מנסיון של ידיים חלשות הכי קל לחתוך שוקולד בקיץ.
ועכשיו ממש ממש קר והוא נוקשה ובורח מהסכין.
ועכשיו ממש ממש קר והוא נוקשה ובורח מהסכין.
איך אפשר לחמם אם אין מיקרו?מנסיון של ידיים חלשות הכי קל לחתוך שוקולד בקיץ.
ועכשיו ממש ממש קר והוא נוקשה ובורח מהסכין.
תנור, גז, חסר???איך אפשר לחמם אם אין מיקרו?
עד כמה צריך לקצץ?
איך מחממים על גז?תנור, גז, חסר???
כדי שתוכלי לחתוך ביתר קלות או כדי להמיס?איך מחממים על גז?
אני צריך להמיס 400 גרם שוקולד קצוץ.כדי שתוכלי לחתוך ביתר קלות או כדי להמיס?
תניח על הגז סיר עם מים רותחים.אני צריך להמיס 400 גרם שוקולד קצוץ.
והשוקולד - שבור לקוביות? יותר קצוץ?תניח על הגז סיר עם מים רותחים.
מעל הסיר תניח סיר עם השוקולד.
תערבב עד שהכל נמס ואחיד.
הסיר העליון לא אמור להיות בתוך המים, אלא מעל.
(הכי מומלץ לערבב עם מרית סיליקון = לקקן)
אם יש שאלות, בכיף!
לא משנה.והשוקולד - שבור לקוביות? יותר קצוץ?
או שאפשר פשוט להשים את השוקולד בשקית נילוןתניח על הגז סיר עם מים רותחים.
מעל הסיר תניח סיר עם השוקולד.
תערבב עד שהכל נמס ואחיד.
הסיר העליון לא אמור להיות בתוך המים, אלא מעל.
(הכי מומלץ לערבב עם מרית סיליקון = לקקן)
אם יש שאלות, בכיף!
נכון, אבל יש לציין ש:או שאפשר פשוט להשים את השוקולד בשקית נילון
ולהכניס בתוך סיר מים חמים שעל האש בזהירות
ולפעמים יש חור קטנצ'יק בשקית שאפילו לא רואים אותואו שאפשר פשוט להשים את השוקולד בשקית נילון
ולהכניס בתוך סיר מים חמים שעל האש בזהירות
נשארתם עם הלא בריא בדיוק כמו בסיר עם שקית.נכון, אבל יש לציין ש:
א. יוצא הרבה פחות איכותי.
ב. לא בריא.
סתם גילוי נאות...
כשאין לי סבלנות להתקשקש עם סירים (המיקרו בשרי), הכי קל להכניס את קוביות השוקולד לשתי שקיות עבות ואותן (לא היבהל!) לקומקום...
(הכי נוח להשאיר את החלק מעל הקשר מעט מחוץ לקומקום, ואז קל להוציא.)
ברור.ולפעמים יש חור קטנצ'יק בשקית שאפילו לא רואים אותו
טיפת מים קטנה או אפילו אדים לתוך השוקולד- והלך השוקולד.
וכמו שכתבו ממש לא בריא
נשארתם עם הלא בריא בדיוק כמו בסיר עם שקית.
שיקול של זמן מול בריאותולפעמים יש חור קטנצ'יק בשקית שאפילו לא רואים אותו
טיפת מים קטנה או אפילו אדים לתוך השוקולד- והלך השוקולד.
וכמו שכתבו ממש לא בריא
נשארתם עם הלא בריא בדיוק כמו בסיר עם שקית.
אני מחממת בתנור שניצלים מטוגנים, כמה דקות על חום ממש גבוה. יוצא כמו טרי.אני רוצה להכין שניצלים לחבר׳ה , ואני צריכה לצאת מהבית ולא אוכל לטגן להם אותם טריים. מה אתן ממליצות לעשות? לטגן לפני ושיחממו בתנור? להכין עם הביצה והפירורי לחם ולשמור במקרר (אפשרי בכלל?) ושהם יטגנו בעצמם?או רעיון אחר?
זה הכי טעים, אם הם יכולים לטגן בעצמם. אין בעיה לשמור במקרר.להכין עם הביצה והפירורי לחם ולשמור במקרר (אפשרי בכלל?) ושהם יטגנו בעצמם
את יכולה להכין בתבנית תנור בלי ביצה והילדים ידליקו את התנור ויאפו 12 דקות בערך.אני רוצה להכין שניצלים לחבר׳ה , ואני צריכה לצאת מהבית ולא אוכל לטגן להם אותם טריים. מה אתן ממליצות לעשות? לטגן לפני ושיחממו בתנור? להכין עם הביצה והפירורי לחם ולשמור במקרר (אפשרי בכלל?) ושהם יטגנו בעצמם?או רעיון אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: