SOS מטבח

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
סתם מעניין
שמרסקים עוגיות כאלו לפרורים
(כמו ששירה כתבה פעם)
זה לא נהיה במרקם של בוץ בגלל המילוי?
אם עושים את זה בפולסים - לא.
אם טוחנים מדי הרבה זמן זה עלול לקרות.
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
עלי סלרי טרי, אפשר להקפיא?
אני קונה חבילה, וזורקת - כי אני לא משתמשת הרבה, פתאום חשבתי אולי כמו פטרוזליה וכו' שאני מקפיאה ויוצא מצוין, אפשר גם סלרי?????

תודה!
 

כיפת ברזל

משתמש פעיל
מקווה שזה המקום לשאול...
אשכולי הטורטים/עוגות בחושות באמת עושים חשק, אבל אף פעם לא יצאה לי עוגת טורט טובה.
לרוב יוצאות קשות מדי, דחוסות ומתפוררות. אך לא שרופות.
לחילופין, יוצאות לא אפויות...
אנא, עצותיכן ונסיונכן!
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מקווה שזה המקום לשאול...
אשכולי הטורטים/עוגות בחושות באמת עושים חשק, אבל אף פעם לא יצאה לי עוגת טורט טובה.
לרוב יוצאות קשות מדי, דחוסות ומתפוררות. אך לא שרופות.
לחילופין, יוצאות לא אפויות...
אנא, עצותיכן ונסיונכן!
תודה רבה
נשמע שמשהו באפיה אצלך לא נכון.
אולי חם מדי.
צריך לבדוק.
"נדבר" על זה בשבעו הבא בעז"ה
 

סופר ומונה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מה ההבדל בין כוסמין 80 לכוסמין 100?
אפינו לחמניות מכוסמין בהיר % 100 יצא מצוין וממש נראה קמח לבן,
אפינו מכוסמין 80% - יצא דחוס. כהה יחסית וטעם לוואי!
מי יודע?
 

ממתינה

משתמש מקצוען
מה ההבדל בין כוסמין 80 לכוסמין 100?
אפינו לחמניות מכוסמין בהיר % 100 יצא מצוין וממש נראה קמח לבן,
אפינו מכוסמין 80% - יצא דחוס. כהה יחסית וטעם לוואי!
מי יודע?
שניהם מאותה חברה?
לפעמים יש הבדל משמעותי בין החברות באיכות הקמח ובנקיונו.
בדר''כ כוסמין 80% יוצא בהיר כמו קמח לבן.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מה ההבדל בין כוסמין 80 לכוסמין 100?
אפינו לחמניות מכוסמין בהיר % 100 יצא מצוין וממש נראה קמח לבן,
אפינו מכוסמין 80% - יצא דחוס. כהה יחסית וטעם לוואי!
מי יודע?
יש קמח כוסמין לבן
יש קח כוסמין
וזה לא אותו דבר
הראשון הרבה יותר בהיר ודומה לקמח הלבן הרגיל בהתנהגותו.
השני כהה יותר וכבד יותר [מעולה, לא סותר]
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש קמח כוסמין לבן
יש קח כוסמין
וזה לא אותו דבר
הראשון הרבה יותר בהיר ודומה לקמח הלבן הרגיל בהתנהגותו.
השני כהה יותר וכבד יותר [מעולה, לא סותר]
קמח כוסמין לבן הוא לא קמח מלא! הוא קמח לבן בעצם, ללא נבט ולא קליפה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קמח כוסמין לבן הוא לא קמח מלא! הוא קמח לבן בעצם, ללא נבט ולא קליפה.
אני יודעת.
אבל כתבתי כדי להדגיש שיש מי שקונה קמח כוסמין לבן וחושבת שזה כוסמין ואז פתאום קונה כוסמין מלא ולא מבינה למה יש הבדלים.
 

מירי456

משתמש מקצוען
אני צריכה להכין למחר כמות של תפו"א בתנור - צ'יפסים
איך יש לי בכ"ז אפשרות להתחיל את העבודה היום?
מחר הזמן שלי מאוד מצומצם
 

ניהול דירות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני צריכה להכין למחר כמות של תפו"א בתנור - צ'יפסים
איך יש לי בכ"ז אפשרות להתחיל את העבודה היום?
מחר הזמן שלי מאוד מצומצם
יש לקנות שקיות גדולות של ציפס קפוא, תיקני היום ומחר רק תשימי בתנור, אפילו ללא תוספת שמן.
יתרונות: מישהו אחר עבד בשבילך, זמן אפיה קצר וטעים מאוד.

או שתקלפי היום את התפו"א ותשימי בקערה עם מים, מחר תחתכי ותאפי.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אני צריכה להכין למחר כמות של תפו"א בתנור - צ'יפסים
איך יש לי בכ"ז אפשרות להתחיל את העבודה היום?
מחר הזמן שלי מאוד מצומצם
קראתי לא מזמן טיפ למקרים כאלו,
לקלף ולחתוך יום קודם ולבשל במים חלקית - שעדיין יהיה קצת קשה
וביום האירוע לתבל ולאפות.
לא ניסיתי.
 

סופר ומונה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תודה ה.בקר על התשובה. בקיצור ה100% שקניתי היה כוסמין לבן לא מלא(כאילו 0%...), וה80% היה מלא כמעט לגמרי.
זה הבדל גדול ועכשו זה מובן לי.
איך לעבוד איתו שיצא מוצלח? -את זה נצטרך עוד ללמוד.
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ציפס - בישלתי תפו"א לריכוך חלקי, עכשיו אני צריכה לטגן אותם בשמן קצת עמוק (2 ס"מ בערך) - כמה זמן הטיגון אמור לקחת?
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה