SOS מטבח

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אני לא מבינה, אחד מילדי לוקח שנים לחיידר ביצה קשה(לא רוצה לחם) והביצים נשארות עד שבוע טריות לגמרי.
כשמכינים לשבת ביצים הן גם ליותר מ24 שעות.
ואני מדברת כמובן על ביצה בשלמותה וקליפתה
גם אני חשבתי כך,
עד ששמעתי את זה מכמה וכמה אנשים,
הייתי בטוחה שרק אצלי הסעיף הזה פסח...

ובקשר לשבת-
מאז אני משתדלת להכין ביצים ממש לפני שבת:(...
 

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
Screenshot from 2020-02-02 20-57-52.png
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
דחוף! נשיקות בתנור, עם טורבו או בלי?
טורבו לא הכרחי אא"כ את אופה בבת אחת מספר תבניות.
ומרנג לא אופים אלא מייבשים.
אם את רוצה נשיקות לבנות תקפידי על אפיה ארוכה בחום נמוך.
90 מעלות לכל היותר.
 
נערך לאחרונה ב:

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
טורבו לא הכרחי אא"כ את אופה בבת אחת מספר תבניות.
ומרנג לא אופים אלא מייבשים.
אם את רוצה נשיקות לבנות תקפידי על אפיה ארוכה בחום נמוך.
90 מעלות לכל היותר.
את מתכוונת על התוכנה של האוכל ולא של המאפים?
כמו תפו"א וכדו'?
 

batglas

משתמש פעיל
סימון של פס למעלה ולמטה, עם מאוורר באמצע.
שומעים את המאוורר עובד
 

יונלה

משתמש מקצוען
אצלי יש באופן קבוע ביצים קשות במקרר, עם קליפה, ומחזיקים טוב אפילו יותר משבוע,

אם המקרר מקרר טוב למה לחשוש?
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ברוגלך ושמרים- ניסיתי עם אותו בצק אחרי שהרוגעלך יצאו מושלם
אז לא תופח לך אחרי שאת עושה את הצורה של העוגה?
אולי את מהדקת מידי חזק את ההגליל?
או מחכה מידי הרבה זמן לפני ההכנסה לתנור (כי זה הרבה התעסקות וכד') ואז כבר לשמרים 'אין כח' לתפוח?
 

142

משתמש רשום
אז לא תופח לך אחרי שאת עושה את הצורה של העוגה?
אולי את מהדקת מידי חזק את ההגליל?
או מחכה מידי הרבה זמן לפני ההכנסה לתנור (כי זה הרבה התעסקות וכד') ואז כבר לשמרים 'אין כח' לתפוח?
תודה
אולי באמת עובר זמן
כי רק אחרי ההתפחה אני מתחילה להתעסק בעוגה
 

מאורגנת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
כשכתוב במתכון עוגיות אוראו
האם הכוונה היא לעוגיות עם מילוי (עוגית סנדוויץ)
או עוגיה נטו ללא הקרם ?
 

מאורגנת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
סתם מעניין
שמרסקים עוגיות כאלו לפרורים
(כמו ששירה כתבה פעם)
זה לא נהיה במרקם של בוץ בגלל המילוי?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה