חיה סרוגים
משתמש מקצוען
היית משתמשת בשוקולד של עלית אם את ממיסה אותו?
יש לי פה במארז- מתלבטת האם להשתמש בו או שזה סיכון
יש לי פה במארז- מתלבטת האם להשתמש בו או שזה סיכון
אני השתמשתי, אבל לא לוקחת אחריות על אחריםהיית משתמשת בשוקולד של עלית אם את ממיסה אותו?
יש לי פה במארז- מתלבטת האם להשתמש בו או שזה סיכון
אני אישית הייתי משתמשת לעצמי, לא לוקחת סיכון על אחרים...היית משתמשת בשוקולד של עלית אם את ממיסה אותו?
יש לי פה במארז- מתלבטת האם להשתמש בו או שזה סיכון
כמה זמן לשת את הבצק?הכנתי בצק לחלות, שמתי שמרים, לא פספסתי כלום
מתכון שמכינה מלא, אף פעם לא קרה לי שהתפקשש
עכשיו משום מה לא תופח...
יש מה לעשות?? להציל אותו? או שהלך עליו???
לשתי אותו איזה רבע שעהכמה זמן לשת את הבצק?
יכול להיות שרשת הגלוטן פשוט לא מפותחת מספיק
או לחלופין שלא עבר מספיק זמן
ואגב, תמיד אפשר להכין מהבצק הזה פוקאצ'ות
היית משתמשת בשוקולד של עלית אם את ממיסה אותו?
יש לי פה במארז- מתלבטת האם להשתמש בו או שזה סיכון
בגדול, החיידק מושמד בחום מעל 70 מ"צ, אבל יש זן מסויים שיותר עמיד לחום.אני אישית הייתי משתמשת לעצמי, לא לוקחת סיכון על אחרים...
חברה שלי טוענת שהיא ששמעה שמותר בחום (בישול/אפייה), למרות שזה נשמע לי מעט מופרך, הרי גם את השוקולד עצמו מעבירים בחום (בתהליך הייצור - המסה, בישול וכו'), לא?
מקפיצה!שואלת לגבי קוגל אטריות-
פעם ראשונה מכינה בסיר על האש
ראיתי במתכון (של @KR האלופה) אש קטנה מוקטנת
השאלה אם צריך לתת הרתחה בהתחלה או שמייד מתחילים בלהבה הנמוכה?
ואולי יש טיפים נוספים באפיית קוגל בסיר על האש?
די דחוף, תודה!
@ה. בקרהכנתי את המתכון של @ה בקר
סורבה תותים
ושמתי שתי כפיות גדושות מלח!!!
במקום סוכר
יש לי מה לעשות או שהלך פייפן???
אני חושבת שזה לגמרי ענין של טעםלהטביל אותם בחלב/ קפה/ שוקו???
[יש לו ריח של קפה]
בוצע.בחלב (כדי לא להוסיף עוד טעם קפה.)
.
יש ברשת המלצות לגרעיני פשתן טרי+מיםתחליף דחוף לביצים בפשטידת ברוקולי..
יש לי הכל חוץ מביצים וחייבת שיהיה מוכן לפני שעה
יש משהו במקום?
שמעתי על תפו"א קטן מרוסק לפירה כתחליףתחליף דחוף לביצים בפשטידת ברוקולי..
יש לי הכל חוץ מביצים וחייבת שיהיה מוכן לפני שעה
יש משהו במקום?
יש לי בבית! חחיש ברשת המלצות לגרעיני פשתן טרי+מים
ביחס מסוים
אבל זה מוצר פחות זמין מביצה.
יש לי בבית! חח
תוכלי לחפש לי מקור?
סליחה שמטריחה--
עד שיתבשל..שמעתי על תפו"א קטן מרוסק לפירה כתחליף
(בד"כ עבור אלרגיים לביצים)
לא ניסיתי.
תודה!!!תחליפי ביצים - מתכונים ב-10 דקות
מחפשים תחליף לביצים להכנת מאכלים שונים? כאן תמצאו טבלת תחליפי ביצה מכל הסוגים - תחליף ביצה טבעוני, המרה בשמן ועוד. לקריאת המדריך >www.10dakot.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: