוכה?
לא כל עוגה אפשר להחליף.
לפי הערכה שלי, העגולה בערך אותה תכולה.

אולי במקרה הזה כדאי להוסיף או להפחית מכמויות במתכון?
 

אשה כשרה

משתמש צעיר
אני רוצה להכין עוגת גבינה אפויה שהמתכון מתאים לגדול תבנית אלומיניום של A4 (32*26)
אין לי את הגודל הזה אלא רק או גודל קטן יותר 31.5*21.5 או גדול יותר 41.5*30
או עגולה עם שוליים נמוכות 28 ס"מ
באיזה תבנית כדאי להשתמש?

פשוט ביותר, למדוד עם מים....
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אם אני מוציאה מהמקפיא פשטידת תפוחי אדמה ישר לתנור רותח, תוך כמה זמן זה מפשיר וחם?
 

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אני מוציאה מהמקפיא פשטידת תפוחי אדמה ישר לתנור רותח, תוך כמה זמן זה מפשיר וחם?
עלול להישרף מלמעלה והביפנוכו ישאר קפוא\קר
כדאי להנמיך את החום ותוך 15 דק ניראה לי שיהיה ראוי למאכל;)
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
עלול להישרף מלמעלה והביפנוכו ישאר קפוא\קר
כדאי להנמיך את החום ותוך 15 דק ניראה לי שיהיה ראוי למאכל;)
אני אשמח לתשובה מנסיון.
כי כרגע מדווחים לי מהבית שאחרי חצי שעה בתנור, זה רותח מלמעלה וקר בפנים.
 

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
להוריד את החום ל180!!!
לא להשאיר על החום הגבוה!
אם התנור חם הפשטידה אמורה להפשיר די מהר
 

saryk

משתמש מקצוען
להוריד את החום ל180!!!
לא להשאיר על החום הגבוה!
אם התנור חם הפשטידה אמורה להפשיר די מהר
אפשר להניח מלמעלה ניר כסף (לא לאטום כדי לתת לאדים לצאת ) או אפילו ניר אפיה לא מהודק
ולהשאיר את התנור על חום גבוה.
 

שקדי

משתמש מקצוען
כמה זמן אפשר להשאיר ריץ' קונדטורי (ממכירה ביתית) במקרר?
 

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מתכון לריזוטו יש?
לא ממש מצאתי בחיפוש משהו ברור.
תודה מראש !
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה