SOS מטבח

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הצילו!
הכנתי בצק שמרים מ3 קילו קמח.
הפרשת חלה והכל.
מתכננת להכניס לתנור לחמניות שום.
בום הפסקת חשמל.
מעכשיו ועד 5 בבוקר.
מה עושים עם הבצק?
למקפיא? למקרר? לפח?
אויש,
לא מבינה בזה הרבה, אבל אולי יש לשכנים שלכם גנרטור?
 

chani2006

משתמש מקצוען
למקרר זה גורם לתפיחה איטית
אני לפעמים מכינה תבנית עם לחמניות בלילה,
שמה במקרר מוכן וקלוע.
בבוקר שמה בתנור חצי שעה על 50 מעלות ואז אופה
יוצא מושלם!
אבל זה כבר תפח יותר משעתיים...
זה לא יחמיץ?
אויש,
לא מבינה בזה הרבה, אבל אולי יש לשכנים שלכם גנרטור?
רעיון. למרות שהשעה קצת פחות...
בודקת...

תודה.
 

אילה ג

משתמש פעיל
ריצ' רגיל שעבר התאריך והיה כל הזמן במקרר,
התאריך 31/12/21
נראה לכם אפשר להשתמש?
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ערב טוב,
עוגת גבינה בציפוי שמנת חמוצה
ואין שמנת חמוצה...
יש לי גיל! כמה גרוע זה יכול להיות?
מה דעתכן לערבב גיל עם ריבת חלב?
 

מירימ

משתמש פעיל
שלום,
הכנתי עיסה לכדורי פלאפל
העיסה יצאה קצת דביקה, לא נורא..
הכנסתי למחבת עם שמן רותח, על אש גדולה
והכורים התמוססו...הכל נהיה פירורים..

מה צריך להוסיף ולשנות כדי להציל את שארית העיסה?
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כמה זמן מחזיק במקרר סלט ערבי(עגבניות שום שמן ותבלינם?)
 

efrat.walla

משתמש פעיל
ערב טוב,
עוגת גבינה בציפוי שמנת חמוצה
ואין שמנת חמוצה...
יש לי גיל! כמה גרוע זה יכול להיות?
מה דעתכן לערבב גיל עם ריבת חלב?
וואו אני בדיוק הרגע באותה דילמה!
מה עשית בסוף?
לי יש יוגורט 1.7%
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שלום,
הכנתי עיסה לכדורי פלאפל
העיסה יצאה קצת דביקה, לא נורא..
הכנסתי למחבת עם שמן רותח, על אש גדולה
והכורים התמוססו...הכל נהיה פירורים..

מה צריך להוסיף ולשנות כדי להציל את שארית העיסה?
חסר לך משהו מקשר.
כנראה היית צריכה עוד חומוס טחון
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הכנתי בצק לפיצה
לא נעים להתוודות:cry::cry::cry:
אבל גם ממרום גילי קורה ........
פשוט שכחתי לשים שמרים
ורק כשראיתי שהבצק לא תופח -קלטתי את הבראך.....
בלית ברירה עשיתי בצק חדש
עכשיו, מה אפשר לעשות עם הבצק ללא השמרים?
חשבתי על מקלות מלוחים אבל גם שם יש לפחות אבקת אפיה
אבל ככה בלי שום מרכיב להתפחה -מה יש לעשות?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי בצק לפיצה
לא נעים להתוודות:cry::cry::cry:
אבל גם ממרום גילי קורה ........
פשוט שכחתי לשים שמרים
ורק כשראיתי שהבצק לא תופח -קלטתי את הבראך.....
בלית ברירה עשיתי בצק חדש
עכשיו, מה אפשר לעשות עם הבצק ללא השמרים?
חשבתי על מקלות מלוחים אבל גם שם יש לפחות אבקת אפיה
אבל ככה בלי שום מרכיב להתפחה -מה יש לעשות?
למה לא להוסיף עכשיו אבקת אפיה וללוש מחדש?
 

אילה ג

משתמש פעיל

hbecker

shira bira

חדוי כנרת


וכל מי שיודעת,
מה זה איססקובר? זה החומר שעושים איתו את התחרות?
יודעות לומר לי איך להשתמש? אני רוצה להדביק את זה על פטיפור שוקולד ולצבוע את זה באבקת כסף,
אשמח לעזרה במהירות.
שאלה נוספת,
יש לי תבנית סיליקון - מצרפת תמונה,
מה אני יכולה להכין איתה לבר של אירוסין,
זה נראה לי מידי גדול לפטיפור הקוטר 4.5 ס"מ והגובה 4.5 ס"מ
88.JPG
,
יש לכן רעיון?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה