SOS מטבח

מי כעמך

משתמש רשום
דחוף! אני מנסה להשחים סוכר וזה יוצא גרגירים האם אפשר עוד להציל את זה?
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אודה מאד מאד לעזרת המומחיות,
חייבת תשובה בדחיפות:
מה אפשר לשים במקום פודינג וניל בעוגת גבינה פירורים [קרה, של קרין גורן]?
לפי המתכון צריך חבילה,
יש לי כ- שליש חבילה.
יש סיכוי להמיר במשהו?
המון תודה!!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שלושת התחליפים שעולים בדעתי לא כל כך מהירים:
1. לקנות עמילן נמס נקי של גלעם , לערבב עם סוכר וניל ולהוסיף שתי כפות לכוס תערובת עוגה ואז לערבב לתוך העוגה.
2. לסנן את הגבינות כדי שיהיו בהן פחות נוזלים והן תתייצבנה גם עם שליש פודינג.
3. להכין מסת ג'לטין מ-5 גרם ג'לטין + 25 מ"ל מים/חלב, לערבב ולהשהות רבע שעה.
לחמם במיקרו עד שהמסה נוזלית (פחות מדקה אז שימו עין). לערבב עם חלק מבלילת הגבינה לתערובת חלקה ואז עם כל בלילת העוגה.
או פשוט להוסיף רק שליש חבילת פודינג ולקוות שהעוגה תהיה עדיין יציבה.

קורנפלור לא יסייע במקרה הזה כי הוא חייב לעבור סוג של בישול.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אודה מאד מאד לעזרת המומחיות,
חייבת תשובה בדחיפות:
מה אפשר לשים במקום פודינג וניל בעוגת גבינה פירורים [קרה, של קרין גורן]?
לפי המתכון צריך חבילה,
יש לי כ- שליש חבילה.
יש סיכוי להמיר במשהו?
המון תודה!!!
אפשר להמיר לכמות זהה של קורנפלר + שקית סוכר וניל.

עריכה: אופס, לא שמתי לב שמדובר בעוגה קרה.
קורנפלור לא יתאים, כמו ששירה כתבה.
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שלושת התחליפים שעולים בדעתי לא כל כך מהירים:
1. לקנות עמילן נמס נקי של גלעם , לערבב עם סוכר וניל ולהוסיף שתי כפות לכוס תערובת עוגה ואז לערבב לתוך העוגה.
2. לסנן את הגבינות כדי שיהיו בהן פחות נוזלים והן תתייצבנה גם עם שליש פודינג.
3. להכין מסת ג'לטין מ-5 גרם ג'לטין + 25 מ"ל מים/חלב, לערבב ולהשהות רבע שעה.
לחמם במיקרו עד שהמסה נוזלית (פחות מדקה אז שימו עין). לערבב עם חלק מבלילת הגבינה לתערובת חלקה ואז עם כל בלילת העוגה.
או פשוט להוסיף רק שליש חבילת פודינג ולקוות שהעוגה תהיה עדיין יציבה.

קורנפלור לא יסייע במקרה הזה כי הוא חייב לעבור סוג של בישול.
מדהימה. איזו זריזות! ואיזה ידע!
לא שיערתי שהפודינג משמש בתפקיד המייצב. ממש הגיוני מה שאת כותבת.
כנראה לא כדאי לשחק עם זה.
[במיוחד שאני רוצה לזלף את הגבינה לתוך כוסות....]
המון תודה!
 

רחלי98

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
דחוףףףף
אני באמצע לעשות בצק לאוזני המן של דבורה סורצקין
וזה מאודדדדד פירורי ולא מעובד
מה לעשותתת???
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
2 ביצים l
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דחוףףףף
אני באמצע לעשות בצק לאוזני המן של דבורה סורצקין
וזה מאודדדדד פירורי ולא מעובד
מה לעשותתת???
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
2 ביצים l
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
תוסיפי מים.
אבל מעט!
כף ולערבב
כף ולערבב
רק עד שנהיה טוב.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דחווווף
הכנתי נשיקות מרנג
והם לא מתייבשות
הם יותר מ-3 שעות בתנור
יש מה לעשות???
אפית הנשיקות יכולה לקחת גם יותר זמן.
החום נמוך מספיק? הנשיקות בהירות דיין?
תתני להן את הזמן שלהם, אפילו עוד 3 שעות עד שיהיה מוכן לחלוטין.
זה שווה את זה:cool:
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עזרתכן בבקשה:
אני מכינה מוס שמורכב משמנת מתוקה, חלב, פודינג, נוגט וקקאו.
במתכון מנאמר לשים הכל בקערה ולהקציף לקצפת יציבה.
הכל התאחד יפה אבל אני מקציפה כבר הרבה זמן וקצפת יציבה זה לא.
המסה רכה מידי ולא ניתנת לזילוף.
להקציף בעקשנות עד שנהיה? משהו אחר?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@רחל סרולוביץ
לא יודעת מי נתן לך את המתכון הזה אבל קצפת חלבית שמיועדת לזילוף לא אמורה להכיל חלב.
חלב מוסיפים לקצפת למריחה/ מלית בלבד והוא בעיקר נועד "למתוח" את הכמות.
תנסי להוסיף פודינג .
 

חנה הינדה

משתמש מקצוען
הכנתי את העוגה הזאת של שירי עכשיו
אני רוצה לשלוח אותה מחר
איך הכי נכון לשמור
במקרר? בפריזר? עטוף בניילון על השולחן?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה