לאחרונה כשביקרתי בחנות למוצרי אפיה, צדה את עיני קופסה עם גבישים בלתי מזוהים, עם הכיתוב "חמאת קקאו" מיהרתי לרכוש, כי נזכרתי שמעת לעת אני נתקלת במתכונים במוצר הזה , ומפני שלא היה לי אותו , אני ממהרת לדלג על המתכון. אך דא עקא... מאז שקניתי, נעלמו כל החמאות קקאו מהמתכונים... מי יכולה להסביר לי למה זה טוב , ולמה משמש? ניסיתי להמיסו יחד עם שוקולד מריר כציפוי לעוגה, אך לא נודע כי בא אל קרבה... כאילו כלום...
מי תייעץ לי ותושיע את חמאת הקקאו מרביצה משמימה על המדף???
לציפוי כדי שיצא נוזלי וחלק מוסיפים חמאת קקאו מומסת לשוקולד.אולי הבעייה ביחסים. כמה חמאה לכמה שוקולד?
היחס זה 20% ממשקל השוקולד.