אם הצבע שלו ורוד ולא אפור. ואין סימנים על האריזה שהוא הופשר כבר (מלא קרח בתוך הבשר..)האם אפשר להשתמש בחזה עוף קפוא שעבר לו התאריך לפני 4 חודשים???
אז אין בעיה.
אם הצבע שלו ורוד ולא אפור. ואין סימנים על האריזה שהוא הופשר כבר (מלא קרח בתוך הבשר..)האם אפשר להשתמש בחזה עוף קפוא שעבר לו התאריך לפני 4 חודשים???
לא!האם אפשר להשתמש בחזה עוף קפוא שעבר לו התאריך לפני 4 חודשים???
עד כמה שידוע לי , לא כדאי להקפיאהאם אפשר להכין עוגה עם קרם פטיסייר ולהקפיא? למשל להכין פאי עם קרם פטיסייר ולהקפיא
גרם זה משקל ומ"ל זה כמות.סתם שאלה כוס של 200 מ"ל כמה גרם זה?
150 גרם קורנפלורגרם זה משקל ומ"ל זה כמות.
תלוי מה את מודדת בכוס.
(יש חומרים כבדים יותר מאחרים= שוקלים יותר גרמים)
מומלץ להחזיק משקל מטבח בבית או מקסימום לשאול משכנים....150 גרם קורנפלור
230 גרם קמח
120 גרם סוכר
כמה כל דבר יוצא בכוס של 200 מ"ל?
בד"כ כן.אוקיי, תודה
ועוד שאלה, באלפחורס קריטי הדיוק בהחומרים?
לא יודעת150 גרם קורנפלור
230 גרם קמח
120 גרם סוכר
כמה כל דבר יוצא בכוס של 200 מ"ל?
לאהאם אפשר להכין עוגה עם קרם פטיסייר ולהקפיא? למשל להכין פאי עם קרם פטיסייר ולהקפיא
בכל מתכון שבו יש לקרוץ צורות מהבצק הדיוק קריטי.אוקיי, תודה
ועוד שאלה, באלפחורס קריטי הדיוק בהחומרים?
אם הסלמון טרי אין שום צורך להשרות.פעם ראשונה שאני מכינה דג סלומון, אני אוהבת המתכונים המתוקים יותר (חרדל, דבש, סילאן, סויה וכו' וכו')
אממה, הכל דורש סוג של השרייה במיץ לימון ובעלי לא אוהב את הטעם שהמיץ לימון נותן
אשמח לשמוע אם אפשרי בלי זה או שיש תחליף אחר
סלמון קפוא כמובן שעכשיו הוא מופשראם הסלמון טרי אין שום צורך להשרות.
אם הוא קפוא - הדיעות חלוקות.
נכון, אבל הוא עבר הקפאה.סלמון קפוא כמובן שעכשיו הוא מופשר
זה אומר שזה עניין של טעם,מה זה אומר דיעות חלוקות? מה יקרה אם לא אשים מיץ לימון? זה יפגע בטעם? ואם אכפה על כך עם רטבים ותבלינים אחרים, זה לא יעזור?
ההשריה בלימון בכל מקרה אמורה להיות קצרה מאד.סלמון קפוא כמובן שעכשיו הוא מופשר
מה זה אומר דיעות חלוקות? מה יקרה אם לא אשים מיץ לימון? זה יפגע בטעם? ואם אכפה על כך עם רטבים ותבלינים אחרים, זה לא יעזור?
אפשר במי מלחפעם ראשונה שאני מכינה דג סלומון, אני אוהבת המתכונים המתוקים יותר (חרדל, דבש, סילאן, סויה וכו' וכו')
אממה, הכל דורש סוג של השרייה במיץ לימון ובעלי לא אוהב את הטעם שהמיץ לימון נותן
אשמח לשמוע אם אפשרי בלי זה או שיש תחליף אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: