SOS מטבח

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יש לי שאלה בכללי על המתכונים כאן, מקווה שזה המקום לשאול...
כשמתפרסם מתכון- האם אפשר לסמוך על מה שכתוב בהתחלה או שעלי לקרוא את כל התגובות לוודא שלא היו תיקונים וכו'?
ראיתי כמה פעמים בתגובות משהו כמו- 2 כוסות קקאו על כוס סוכר? ואז הכותבת עונה- נכון טעות 2 סוכר על 1 קקאו. השאלה שלי אם זה מתעדכן במתכון עצמו.
תודה רבה!
לא תמיד זה מתעדכן, אך אם את מבינה מעט במטבח לרוב הטעויות הן טעויות בולטות.
 

גילה רינה

משתמש פעיל
איך מורידים מתיקות
הכנתי מוס מקצפת ריץ וממרח נוגט, יצא מידיי מתוק יש מה לעשות?
תודה
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שמנת חמוצה שהתאריך שלה עבר ב29/11
מה דינה?
(היא חמוצה כבר, הרי)
 
D

Deleted 66182

אורח
בצק פילו (מצונן, לא קפוא) שעבר לו התאריך ביומיים.. יצא לכן להשתמש?
אם אין ריח/טעם/מראה-נקודות וכיו"ב (-: לא אמור להיות בעיה.
רוב הדברים תאריך הפג תוקף בקירור טובים לפחות שבוע
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם עדיין רלוונטי...
שמנת חמוצה בדרך כלל שורדת עוד זמן רב לאחר התאריך תפוגה שכתוב עליה.
יותר ממוצרי חלב אחרים.
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם עדיין רלוונטי...
שמנת חמוצה בדרך כלל שורדת עוד זמן רב לאחר התאריך תפוגה שכתוב עליה.
יותר ממוצרי חלב אחרים.
היום הגעתי להשתמש בה בפועל, אז תודה, זה אכן עוזר לי
הכנסתי אותה לתוך העוגה אני מקווה שאכן לא ירגישו
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מה קורה אם שכחתי להכניס לעוגה אבקת אפיה?.......
רק לא תופח? או משפיע על עוד משהו?....
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אני באמצע להכין מרשמלו מצופה בשוקולד מריר, אבל כשאני מצפה בסוכריות השוקולד עדיין רטוב וגולש למטה...
צריך להכניס את זה למקרר להתקשות מיד אחרי הציפוי?? לכמה זמן?
אני צריכה את זה למחר..
 

רבקה כ.

משתמש פעיל
אני באמצע להכין מרשמלו מצופה בשוקולד מריר, אבל כשאני מצפה בסוכריות השוקולד עדיין רטוב וגולש למטה...
צריך להכניס את זה למקרר להתקשות מיד אחרי הציפוי?? לכמה זמן?
אני צריכה את זה למחר..
זה יפה הנטיפים מהשוקולד,
אם את לא אוהבת תנסי לנער את המרשמלו שירד ממנו הכמות המיותרת של השוקולד,
ואז תנעצי את השיפוד עם המרשמלו על קלקר, שזה יעמוד,
מומלץ להכניס למקרר אחרי שאת גומרת, עד להתקשות סופית,
אפילו הייתי ממליצה לשמור עד מחר במקרר.
 

כתומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כתוב לי במתכון XXX גרם שוקולד מריר קצוץ.
איך יש לי שוקולד קצוץ?
איך קוצצים?
 

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כן,
בעיקרון אפשר עם מעבד מזון
או פעם ראיתי לא נסיתי
לדפוק עם פטיש
אולי למיששהי אחרת יהו רעיונות יותר מוצלחים
@shira bira
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכי נוח בסכין שף או כל סכין חדה וטובה.
חותכים לרוחב ולאורך
קר מאד בחוץ אז שימו במיקרו לכמה שניות
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה