לפי דעתי בשוקולית ואז להוריד את כמות הסוכר.במה אפשר להמיר קקאו בעוגה?
לפי דעתי בשוקולית ואז להוריד את כמות הסוכר.במה אפשר להמיר קקאו בעוגה?
ראית מאיזה תאריך השאלה?לפי דעתי בשוקולית ואז להוריד את כמות הסוכר.
ממש לא .ראית מאיזה תאריך השאלה?
ממש לא .
תודה על התשובה המהירה אבל כבר הסתדרתי.לפי דעתי בשוקולית ואז להוריד את כמות הסוכר.
אני אמרתי להוציא את השוקולד מהתבנית ורק אז למלא? לא חושבת. ממלאים בתבנית.@hbecker
shira bira
וכווולם
רציתי לשאול דחוף:
אני רוצה להכין בר פטיפורים לשמחה שבעוד חודשיים, זה פעם ראשונה שאני מכינה כאלו דברים, ויש לי כל מיני שאלות:
1. באיזה שוקולד הכי טוב להשתמש בשביל פטיפורים בתבניות סיליקון: שוקולד מריר פשוט / שוקולד צ'יפס / שוקולד לאפיה?
2. ניסיתי עם שוקולד צ'יפס ואחרי ההקפאה כשהוצאתי מהסיליקון, כל נגיעה שלי מיד ממיסה את השוקולד, מה הפיתרון?
3. עשיתי פטיפור חלול כמו שהדרכת (למלא שקעים בשוקולד מומס, לחכות ולשפוך) יצא ממש יפה, אבל כתבת להוציא אחרי ההקפאה מהתבניות ורק אחר כך למלא במילוי, וזה קצת שבר את השוקולד שהתקשה, לא עדיף למלא כשזה עדיין בתוך שקעי הסיליקון?
4. איך מכינים כזה: והאם אפשר להקפיא?צפה בקובץ המצורף 1015100
5. אם אני רוצה לצבוע שוקולד באבקה צבעונית , איך עושים את זה ומתי?
6. האם אפשר להקפיא מוסים מריצ' מוקצף?
7. כמה זמן אפשר להקפיא את כל הדברים האלו בלי שישתנה הטעם או המרקם?
8. כמה שמן להפשיר לפני השמחה, ואם להפשיר במקרר או בחוץ?
9. למה אמרתם שלא להמיס שוקולד בשקית בתוך כל עם מים רותחים? בגלל הבריאות או שזה מזיק לשוקולד?
אני שואלת כי המיקרוגל שלי בשרי ואין לי מושג מה זה "בן מארי" ואיפה קונים אותו ואיך הוא נראה....
תודה רבה רבההההההההההה מראשש
תודהההה אין מילים,אני אמרתי להוציא את השוקולד מהתבנית ורק אז למלא? לא חושבת. ממלאים בתבנית.
התמונה לא ברורה. יש מצב לתמונה גדולה יותר, בלי לחתוך את הרקע?
צביעה באבקת איבוק אפשר אחרי שהשוקולד מוכן.
להקפיא אפשר גן חודש מראש בהקפאה נכונה. כלי אטום היטב, הפרדה בין השכבות בקופסא. ניילון נצמד עוטף את הקופסא. עדיף הקפאה עמוקה.
להפשיר בחוץ
להמיס בשרית עם מים רותחים זה םשוט סיכון שיש חור קטן בשקית, משהו בלתי נראה וטיפת מים או אדים שיכנסו לשקית יהרסו את השוקולד. באן מארי לא קונים. זה פשוט סיר עם מים רותחים ובתוכו [ לא שקוע אל רק חלקית] כלי עם שוקולד והוא נמס מהאדים שבאים מהסיר למטה
במקרר. לא צריך משהו בין העליםשאלה דחופה..
הכנתי כמות של עלי בלינצס למילוי עם תפו"א לערב לביבות במוצ"ש,
איך הכי טוב לאחסן את זה עד אז? ואני חייבת לשים משו בין העלים?
@hbecker
הפחידו אותי שאם לא זה יידבק..במקרר. לא צריך משהו בין העלים
תעטפי בניילון נצמד
לא נדבק לי מעולםהפחידו אותי שאם לא זה יידבק..
כן
הני וכולם,אני אמרתי להוציא את השוקולד מהתבנית ורק אז למלא? לא חושבת. ממלאים בתבנית.
התמונה לא ברורה. יש מצב לתמונה גדולה יותר, בלי לחתוך את הרקע?
צביעה באבקת איבוק אפשר אחרי שהשוקולד מוכן.
להקפיא אפשר גן חודש מראש בהקפאה נכונה. כלי אטום היטב, הפרדה בין השכבות בקופסא. ניילון נצמד עוטף את הקופסא. עדיף הקפאה עמוקה.
להפשיר בחוץ
להמיס בשרית עם מים רותחים זה םשוט סיכון שיש חור קטן בשקית, משהו בלתי נראה וטיפת מים או אדים שיכנסו לשקית יהרסו את השוקולד. באן מארי לא קונים. זה פשוט סיר עם מים רותחים ובתוכו [ לא שקוע אל רק חלקית] כלי עם שוקולד והוא נמס מהאדים שבאים מהסיר למטה
. באיזה שוקולד הכי טוב להשתמש בשביל פטיפורים בתבניות סיליקון: שוקולד מריר פשוט / שוקולד צ'יפס / שוקולד לאפיה?
2. ניסיתי עם שוקולד צ'יפס ואחרי ההקפאה כשהוצאתי מהסיליקון, כל נגיעה שלי מיד ממיסה את השוקולד, מה הפיתרון?
3. איך צובעים באבקה? רק מפזרים אבקה?
ראיתי באיזה מקום שכתוב לערב עם אלכוהול או ליקר ואז לצבוע עם מכחול, זה נכון או לא?
5. האם אפשר להקפיא מוסים מריצ' מוקצף?
1 הכי טוב מריר מטומפרר. צמקאו הכי יציב אבל הוא לא טעיםתודהההה אין מילים,
יש לי עוד שאלות, סליחה על הכמויות....
מה עם זה?
1. באיזה שוקולד הכי טוב להשתמש בשביל פטיפורים בתבניות סיליקון: שוקולד מריר פשוט / שוקולד צ'יפס / שוקולד לאפיה?
2. ניסיתי עם שוקולד צ'יפס ואחרי ההקפאה כשהוצאתי מהסיליקון, כל נגיעה שלי מיד ממיסה את השוקולד, מה הפיתרון?
3. איך צובעים באבקה? רק מפזרים אבקה?
ראיתי באיזה מקום שכתוב לערב עם אלכוהול או ליקר ואז לצבוע עם מכחול, זה נכון או לא?
5. האם אפשר להקפיא מוסים מריצ' מוקצף?
6. צריך לטמפרר שוקולד כמו שכתבת פעם או שאפשר להמיס ואז לשפוך לתבנית?
7. אם אני אקפיא עכשיו - חודשיים מראש, זה לא יצא טוב? ומה זה קופסא אטומה? צריך קופסאות מיוחדות,
או שהקופסאות הפלסטיק המלבניות השקופות גם טובות? מקפיא רגיל? מה זה נקרא הקפאה עמוקה?
מצרפת שוב את התמונה, אני מתכוונת לשוקולד הזה שנראה כמו זילוף, מאיזה חומר הכי טוב להכין כדי שיהיה טוב אחרי הקפאה?
צפה בקובץ המצורף 1015228צפה בקובץ המצורף 1015227
אין מיליםםםםםם תודה רבההההה!!!!!1 הכי טוב מריר מטומפרר. צמקאו הכי יציב אבל הוא לא טעים
2 שוקולד לא מטומפרר נוטה להתנמס בנגיעה בעיקר בקיץ.
3 אני משתמשת במכחול. בלי אלכוהול. אלכוהול צריך בעיקר לצביעה של ריצ' או קצפת כמו למשל לצביעה של שולי פרחים מסולפים, או בסיומת של קרם בעוגות מסויימות. לשוקולד מספיק רק אבקת איבוק ומכחול. הכי נכון והכי טוב זה לצבוע בתבנית עם חמאת קקאו אצבע לפני יציקת השוקולד אבל זה כבר מורכב יותר
5 אין בעיה להקפיא
6 תמיד הכי טוב לטמפרר. נשמר הכי טוב. לא נמס מהר, לא מקבל טביעות אצבע, לא מקבל ציפוי לבו בהקפאה ולא מזיע בהקפאה ובהפשרה. אבל הטמפרור הוא תהליך שצריך לדעת לעשות אותו נכון. יש מספר שיטות לטמפרור.
7 חודשיים זה יחסית הרבה זמן. אבל אני חושבת שבכל זאת יהיה בסדר. לשוקולדים. קופסא אטומה יכולה להיות גם קופסא פשוטה מפלסטיר עם מכסה שנסגר היטב. את הקופסא הסגורה עוטפים בניילון נצמד. הכי טוב להקפיא במקפיא עם הקפאה עמוקה ולא במקפיא שמעל המקרר.
השוקולד המזולף הוא לדעתי גנאש שהוקשה חלקית בקירור ולאח מכן זולף
והאם את הגנאש הזה אפשר להקפיא יחד עם הפרלין? מה המתכון הכי טוב לכזה גנאש יציב?זה נכון ששוקולד לאפיה / צמקאו לא צריך טמפרור?
האם זה פתרון להשתמש בו בתוספת א. נוגט וחלק עם שוקולד מריר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: