תנסי לקרר בכל זאת.והנוזל גם די חום
תנסי לקרר בכל זאת.והנוזל גם די חום
לא יודעת אם זה מתולע אבל זה נראה גרוענתקעתי עם שוקולד מריר באמצע אפיה
שנראה כך-
למישו יש מושג מה זה?
ואם זה ראוי לשימוש (אולי זה סוכר, או ח"ו מתולע...)
צפה בקובץ המצורף 963959צפה בקובץ המצורף 963959
נראה מאד לא טובנתקעתי עם שוקולד מריר באמצע אפיה
שנראה כך-
למישו יש מושג מה זה?
ואם זה ראוי לשימוש (אולי זה סוכר, או ח"ו מתולע...)
צפה בקובץ המצורף 963959צפה בקובץ המצורף 963959
קרעתתתתמה זה אומר עליי כאדם?
מעדכנת שזה נשאר חוםתנסי לקרר בכל זאת.
תוסיפי לו אחרי הבישול מעט חומץמעדכנת שזה נשאר חום
יש איך למנוע את זה בעתיד?
איך לראות על סלק מראש שזה מה שהולך לצאת ממנו?
הוספתיתוסיפי לו אחרי הבישול מעט חומץ
מנסיון שלי הצבע חוזר עם החומץ
אפשר מיץ לימון
באמת מוזרהוספתי
כי המתכון של הסלט סלק מבושל שלי זה עם חומץ
גם לי קרה שהצבע היה לא משהו אחרי הבישול
אבל חום ממש? כמו טשולנט
אין לי אלא לזרוק את זה
למרות שהטעם הוא אותו טעם
הסלק שלי היה ממשנת יוסףבאמת מוזר
כנראה משהו בסלק עצמו
יש לי סלק בבית
אבשל אותו לשבת
נראה מה יצא ממנו
גם שלי משםהסלק שלי היה ממשנת יוסף
באמת מעניין אולי זה סתם סלק ישן או לא איכותי
ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .טוב @ליאונרדו
אני חושבת שהסלקים האלו צריכים בדחיפות עירוי של וונופר.
הם אנמיים לחלוטין.
כבר כשקילפתי וחתכתי לקוביות בשביל לבשל ראיתי שחסר להן ברזל...אנמיות. ורדרדות על גבול המסכנות.
מי הבישול כמעט ולא קיבלו צבע, מה שדי צפוי מסלקים כל כך אנמיים וחסרי צבע.
אחרי הבישול, נשארו מסכנים. נפולי פנים, נטולי חיות, על סף העילפון.
השגתי הפניה לעירוי ברזל.
נקווה שיעזור.
בקיצור-
סלקים בעייתיים.
אבל הטעם שלהם בסדר גמור
שאלה טובה מאוד.ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .
או קיי, אז אם גם לך הסלקים לא עובדים
מה זה אומר עלינו כחברה???
טוב @ליאונרדו
אני חושבת שהסלקים האלו צריכים בדחיפות עירוי של וונופר.
הם אנמיים לחלוטין.
כבר כשקילפתי וחתכתי לקוביות בשביל לבשל ראיתי שחסר להן ברזל...אנמיות. ורדרדות על גבול המסכנות.
מי הבישול כמעט ולא קיבלו צבע, מה שדי צפוי מסלקים כל כך אנמיים וחסרי צבע.
אחרי הבישול, נשארו מסכנים. נפולי פנים, נטולי חיות, על סף העילפון.
השגתי הפניה לעירוי ברזל.
נקווה שיעזור.
בקיצור-
סלקים בעייתיים.
אבל הטעם שלהם בסדר גמור
זה אומר שאנחנו עדיין בקיץ וירקות שורש הם לא בשיאם בעונה החמה.ואני לתומי סברתי שהבעיה היא בי .
או קיי, אז אם גם לך הסלקים לא עובדים
מה זה אומר עלינו כחברה???
היו לי סלקים ממש אדומים לפני איזה חודש.זה אומר שאנחנו עדיין בקיץ וירקות שורש הם לא בשיאם בעונה החמה.
חכו לחורף והם יהיו רעננים ופריכים.
אולי עברו קירור ממושך אצל הסיטונאים והצטננו קשות.היו לי סלקים ממש אדומים לפני איזה חודש.
זה משהו בסלקים האלו
הם נראים מוזררררררר
כך זה נראה אחרי בישול והצטננותאולי עברו קירור ממושך אצל הסיטונאים והצטננו קשות.
זה לא חום.כך זה נראה אחרי בישול והצטננות
צפה בקובץ המצורף 964649
בול כמו אצלי....כך זה נראה אחרי בישול והצטננות
צפה בקובץ המצורף 964649
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: