SOS מטבח

רעיה מ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נתקעתי עם שוקולד מריר באמצע אפיה
שנראה כך-
למישו יש מושג מה זה?
ואם זה ראוי לשימוש (אולי זה סוכר, או ח"ו מתולע...)
1630924717354.png
1630924717354.png
 

miri r

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
תוסיפי לו אחרי הבישול מעט חומץ
מנסיון שלי הצבע חוזר עם החומץ
אפשר מיץ לימון
הוספתי
כי המתכון של הסלט סלק מבושל שלי זה עם חומץ
גם לי קרה שהצבע היה לא משהו אחרי הבישול
אבל חום ממש? כמו טשולנט
אין לי אלא לזרוק את זה
למרות שהטעם הוא אותו טעם
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הוספתי
כי המתכון של הסלט סלק מבושל שלי זה עם חומץ
גם לי קרה שהצבע היה לא משהו אחרי הבישול
אבל חום ממש? כמו טשולנט
אין לי אלא לזרוק את זה
למרות שהטעם הוא אותו טעם
באמת מוזר
כנראה משהו בסלק עצמו
יש לי סלק בבית
אבשל אותו לשבת
נראה מה יצא ממנו
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
טוב @ליאונרדו

אני חושבת שהסלקים האלו צריכים בדחיפות עירוי של וונופר.
הם אנמיים לחלוטין.
כבר כשקילפתי וחתכתי לקוביות בשביל לבשל ראיתי שחסר להן ברזל...אנמיות. ורדרדות על גבול המסכנות.

מי הבישול כמעט ולא קיבלו צבע, מה שדי צפוי מסלקים כל כך אנמיים וחסרי צבע.

אחרי הבישול, נשארו מסכנים. נפולי פנים, נטולי חיות, על סף העילפון.

השגתי הפניה לעירוי ברזל.
נקווה שיעזור.


בקיצור-
סלקים בעייתיים.
אבל הטעם שלהם בסדר גמור
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
טוב @ליאונרדו

אני חושבת שהסלקים האלו צריכים בדחיפות עירוי של וונופר.
הם אנמיים לחלוטין.
כבר כשקילפתי וחתכתי לקוביות בשביל לבשל ראיתי שחסר להן ברזל...אנמיות. ורדרדות על גבול המסכנות.

מי הבישול כמעט ולא קיבלו צבע, מה שדי צפוי מסלקים כל כך אנמיים וחסרי צבע.

אחרי הבישול, נשארו מסכנים. נפולי פנים, נטולי חיות, על סף העילפון.

השגתי הפניה לעירוי ברזל.
נקווה שיעזור.


בקיצור-
סלקים בעייתיים.
אבל הטעם שלהם בסדר גמור
ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .
או קיי, אז אם גם לך הסלקים לא עובדים
מה זה אומר עלינו כחברה???
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .
או קיי, אז אם גם לך הסלקים לא עובדים
מה זה אומר עלינו כחברה???
שאלה טובה מאוד.

נראה לי צריך לתת לסלקים בשר, כבדים, ואולי את המשקה להעלאת המוגלובין
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
טוב @ליאונרדו

אני חושבת שהסלקים האלו צריכים בדחיפות עירוי של וונופר.
הם אנמיים לחלוטין.
כבר כשקילפתי וחתכתי לקוביות בשביל לבשל ראיתי שחסר להן ברזל...אנמיות. ורדרדות על גבול המסכנות.

מי הבישול כמעט ולא קיבלו צבע, מה שדי צפוי מסלקים כל כך אנמיים וחסרי צבע.

אחרי הבישול, נשארו מסכנים. נפולי פנים, נטולי חיות, על סף העילפון.

השגתי הפניה לעירוי ברזל.
נקווה שיעזור.


בקיצור-
סלקים בעייתיים.
אבל הטעם שלהם בסדר גמור
ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .
או קיי, אז אם גם לך הסלקים לא עובדים
מה זה אומר עלינו כחברה???
זה אומר שאנחנו עדיין בקיץ וירקות שורש הם לא בשיאם בעונה החמה.
חכו לחורף והם יהיו רעננים ופריכים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
זה אומר שאנחנו עדיין בקיץ וירקות שורש הם לא בשיאם בעונה החמה.
חכו לחורף והם יהיו רעננים ופריכים.
היו לי סלקים ממש אדומים לפני איזה חודש.
זה משהו בסלקים האלו
הם נראים מוזררררררר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה