SOS מטבח

chaia

משתמש מקצוען
האם אפשר להכין עוגה עם קרם פטיסייר ולהקפיא? למשל להכין פאי עם קרם פטיסייר ולהקפיא

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
פעם ראשונה שאני מכינה דג סלומון, אני אוהבת המתכונים המתוקים יותר (חרדל, דבש, סילאן, סויה וכו' וכו')
אממה, הכל דורש סוג של השרייה במיץ לימון ובעלי לא אוהב את הטעם שהמיץ לימון נותן :(
אשמח לשמוע אם אפשרי בלי זה או שיש תחליף אחר

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פעם ראשונה שאני מכינה דג סלומון, אני אוהבת המתכונים המתוקים יותר (חרדל, דבש, סילאן, סויה וכו' וכו')
אממה, הכל דורש סוג של השרייה במיץ לימון ובעלי לא אוהב את הטעם שהמיץ לימון נותן :(
אם הסלמון טרי אין שום צורך להשרות.
אם הוא קפוא - הדיעות חלוקות.

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם הסלמון טרי אין שום צורך להשרות.
אם הוא קפוא - הדיעות חלוקות.
סלמון קפוא כמובן שעכשיו הוא מופשר
מה זה אומר דיעות חלוקות? מה יקרה אם לא אשים מיץ לימון? זה יפגע בטעם? ואם אכפה על כך עם רטבים ותבלינים אחרים, זה לא יעזור?

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נכון, אבל הוא עבר הקפאה.
אם הוא נקנה טרי לא אמור להיות לו טעם לוואי בשום מקרה.
מה זה אומר דיעות חלוקות? מה יקרה אם לא אשים מיץ לימון? זה יפגע בטעם? ואם אכפה על כך עם רטבים ותבלינים אחרים, זה לא יעזור?
זה אומר שזה עניין של טעם,
יש כאלו שאומרים שבלי לימון זה פחות טעים ויש שאומרים שזה לא נצרך בו.
(אם זה מעניין אותך, אישית אני לא משרה ויוצא מעולה בעיני.)

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ההשריה בלימון בכל מקרה אמורה להיות קצרה מאד.
תשרי במים עם מיץ לימון 8-10 דקות ולא יותר.

שקדי

משתמש מקצוען
אפשר במי מלח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה