אפשר להקפיא בלילה של פנקייקס?
לדעתי כן. להיזהר עם החימום שלו - לא על פלטה... חימום מהיר וחזק ומיד לאכול.שניצל שנשאר במקרר כשבוע וחצי- זה בסדר?
מריח מצוין
למה קורנפלור?אולי במקרה משהי כרגע עירה ותוכל לענות לי
רוצה להכין חלב מרוכז ונגמר לי הקורנפלור , אפשר קמח תפוחי אדמה במקום? זה יתן אפקט של הסמכה ללא טעם לוואי?
@shira bira @java @הרי זהב @אפרת 10 @hbecker
וכל מי שתוכל לענות לי...
תודהלמה קורנפלור?
תראי כאן
וכאןחלב מרוכז ממותק - מתכונים ב-10 דקות
חלב מרוכז ממותק (נקרא גם “חלב משומר”) הוא חלב פרה רגיל שהוציאו ממנו את המים והוסיפו לו סוכר. הוא חלב סמיך ומתוק ומגיע ארוז בקופסת שימורים. כל עוד לא פותחים אותו אפשר לשמור אותו ללא צורך בקירור המון זמן. חלב מרוכז ממותק משמש להכנת קינוחים כמו גלידות (הוא למעשה תורם למרקם הדומה לגלידה אמיתית) ...www.10dakot.co.il
חלב מרוכז ביתי | חן במטבח
עד שאני אקנה מכונת גלידה, את הגלידות שלי אני מכינה בינתיים מהמתכון הבסיסי לגלידה שאחד המרכיבים העיקריים בו הוא חלב מרוכז וזה מה שנותן לגלידה את המרקם הקרמי שלה.מאז שהתחלתי להכין בבית חלב מרוכז, אין יותר דרך חזרה לקנות בסופר.זה פי אלף יותר טעים מהקנוי, בלי טעם לוואי, בלי חומרים משמרים, ממש קל...heninthekitchen.com
היא כתבה שאין לה קורנפלור.
אפשר בלי.תודה
כי מצאתי כמה מתכונים וכולם עם קורנפלור להסמכה של הנוזל.
מנסיון שלך אפשר בלי?
ואם את כבר פה, כמה זמן קירור זה צריך, זא כמה זמן אחרי שמכינים את החלב אפשר להשתמש בו לגלידה?
לא ניסיתי.אולי במקרה משהי כרגע עירה ותוכל לענות לי
רוצה להכין חלב מרוכז ונגמר לי הקורנפלור , אפשר קמח תפוחי אדמה במקום? זה יתן אפקט של הסמכה ללא טעם לוואי?
@shira bira @java @הרי זהב @אפרת 10 @hbecker
וכל מי שתוכל לענות לי...
התחלתי את ההליך, אם נראה שלא עובד נשים קמח תפו"א.לא ניסיתי.
לדעתי יעבוד. בלי התחייבות
אני אישית לא הצלחתי להסמיך עם מים וסוכר בלבד. על אף שכבר כמעט הגיע לצבע של ריבת חלב, לא היה מספיק מרוכז
אין לי מושג.בלינק השני שהעני הביאה יש שם סוגה לשתייה, מה האפקט שלו?
@hbeckerאין לי מושג.
מאמינה שהעני תדע.
בעוגות הוא אחראי על תפיחה.
במקומות אחרים להכהת הצבע.
פה לא יודעת.
האמת שאני לא ממש יודעת
נכון, אבל כתבתי שאפשר להחליף בין קונפלור לקמח תפו"א.היא כתבה שאין לה קורנפלור.
אז לא יועיל לה פתרון עם קורנפלור
@היוש, אפשר.
לא ניסיתי.
לדעתי יעבוד. בלי התחייבות
אני אישית לא הצלחתי להסמיך עם מים וסוכר בלבד. על אף שכבר כמעט הגיע לצבע של ריבת חלב, לא היה מספיק מרוכז
נכון, אבל כתבתי שאפשר להחליף בין קונפלור לקמח תפו"א.
@היוש! כבר מאוחר מדי אבל היתי מסמיכה בקמח תפוחי אדמה ומתחילה בכמות קטנה יותר.
העמילן נדרש בשביל ההסמכה כי הפרות הישראליות מניבות חלב שהוא לא מאוד שומני ולכן זה לא מצליח להסמיך לבד.
במדינות אחרות ניתן היה להשמיט את העמילן ולהגיע לסמיכות בעזרת חלב וסוכר בלבד.
הרבה פעמים זה נראה ככה מיד אחרי הבישולהלו יש כאן מישו?
@shira bira @java @הרי זהב @אפרת 10 @hbecker
בישלתי את הסלק ולתדהמתי הוא יצא בצבע חום ומכוער
מה זה אומר עליי כאדם?
ומה עושים כדי להחזיר עטרה ליושנה וסלק לארגמניותו?
בישלתי עם הקליפההרבה פעמים זה נראה ככה מיד אחרי הבישול
תקררי אותו היטב בתוך הנוזל.
בע״ה כשיתקרר יחזור לו הצבע.
(בשביל פעם אחרת - מומלץ לבשל עם הקליפה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: