SOS מטבח

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
לאחרונה כשביקרתי בחנות למוצרי אפיה, צדה את עיני קופסה עם גבישים בלתי מזוהים, עם הכיתוב "חמאת קקאו" מיהרתי לרכוש, כי נזכרתי שמעת לעת אני נתקלת במתכונים במוצר הזה , ומפני שלא היה לי אותו , אני ממהרת לדלג על המתכון. אך דא עקא... מאז שקניתי, נעלמו כל החמאות קקאו מהמתכונים... מי יכולה להסביר לי למה זה טוב , ולמה משמש? ניסיתי להמיסו יחד עם שוקולד מריר כציפוי לעוגה, אך לא נודע כי בא אל קרבה... כאילו כלום...
מי תייעץ לי ותושיע את חמאת הקקאו מרביצה משמימה על המדף???
אולי הבעייה ביחסים. כמה חמאה לכמה שוקולד?
לציפוי כדי שיצא נוזלי וחלק מוסיפים חמאת קקאו מומסת לשוקולד.
היחס זה 20% ממשקל השוקולד.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

גלגל2

משתמש פעיל
יש לי 2 מתכוני עוגות שכבות וקרם ביניהם
עוגות טעימות ומשובחות
אבל אני נמנעת מלהכין אותם כי הקרם מכיל ביצה חיה
מה אפשר להחליף במקום הביצה שהקרם יצא טוב?
1-עוגת קפה - הקרם מורכב משמן (מרגרינה במקור) סוכר קפה וביצים
2-עוגת בננה - הקרם מורכב- שמן כנ"ל סוכר פודינג ליקר בננות וביצים
אשמח לעיצות!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לי 2 מתכוני עוגות שכבות וקרם ביניהם
עוגות טעימות ומשובחות
אבל אני נמנעת מלהכין אותם כי הקרם מכיל ביצה חיה
מה אפשר להחליף במקום הביצה שהקרם יצא טוב?
1-עוגת קפה - הקרם מורכב משמן (מרגרינה במקור) סוכר קפה וביצים
2-עוגת בננה - הקרם מורכב- שמן כנ"ל סוכר פודינג ליקר בננות וביצים
אשמח לעיצות!!
בשניהם אפשר להחליף בשמנת מתוקה, ריצ' או קרם קוקוס.
אם משתמשים בריצ' במתכון הראשון כדאי להשמיט את הסוכר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מה זה קרם קוקוס?
הנה הסבר מאיר עיניים על הקרם ועל אופן ההקצפה:
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש לי 2 מתכוני עוגות שכבות וקרם ביניהם
עוגות טעימות ומשובחות
אבל אני נמנעת מלהכין אותם כי הקרם מכיל ביצה חיה
מה אפשר להחליף במקום הביצה שהקרם יצא טוב?
1-עוגת קפה - הקרם מורכב משמן (מרגרינה במקור) סוכר קפה וביצים
2-עוגת בננה - הקרם מורכב- שמן כנ"ל סוכר פודינג ליקר בננות וביצים
אשמח לעיצות!!
כמוני כמוך.
 

United

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
איך מונעים מהשמן העמוק של השניצלים להשחיר תוך דקה?
(כן, שמתי עיגולי גזר ולא עזר)
 

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מומלץ להכניס לשמן חתיכת גזר טרי בתחילת הטיגון ולהחליפה מדי פעם. הסיבה לכך היא שהגזר עשיר בבטא-קרוטן ובקרוטנואידים נוספים, המונעים את חמצונו של השמן ושומרים על איכותו. למעשה, זה כמו להכניס אנטיאוקסידנטים לשמן.
כן, שמתי עיגולי גזר ולא עזר
א. שימי עוד גזר
ב. תחליפי מידי פעם את הגזר
ג. וכמובן מידי פעם גם את השמן;)
 

aשרהא

משתמש צעיר
הכנתי סופלה ושכחתי להוסיף קמח -הכנסתי ככה לתנור ואז נזכרתי שלא הוספתי קמח
האם יצא מזה משהו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי סופלה ושכחתי להוסיף קמח -הכנסתי ככה לתנור ואז נזכרתי שלא הוספתי קמח
האם יצא מזה משהו?
משהו כן.
אבל הוא יתפרק מהר ויהיה קצת צמיגי.
למרות שיכול להיות שבשביל ופלה זה יהיה סביר בהחלט ואפילו טעים

הצו'לנט יצא לי מלוח מלוח :(
איך מאזנים טעמים?
את יכולה להוסיף סוכר. עדיף חום.
או מים ואז לשפוך מהרוטב חלק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה