כתבתי, סלק אנמיזה לא חום.
זה פשוט סלק חיוור.
בתחילה היה חום
אחרי התקרר חזר לו קצת הצבע ללחיים
כתבתי, סלק אנמיזה לא חום.
זה פשוט סלק חיוור.
אין לי נסיון עם רולדת עוף. באיזה קוטר היא?כמה זמן בישול נדרש לרולדת עוף של הקר (עבה)?
והאם מייד לאחר הבישול אפש' להכניס אותה להקפאה כדי שתתקרר בזמן קצר ויהיה אפש' לפרוס אותה?
@shira bira @hbecker
בין שעתיים לשלוש, תלוי בגודל.כמה זמן בישול נדרש לרולדת עוף של הקר (עבה)?
והאם מייד לאחר הבישול אפש' להכניס אותה להקפאה כדי שתתקרר בזמן קצר ויהיה אפש' לפרוס אותה?
@shira bira @hbecker
בצק רבוך יוצא דליל דווקא כשמוסיפים את כל הביצים ולא אחת אחת לפי מרקם הבצק.בצק של פחזניות שיוצא יותר מידי דליל, למרות שהוספתי את כוווול הביצים, וחלב, מה עושים.?
בדיוק, הוספתי קמח ויצא טוב. תודה!בצק רבוך יוצא דליל דווקא כשמוסיפים את כל הביצים ולא אחת אחת לפי מרקם הבצק.
נסי להוסיף מעט קמח ולבדוק האם הגיע למרקם הנכון
(בודקים על ידי הצבת כף עץ במרכז התערובת. אם היא עומדת יציבה הבצק מוכן).
בדיוק כי המבחן הזה קצת טריקי, העדפתי להשתמש במבחן הכף.השיטה שאני הכי אוהבת להשתמש בה היא פשוט לקחת מעט מהתערובת בין 2 אצבעות (נקיות, כמובן) ולמתוח אותה בין האצבעות. אם נוצר חוט עמיד התערובת מוכנה. אם הוא מתפרק – צריך עוד ביצים.
כנראה לא הבנתי טוב.
כדאי שיהיה עם ריצ' כי אחרת כשתפרסי את העוגה כל השוקולד ישברדחוף- אני באמצע הכנת העוגה הזאת
צפה בקובץ המצורף 966674
איך מכינים את השוקולד הנוזל?
מספיק להמיס שוקולד או שצריך להמיס עם ריצ'?
תודהכדאי שיהיה עם ריצ' כי אחרת כשתפרסי את העוגה כל השוקולד ישבר
כןתודה
אפשר במיקרו?
תודה רבה!כן
אבל בסיבובים של חצי דקה וערבוב שלא ישרף
אם זה נראה רגיל בתוכו, אז לא רואה סיבה שלא להשתמש.צפה בקובץ המצורף 967178
יש לי בקבוק כזה חדש סגור נראה מתפקע, זה דבר נורמלי? אפשר להשתמש לדעתכן? יש לזה תאריך ארוך
הכנתי כמה פעמים לחוח מצויין ללא סולת...מה התפקיד של סולת בלחוח והאם אפשר לוותר עליו או להחליף אותו במשהו אחר?
אז צריך פשוט להמיר את ה2 כפות סולת שבמתכון לקמח רגיל?הכנתי כמה פעמים לחוח מצויין ללא סולת...
אצלנו קשה מאוד עד בלתי אפשרי לבדוק, לכן לא משתמשת.
אבל אם אצלכם נוהגים להשתמש, אני כן ממליצה, כי זה לכאורה יותר מקצועי ואוטנתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: